هنرهای شاخ نبات دوستان در اینجا سعی شده مطالبی در مورد آموزش های انواع هنرهای دستی و خانگی،آموزش آشپزی،مطالب پزشکی و سلامت،آرایش و زیبائی،مد و لباس،شعر ارائه بشه.امیدوارم براتون مفید باشه و بتونم رضایت خاطرتون رو جلب کنم.کپی برداری از مطالب ممنوعه مگر با ذکر منبع tag:http://shakhenabat.mihanblog.com 2018-12-13T09:28:49+01:00 mihanblog.com جدیدترین پیج اینستاگرام ژورنال انواع طراحی لاک ناخن و رنگ مو 2017-07-22T11:11:49+01:00 2017-07-22T11:11:49+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/569 ماریا ویژه ی دخترخانمها و تازه عروسها،و خانمهای گرامیجدیدترین و تخصصی ترین پیج معرفی بهترین مارکهای لوازم آرایش،محصولات پوست و موآموزش همسرداری و نکات خانه داریجهت فالو کردن ما به سایت زیر مراجعه کنیدhttps://www.instagram.com/majaleye.irooniو یا در اینستاگرام آیدی زیر را وارد کنیدmajaleye.irooni
ویژه ی دخترخانمها و تازه عروسها،و خانمهای گرامی

جدیدترین و تخصصی ترین پیج معرفی بهترین مارکهای لوازم آرایش،محصولات پوست و مو

آموزش همسرداری و نکات خانه داری
جهت فالو کردن ما به سایت زیر مراجعه کنید

https://www.instagram.com/majaleye.irooni

و یا در اینستاگرام آیدی زیر را وارد کنید

majaleye.irooni
]]>
جدیدترین رنگ موها و هایلایتها 2017-07-22T11:04:32+01:00 2017-07-22T11:04:32+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/568 ماریا برای مشاهد عکسهای بیشتر به ادامه مطلب بروید.




برای مشاهد عکسهای بیشتر به ادامه مطلب بروید.

]]>
مدل لباس عروس 95 2016-08-21T10:35:09+01:00 2016-08-21T10:35:09+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/560 ماریا باقی عکسها در ادامه مطلب

مدل لباس عروس جدید


باقی عکسها در ادامه مطلب
]]>
10 سال جوان تر و زیباتر با تکنیک های آرایشی خاص 2015-04-28T05:12:09+01:00 2015-04-28T05:12:09+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/557 ماریا جالب است بدانید با مواد طبیعی نیز می توانید به لب ها حجم دهید مثلا استفاده از دارچین، جریان خون را در لب ها افزایش می دهد و باعث می شود که حجیم تر به نظر برسند   ۳۰ سالگی برای خانم ها از آن سن های مرزی است. تعداد زیادی از خانم ها در اوایل دهه سوم زندگی شان دچار بحران می شوند و احساس می کنند که در حال سپری کردن دوران جوانی و ورود به دنیای میانسالی هستند، خیلی از خانم ها سراغ جراحی های زیبایی و درما ن های جوان کننده می روند تا بتوانند اثر گذشت زمان را از روی چهره خود پاک کنند Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

جالب است بدانید با مواد طبیعی نیز می توانید به لب ها حجم دهید مثلا استفاده از دارچین، جریان خون را در لب ها افزایش می دهد و باعث می شود که حجیم تر به نظر برسند

 

۳۰ سالگی برای خانم ها از آن سن های مرزی است. تعداد زیادی از خانم ها در اوایل دهه سوم زندگی شان دچار بحران می شوند و احساس می کنند که در حال سپری کردن دوران جوانی و ورود به دنیای میانسالی هستند، خیلی از خانم ها سراغ جراحی های زیبایی و درما ن های جوان کننده می روند تا بتوانند اثر گذشت زمان را از روی چهره خود پاک کنند و جوان تر از سن شان به نظر برسند.

 

اما هستند خانم هایی هم که به هر دلیل تمایلی به انجام جراحی های زیبایی ندارند، مثلا ممکن است نخواهند هزینه زیادی بکنند یا از عوارض چنین جراحی هایی می ترسند یا... حتی ممکن است جراحی کرده ولی نتیجه مطلوب شان را نگرفته باشند. اما شکی در این وجود ندارد که همه با زیباتر و جوان تر شدن مشکلی ندارند و از اینکه بتوانند بدون دردسر چهره ای جوان تر داشته باشند، استقبال هم می کنند. اما جوان شدن بی دردسر یعنی چه؟

 

یعنی اینکه تنها با چند ماده آرایشی و چند تکنیک خاص صورت تان را جوان کنید و حداقل ۱۰ سال جوان تر به نظر برسید، البته اشتباه نکنید منظور آرایش زیاد نیست؛ منظور گریمی است که فقط ایرادها و نشانه های پیری را از روی صورت پاک می کند و اصلا جلب توجه هم نخواهد کرد.

 

لک ها را به راحتی از بین ببرید

 

با افزایش سن روی پوست لک های زیادی به وجود می آید که به زیبایی آن لطمه وارد می کند و پوست را پیرتر نشان می دهند اما شما می توانید با چند کرم ساده این لک ها را بپوشانید ( البته توصیه می کنیم مشکل لک ها را با یک متخصص پوست هم در میان بگذارید ).

 

اگر لک قرمز باشد : باید رنگ فون با پایه رنگ سبز استفاده کنید و بعد روی رنگ فون زمینه، کرم پودری رنگ پوست تان بزنید.

 

اگر لک بنفش باشد : به وسیله رنگ زرد گرفته می شود یعنی باید کرم پودر شما پایه زرد داشته باشد.

 

برای کبودی زیر چشم : کمی قرمز و نارنجی را با هم مخلوط کرده و زیر چشم بزنید.

 

خال و لک سیاه : با فوندیشن و کرم گریم می توانید آن را بپوشانید. بهتر است با انگشت کرم گریم را کاملا پخش کنید تا خط فاصله ای ایجاد نشود و صورت ۲ رنگ نشود.

 

برای پوشاندن لک های بزرگ : بعد از زدن فوندیشن کرم گریم، مواد پوشاننده را روی لک بمالید و مجددا لایه نازکی از فوندیشن را روی آن بزنید و سپس تمام صورت را به طور یکنواخت پودر بزنید



بقیه در ادامه مطلب
]]>
چند مدل شنیون 2015-04-28T04:51:37+01:00 2015-04-28T04:51:37+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/556 ماریا خوب دوستای گلم امروز میخوام براتون چند مدل شنیون رو بذارم امیدوارم لذت ببریدبقیه عکسها در ادامه مطلب خوب دوستای گلم امروز میخوام براتون چند مدل شنیون رو بذارم امیدوارم لذت ببرید



بقیه عکسها در ادامه مطلب
]]>
اندازه تقریبی شلوارک بچگانه در خیاطی 2015-04-19T05:43:44+01:00 2015-04-19T05:43:44+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/555 ماریا ]]> اندازه تقریبی بچه ها از یکسال تا 10 سال برای خیاطی و دوخت لباس 2015-04-19T05:26:46+01:00 2015-04-19T05:26:46+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/554 ماریا در اینجا براتون اندازه ی تقریبی بچه ها رو گذاشتم مطمئنا از سردرگمی درمیاین در اینجا براتون اندازه ی تقریبی بچه ها رو گذاشتم مطمئنا از سردرگمی درمیاین

]]>
چگونه هورمون گوشت مرغ را از بین ببریم 2015-04-19T05:23:48+01:00 2015-04-19T05:23:48+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/553 ماریا می دونین که هورمون مرغ باعث رشد موهای زائد بدن میشه برای اینکه هورمون گوشت مرغ رو تقریبا کم کنیدتوی غذاهاتون موقعی که مرغ روتوی قابلمه میذاریدتاپخته بشه چناتادونه هویج روحلقه حلقه کنیدولابلای مرغ هاتون بچینیدبعدهمراه بامرغ هاتون بذاریدپخته بشه موقعی که خواستیدمرغ هاتونوداخل ظرف بکشیدهویج هاروبیرون بریزیدچون هویج باعث جذب هورمون های مرغ میشه.به همین آسونی!!! می دونین که هورمون مرغ باعث رشد موهای زائد بدن میشه برای اینکه هورمون گوشت مرغ رو تقریبا کم کنیدتوی غذاهاتون موقعی که مرغ روتوی قابلمه میذاریدتاپخته بشه چناتادونه هویج روحلقه حلقه کنیدولابلای مرغ هاتون بچینیدبعدهمراه بامرغ هاتون بذاریدپخته بشه موقعی که خواستیدمرغ هاتونوداخل ظرف بکشیدهویج هاروبیرون بریزیدچون هویج باعث جذب هورمون های مرغ میشه.به همین آسونی!!!]]> طرز تهیه پیراشکی گوشت 2015-04-19T05:09:08+01:00 2015-04-19T05:09:08+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/552 ماریا پیراشکی گوشت (خمیر نان باگت فرانسوی .قارچ .پنیر پیتزا وورقه ای .گوشت چرخ کرده .پیاز داغ .رب .فلفل دلمه.اویشن )خمیر را به شکل دایره نازک پهن کنید گوشت رابا پیاز داغ ورب به ترتیب تفت دهید .روی خمیر به صورت یکنواقت قرار دهید روی ان قارچ فلفل دلمه سپس پنیر ورقه ای بچینید مطابق شکل چهار کوشه را برش دهید داخل قالب کیک یزدی(سایز بزرگ)کاغذ روغنی قرار دهید خمیر را داخل ان قرار دهید .سپس در فری که از قبل گرم شده بادمای180 ومدت تقریبا 30 دقیقه بگذارید .روی ان را باسلیقه خود پنیر پیتزا یا ورقه ای بریزید و پیراشکی گوشت (خمیر نان باگت فرانسوی .قارچ .پنیر پیتزا وورقه ای .گوشت چرخ کرده .پیاز داغ .رب .فلفل دلمه.اویشن )خمیر را به شکل دایره نازک پهن کنید گوشت رابا پیاز داغ ورب به ترتیب تفت دهید .روی خمیر به صورت یکنواقت قرار دهید روی ان قارچ فلفل دلمه سپس پنیر ورقه ای بچینید مطابق شکل چهار کوشه را برش دهید داخل قالب کیک یزدی(سایز بزرگ)کاغذ روغنی قرار دهید خمیر را داخل ان قرار دهید .سپس در فری که از قبل گرم شده بادمای180 ومدت تقریبا 30 دقیقه بگذارید .روی ان را باسلیقه خود پنیر پیتزا یا ورقه ای بریزید ودوباره در فر قرار دهید تا روی پنیر برشته شود . 


]]>
تهیه ته دیگ طرح دار 2015-04-18T06:19:15+01:00 2015-04-18T06:19:15+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/551 ماریا برای تهیه ته دیگ طرح دار خمیر را حتماًً سفت درست كنید و یكنواخت ، ظرف را هم با دستمال چرب كنید . ته دیگ طرح دار باعث زیبایی سفره ی شما می شود....آماده سازی :90 دقیقهپخت :60 دقیقه مواد لازم جهت تهیه ته دیگ طرح دار برای 5 نفرماست 3     قاشق غذا خوری آرد سفید یک و نیم     قاشق غذا خوری  زعفران ( دلخواه) به میزان لازم     طرز تهیه ته دیگ طرح دار:میزان ماست و آرد 3 به 1/5 است ( 3 قاشق ماست یك ونیم قاشق آرد ) یا به عبارتى دوبرابر آرد، ماست بریزی
برای تهیه ته دیگ طرح دار خمیر را حتماًً سفت درست كنید و یكنواخت ، ظرف را هم با دستمال چرب كنید . ته دیگ طرح دار باعث زیبایی سفره ی شما می شود....

آماده سازی :90 دقیقه
پخت :60 دقیقه
 
مواد لازم جهت تهیه ته دیگ طرح دار برای 5 نفر
ماست 
3     قاشق غذا خوری 
آرد سفید یک و نیم     قاشق غذا خوری  
زعفران ( دلخواه) به میزان لازم    
 
طرز تهیه ته دیگ طرح دار:
میزان ماست و آرد 3 به 1/5 است ( 3 قاشق ماست یك ونیم قاشق آرد ) یا به عبارتى دوبرابر آرد، ماست بریزید و بسته به طرح شما دارد ... حتى میتونید به صورت یكپارچه از آن استفاده كنید. بسیار لذیذ میشود، وكاملاً مزه ته دیك نان میدهد ولى لذیذتر و لطیفتر است .

روش تهیه :
از تركیب ماست ، آرد و( زعفران در صورت دلخواه)خمیر نسبتاً سفتى مثل ماست چكیده درست كنید و در یك كیسه بریزید ونوك كیسه را یك سوراخ خیلى ریز ایجاد كنید ( براى طراحى ظریف ) و طرح خودتون رو كف یك ماهیتابهء گود یا قابلمه و یا قالب كه با دستمال كمى چرب و یا اسپرى كرده باشید ، ... طراحى كنید بعد ظرفتون رو روى حرارت خیلى كم براى یك دقیقه قرار دهید تا طرحتون ثابت بشه و بعد آروم آروم برنج آبكش شده را ریخته و در آخر با دست یا پشت قاشق برنج را فشرده كنید كمى روغن یا مخلوط كره وروغن روى آن ریخته وظرفتان را روى حرارت تند قرار دهید براى فقط پنج دقیقه و بعد حرارت را به حداقل برسونید ( از شعله پخش كن استفاده كنید ) و براى حدود یك ساعت و یا تا زمانى كه مطمئن شدید برنجتان دم كشیده روى حرارت قرار دهید و بعد از این زمان ظرف را بدون اینكه درب آن را بردارید براى مدت ده دقیقه كنار بكذارید وبعد داخل ظرف سرو برگردانید ...

نكات تهیه ته دیگ طرح دار:
*خمیر را حتماًً سفت درست كنید و یكنواخت ، ظرف را هم با دستمال چرب كنید ...

*میتونید به جاى ماست ،از آب مرغ ، آب ساده ، شیر ، شیر سویا ، ..... هم استفاده كنید منظور درست كردن خمیر است ... باید بگویم در صورتى كه بخواهید تمام ته دیگ شما از این خمیر باشد و طراحى نكنید آب مرغ بسیار انتخاب خوبى خواهد بود و ته دیگ شما لذیذتر خواهد شد .
]]>
مدل دسته گل عروس فانتزی و خاص سری دوم 2015-04-13T04:53:12+01:00 2015-04-13T04:53:12+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/550 ماریا بقیه عکسها در ادامه مطلب

بقیه عکسها در ادامه مطلب
]]>
مدل دسته گل عروس فانتزی و خاص 2015-04-12T06:53:15+01:00 2015-04-12T06:53:15+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/549 ماریا با شروع فصل بهار جشن عروسی دخترخانومهای عزیز هم برگزار میشه.اما عده ای هم هستن که دوست دارن همه چیز توی مراسمشون خاص باشه حتی دسته گل عروسشون.در اینجا چند مدل دسته گل عروس رو که از سایت خارجی جمع آوری کردم میذارم.امیدوارم براتون مفید باشه و حتی بتونین از این مدلها الهام بگیرین و دسته گلهای جدیدی بسازین.بقیه عکسها در ادامه مطلب با شروع فصل بهار جشن عروسی دخترخانومهای عزیز هم برگزار میشه.اما عده ای هم هستن که دوست دارن همه چیز توی مراسمشون خاص باشه حتی دسته گل عروسشون.در اینجا چند مدل دسته گل عروس رو که از سایت خارجی جمع آوری کردم میذارم.امیدوارم براتون مفید باشه و حتی بتونین از این مدلها الهام بگیرین و دسته گلهای جدیدی بسازین.


بقیه عکسها در ادامه مطلب
]]>
نکاتی مهم در مورد سالادها 2015-02-24T08:07:56+01:00 2015-02-24T08:07:56+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/548 ماریا در مورد سالادها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید: سالاد غذائی است مطبوع و لذیذ که علاوه بر داشتن مواد مغذی اشتهای انسان را برای خوردن غذاهای دیگر تحریک می‌نماید و به همین دلیل اغلب سالادها را در اول قبل از هر غذائی سرو می‌کنند با خوردن سالاد می‌توانیم سلامتی خود را تأمین نمائیم.علاوه بر اینکه سالاد مطبوع و لذیذ می‌باشد دارای ویتامین‌های مختلف و مواد معدنی فراوانی هم می‌باشد که بودن یک نوع آن هر روز سر میز از جمله غذای لازم و واجب است.سالاد انواع و اقسام دارد در هر فصل و موقعیت فرق می‌کند در مورد سالادها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید: 
سالاد غذائی است مطبوع و لذیذ که علاوه بر داشتن مواد مغذی اشتهای انسان را برای خوردن غذاهای دیگر تحریک می‌نماید و به همین دلیل اغلب سالادها را در اول قبل از هر غذائی سرو می‌کنند با خوردن سالاد می‌توانیم سلامتی خود را تأمین نمائیم.
علاوه بر اینکه سالاد مطبوع و لذیذ می‌باشد دارای ویتامین‌های مختلف و مواد معدنی فراوانی هم می‌باشد که بودن یک نوع آن هر روز سر میز از جمله غذای لازم و واجب است.
سالاد انواع و اقسام دارد در هر فصل و موقعیت فرق می‌کند می‌توانیم سالاد را به‌عنوان پیش غذائی یا غذای اصلی و یا با غذا و همچنین به‌عنوان دسر میل کنیم 
انواع سالاد: 
پیش غذائی یا اردور مثل سالاد گوجه فرنگی تخم مرغ و یا سبزی‌های تازه یا ساردین و همچنین سالادهائی که از بعضی حیوانات دریائی می‌توان درست کرد.
سالادهائی که باید با غذا خورد - سالاد کاهو - و سالادهای سبز دیگر مثل اندیو اسفناج - بلاغ اوتی و کنگر خام (کنکر خام سبزی ایست بسیار مفید که تا به حال فقط برای خورش و ماست و کنگر استفاده می‌کردیم و در هر دو وضع از پخته آن استفاده می‌نمودیم حال ما می‌توانیم کنگر خام را مثل سبزی‌های دیگر سالاد کنیم که هم مفید است و هم تنوعی در سالادهای امروزی به‌وجود آمده و کبد را هم سالم نگاه می‌دارد.)
سالادهای میوه با ژله و یا با مایونز - کلم پیچ سفید و یا قرمز که هر دو بسیار لذیذ و مفیدند و گذشته از اینکه در نظافت و شستشوی آن باید فوق العاده دقت کنیم می‌باید در موقع بریدن آن هم کارد تیزی بکار ببریم زیرا کلم دارای ویتامین‌های مختلف و مواد معدنی است که در موقع بریدن و خرد کردن اگر کارد کند باشد آب کلم بیرون آمده تمام ویتامین آن با آب آن خارج می‌شود و بقیه ان برای خوردن چندان مفید نیست تمام این سالادها را می‌توان با سس‌های مختلف مایونز - سس فرانسه یا مایونز شخته درست کرده آماده نمود.
سالادهائی که به عوض غذای اصلی می‌توان از آنها استفاده کرد مثل سالاد تخم مرغ - گوشت و مایونز - سالاد سیب زمینی و مرغ و مایونز - سالاد ماکارونی وسالاد لوبیا چیتی - سالاد بعضی حیوانات دریائی - سالاد مخلوط هم است که گاهی می‌توان از سبزیجات باقیمانده درست بنمائیم.
سالادهائی که به‌عنوان دسر می‌توان از آن استفاده نمود سالاد میوه و گاهی بعوض مایونز از خامه و شکر و یک نوع سس مخصوص دسر استفاده می‌کنیم و همچنین میوه و ژله که از ژلاتین شیرین درست شده است.
سالادهائی که مخصوص مهمانی است مثل سالاد آناناس - سالاد طالبی و یا سالادهای دیگر که به‌طور مجلل میتوان تزئین نمود.
روش سرو کردن انواع سالاد: 
الف - اگر بخواهیم سالاد را اول سرو کنیم و تنها خورده شود باید قبل از اینکه افراد سز میز می‌آیند در کاسه یا بشقاب مخصوص سالاد به‌طوری که انفرادی کشیده و برای هر نفر در جلو ، وسط آنجائی که بشقاب غذا گذارده می‌شود قرار دهیم.
ب - اگر بخواهیم سالاد را با غذا بخوریم در طرف دست چپ بشقابی قرار می‌دهیم که مخصوص سالاد باشد و بعداً سالاد را سرو میکنیم و هر کسی برای خودش بر میدارد و ما می‌توانیم ظرف سالاد را به‌یکدیگر رد کنیم.
ج - اگر برای بشقاب سالاد جا نبود و میز شلوغ بود باید از بشقاب نان که قسمت چپ بالای چنگال قرار گرفته است استفاده نمائیم و از بشقاب نان صرف نظر کنیم. سس سالاد را می‌توان داخل سالاد نمود و یا علیحده سرو کرد - البته اگر سس را علیحده سرو کنیم سالاد تردتر و قشنگ‌تر و تازه‌تر خواهد ماند و می‌توانیم بعداً پس از سرو سالاد سس را هم دور بگردانیم.
د - سالاد را می‌توان داخل برگ کاهو و یا برگ کلم سرو کرد و اغلب اشخاص در شک و تردید هستند که آیا می‌توانند برگ کاهو و یا کلم را هم بخورند البته برگ کاهو و کلم بسیار نافع و لذیذ و خوب است و میتوان پس از خوردن سالاد داخل آن از برگ کاهو یا کلم هم استفاده نمود.
برای تهیه سالادها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید: 
سس سالاد باید نزدیک صرف سالاد با آن مخلوط شود زیرا در صورتی‌که سس زودتر در سالاد بریزیم سبزی‌ها پلاسیده می‌شوند و آب می‌اندازند.
سرکه سالاد به‌طور متوسط باید یک سوم روغن زیتون باشد مگر آنکه سالاد را ترش تر دوست داشته باشیم.
نمک و فلفل را باید در سرکه حل کنیم و بعد روغن روغن زیتون را به آن اضافه نمائیم.
در صورتی‌که بخواهیم در سالاد سیب زمینی بریزیم ، سیب زمینی را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم ، بعد روغن زیتون را می‌ریزیم زیرا در این صورت ترشی بهتر جذب سیب زمینی می‌شود.
در صورت مصرف کنسرو قارچ احتیاج به سرخ کردن ندارد. ]]>
سالا‌د هاوایــی 2015-02-24T08:05:15+01:00 2015-02-24T08:05:15+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/547 ماریا ● مواد لازم: ▪ برنج قهوه‌ای یا زعفرانی: دو پیمانه ▪ خیار: یک عدد ▪ تربچه: چهار عدد ▪ کنسرو آناناس: یک قوطی ▪ گوجه‌فرنگی: دو عدد ▪ فلفل‌دلمه سبز یا قرمز: یک عدد ▪ نخودفرنگی: نصف پیمانه ▪ ذرت: نصف پیمانه ▪ ساقه کرفس: دو عدد ▪ کاهو گرد: یک عدد ▪ روغن زیتون: مقداری ▪ فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری ▪ جعفری: ۴ قاشق غذاخوری ▪ سس سالاد ایتالیایی: یک پیمانه ▪ آبغوره: مقداری ● طرز تهیه: ابتدا تمامی سبزیجات، خیار پوست گ
سالا‌د هاوایــی● مواد لازم: 
▪ برنج قهوه‌ای یا زعفرانی: دو پیمانه 
▪ خیار: یک عدد 
▪ تربچه: چهار عدد 
▪ کنسرو آناناس: یک قوطی 
▪ گوجه‌فرنگی: دو عدد 
▪ فلفل‌دلمه سبز یا قرمز: یک عدد 
▪ نخودفرنگی: نصف پیمانه 
▪ ذرت: نصف پیمانه 
▪ ساقه کرفس: دو عدد 
▪ کاهو گرد: یک عدد 
▪ روغن زیتون: مقداری 
▪ فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری 
▪ جعفری: ۴ قاشق غذاخوری 
▪ سس سالاد ایتالیایی: یک پیمانه 
▪ آبغوره: مقداری 
● طرز تهیه: 
ابتدا تمامی سبزیجات، خیار پوست گرفته و خرد شده، تربچه حلقه شده، کنسرو آناناس تکه شده، گوجه‌فرنگی مکعبی خردشده، فلفل‌دلمه‌ای نگینی، نخودفرنگی، ذرت پخته، ساقه کرفس خرد شده، کاهوی گرد خرد شده و جعفری تازه را در کاسه بزرگی مخلوط می‌‌کنیم روغن زیتون را داغ کرده لحظاتی آبغوزه را تفت داده روی پلو و سبزیجات می‌‌ریزیم و بعد با سس ایتالیایی خوب مخلوط کرده و سپس تزیین کرده و سرو می‌‌کنیم.
]]>
سالاد مرغ 2015-02-24T08:03:41+01:00 2015-02-24T08:03:41+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/546 ماریا ● مواد لازم؛▪ یک عدد سینه مرغ (بدون استخوان و پوست) پخته شده▪ سه قاشق غذاخوری ادویه مرغ▪ دو عدد لیمو قطعه قطعه شده و هویج پخته شده▪ هشت عدد سیر له شده و پوست کنده شده▪ سه قاشق غذاخوری روغن زیتون▪ ۴ قطره سس فلفل سیاه▪ ۱۰ قاشق غذاخوری جعفری● طرز تهیه؛تمام مواد را در یک ظرف با هم مخلوط کرده و در صورت تمایل سس مایونز به آن بیفزایید
سالاد مرغ● مواد لازم؛
▪ یک عدد سینه مرغ (بدون استخوان و پوست) پخته شده
▪ سه قاشق غذاخوری ادویه مرغ
▪ دو عدد لیمو قطعه قطعه شده و هویج پخته شده
▪ هشت عدد سیر له شده و پوست کنده شده
▪ سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ ۴ قطره سس فلفل سیاه
▪ ۱۰ قاشق غذاخوری جعفری
● طرز تهیه؛
تمام مواد را در یک ظرف با هم مخلوط کرده و در صورت تمایل سس مایونز به آن بیفزایید
]]>
آموزش تهیه سالاد میگو 2015-02-24T08:01:49+01:00 2015-02-24T08:01:49+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/544 ماریا ● مواد لازم▪ میگوی تمیز و پخته شده ۲ فنجان و نیم ، ▪ کرفس ریز شده ۱ فنجان ، ▪ مایونز یا سس سالاد ۱ فنجان و نیم، ▪ تخم مرغ ۴ عدد، ▪ فلفل و نمک به مقدار کافی● طرز تهیه:کرفس خورد شده را با کمی آب می پزیم تا نرم شود. سپس آنرا در داخل آبکش ریخته تا آب آن گرفته شود. میگو را پوست کنده، پخته و داخل ظرفی حاوی آبلیمو و نمک و فلفل و کمی روغن زیتون ریخته (در صورت تمایل کمی هم سیر به آن اضافه می کنیم ) و به مدت یک ساعت می خوابانیم و در یخچال نگه می داریم. بعد از پایان یک ساعت، میگوه
سالاد میگو● مواد لازم
▪ میگوی تمیز و پخته شده ۲ فنجان و نیم ، 
▪ کرفس ریز شده ۱ فنجان ، 
▪ مایونز یا سس سالاد ۱ فنجان و نیم، 
▪ تخم مرغ ۴ عدد، 
▪ فلفل و نمک به مقدار کافی
● طرز تهیه:
کرفس خورد شده را با کمی آب می پزیم تا نرم شود. سپس آنرا در داخل آبکش ریخته تا آب آن گرفته شود. میگو را پوست کنده، پخته و داخل ظرفی حاوی آبلیمو و نمک و فلفل و کمی روغن زیتون ریخته (در صورت تمایل کمی هم سیر به آن اضافه می کنیم ) و به مدت یک ساعت می خوابانیم و در یخچال نگه می داریم. بعد از پایان یک ساعت، میگوها را از ظرف در آورده و داخل دیس می چینیم و بینشان کرفس ریخته و مایونز را بر روی مواد می ریزیم. سپس تخم مرغ های پخته شده را ورقه ورقه کرده و بین میگو ها قرار می دهیم به طوری که خورد نشود. می توان اطراف سالاد را با برگ کاهو و پره های لیمو ترش و جعفری تزیین کرد.
]]>
سالاد فنجانی چند لایه 2015-02-24T07:57:36+01:00 2015-02-24T07:57:36+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/543 ماریا ● مواد لازم: ▪ مقدار کمی روغن مایع یا اسپری مخصوص برای کف قالب ▪ ¾ فنجان ماهی تن-یا ماهی دودی نمک گرفته- ریز خرد شده ▪ ¼ فنجان پیازچه ریز خرد شده ▪ ½ فنجان فلفل دلمه زرد خرد شده ▪ ۱ و ۳/۱ فنجان گوجه فرنگی دانه گرفته خرد شده ▪ ¼ فنجان پیاز خرد شده ▪ ۲ فنجان خیار خرد شده ▪ سس لیمو ● روش تهیه: ۱) ۴ فنجان یا کاسه گرد را با اندکی روغن مایع یا اسپری چرب کنید. مواد را جداگانه به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده، به ترتیب زیر و لایه لایه در فنجانها قرار دهید: م ● مواد لازم: 
▪ مقدار کمی روغن مایع یا اسپری مخصوص برای کف قالب 
▪ ¾ فنجان ماهی تن-یا ماهی دودی نمک گرفته- ریز خرد شده 
▪ ¼ فنجان پیازچه ریز خرد شده 
▪ ½ فنجان فلفل دلمه زرد خرد شده 
▪ ۱ و ۳/۱ فنجان گوجه فرنگی دانه گرفته خرد شده 
▪ ¼ فنجان پیاز خرد شده 
▪ ۲ فنجان خیار خرد شده 
▪ سس لیمو 
● روش تهیه: 
۱) ۴ فنجان یا کاسه گرد را با اندکی روغن مایع یا اسپری چرب کنید. مواد را جداگانه به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده، به ترتیب زیر و لایه لایه در فنجانها قرار دهید: ماهی، پیازچه، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیاز و خیار. روی آن را با پوشش نایلونی بپوشانید و مواد را به کمک یک قوطی کنسرو که اندکی از قالب کوچکتر باشد، محکم به داخل قالب فشار دهید. 
۲) برای سرو، قالبها را در ۴ بشقاب برگردانید، فنجانها را با احتیاط بردارید و سس را روی آن داده، سرو کنید. 
● روش تهیه سس: 
▪ ۲ ق.س. روغن زیتون، ۲ ق.چ. پوست لیموی ریز رنده شده، ۲ ق.س. آب لیمو، ½ ق.چ. شکر، ¼ ق.چ. نمک و کمی سس تند را داخل یک ظرف درب دار-مانند ظرف ترشی یا خیارشور- میریزیم، خوب تکان میدهیم و قبل از سرو روی سالادها میریزیم.
]]>
حفظ و نگهداری تابلو 2015-02-24T07:53:09+01:00 2015-02-24T07:53:09+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/541 ماریا   تمیز کردن تابلوبراى تمیز کردن تابلوى روغن نباید از مواد تمیزکنندهٔ خانگى مثل آب و صابون استفاده کرد. در هر صورت چنین تابلویى ممکن است ترک‌هایى داشته باشد و نفوذ آب و صابون در آن ایجاد اشکال مى‌کند و ممکن است جذب زمینه شود. ممکن است بخشى از تابلو ظاهراً تمیز شود اما لایهٔ رویى اثر، مات مى‌شود و ارزش تابلو از بین مى‌رود.براى تمیز کردن این‌گونه آثار از پارچه براى گردگیرى نباید استفاده نمود؛ چرا که گرد به جایِ جدا شدن از تابلو در آن نفوذ مى‌کند.یکى از روش‌ها براى تمیز کردن این‌گونه
  تمیز کردن تابلو
براى تمیز کردن تابلوى روغن نباید از مواد تمیزکنندهٔ خانگى مثل آب و صابون استفاده کرد. در هر صورت چنین تابلویى ممکن است ترک‌هایى داشته باشد و نفوذ آب و صابون در آن ایجاد اشکال مى‌کند و ممکن است جذب زمینه شود. ممکن است بخشى از تابلو ظاهراً تمیز شود اما لایهٔ رویى اثر، مات مى‌شود و ارزش تابلو از بین مى‌رود.
براى تمیز کردن این‌گونه آثار از پارچه براى گردگیرى نباید استفاده نمود؛ چرا که گرد به جایِ جدا شدن از تابلو در آن نفوذ مى‌کند.
یکى از روش‌ها براى تمیز کردن این‌گونه تابلوها آن است که ابتدا در فضاى خالى پشت تابلو (اگر اثر نقاشى روى بوم است) با پارچه تا شده یا هر وسیلهٔ دیگرى در اندازهٔ مناسب پر شود. و روى زمینهٔ محکمى قرار گیرد. سپس تابلو را برمى‌گردانیم. با فشار آوردن با دقت تمام سعى شود لبهٔ شیب‌دار چهارچوب پایین‌تر از شیء زیر آن قرار گیرد. سپس تکه‌اى نان سفید که تازه و گرم باشد برداشته و قسمت نرم و خمیرى آن را جدا مى‌کنیم و به‌صورت گلولهٔ کوچکى درمى‌آوریم؛ سپس ‌آن‌را روى تابلو مى‌غلتانیم. سپس تکه دیگرى برمى‌داریم و این عمل را تکرار مى‌کنیم. ابتدا با فشار کم و سپس فشار بیشترى وارد مى‌کنیم.
روش دیگر استفاده از پاک‌کن نرم است ولى اشکال را دارد که از خود اثرى خمیرى و چرب بجا مى‌گذارد.
از جارو برقى هم مى‌توان در این مورد کمک گرفت. به‌شرطى که با سطح اثر تماس پیدا نکنند. براى این کار تابلو را تخت روى زمین بخوابانید و سطح آن را با جارو برقى تمیز نمایید. با فشار هوا نیز مى‌توان این عمل را انجام داد البته این کار باید با دقت صورت گیرد تا گرد و خاک به داخل تابلو نفوذ نکند.
بعد از تمیز کردن تابلوهاى رنگ روغن گاه شکلى ناهمگون و وصله‌دار پیدا مى‌کنند و در این صورت باید با ایجاد پوششى با یک لایه ورنى محافظ این مشکل را برطرف کرد. البته نقاشى‌هاى جدید، اگر نوع بست آنها مشخص نیست نباید به این روش محافظت شوند.
  ترمیم تابلو
تابلوى نقاشى گاه در اثر یک حادثه و یا در اثر گذشت زمان دچار آسیب و صدمه مى‌شود. مرمت چنین آثارى باید توسط متخصصین این فن صورت پذیرد. توضیحاتى که در اینجا آورده مى‌شود تنها براى آگاهى یافته از موضوع است. در تابلوى صدمه دیده ابتدا باید پشت آن بررسى شود. هر نوع صدمه از قبیل پارگى یا موارد دیگر در بوم یا سوراخ و پارگى در کاغذ یا پیچیدگى و پارگى در مقوا باید ابتدا در حد امکان قبل از مرمت اصلى اثر برطرف شود. در موارد آسیب شدید، بعد از جدا کردن بخش‌هاى ناهنجار یا چسب محافظ اثر، آن‌را روى بوم جدیدى مى‌چسبانند. در دوران‌هاى گذشته رویهٔ نقاشى را به‌طور موقت به‌سطح محکمى مى‌چسباندند و بعد براى جداسازى آن هفته‌ها وقت صرف مى‌کردند. این روش امروز کاملاً منسوخ شده است. امروزه چسباندن پارچه به پشت یک نقاشى قدیمى براى حفاظت تابلو بیشتر معمول است. هر نوع شکاف یا ترک نیز با این روش اصلاح مى‌شود.
نقاشى‌هاى روى تخته در ابعاد بزرگ از همان ابتدا باید لایه‌گذارى شوند. ترک و شکاف‌هایِ این آثار باید با چسب تعمیر شود. شکاف و بریدگى کاغذ را باید با چسباندن کاغذى به زیر آن با استفاده از پرس یا اتو از بین برد. بهتر است بخش‌هاى آسیب‌دیده یا از بین رفته با رنگ یکدست پوشانده شود که رنگ آن با رنگ اطراف یکسان باشدو از صدمه بیشتر مصون بماند در ضمن قابل تشخیص نیز باشد.
برطرف کردن مشکل زردى یا تیره شدن اثر نقاشى کار بسیار دشوارى است.
گاهى اثر نقاشى رنگ روغن دچار کپک‌زدگى مى‌شود. چنانچه رطوبت محیط کافى باشد و گردوغبار محیط تغذیه کپک‌ها را میسر کند این اتفاق رخ مى‌دهد. اغلب کپک‌ها در پشت تابلو ظاهر مى‌شوند و چسب ‌آسترى خورده مى‌شود. همین امر روى تابلو نیز ممکن است اتفاق بیفتد و سبب تورم و پوشیدگى شود. این گونه تابلوها در ابتدا باید خشک شوند و سپس توسط خمیر نان کپک‌ها از روى تابلو جدا شود. سپس با الکل محل تمیز مى‌شود تا باکترى‌ها نابود شوند.
در تابلوهاى پاستلى موضوع متفاوت است. قسمت‌هاى صدمه‌دیده را باید با صبر و حوصلهٔ زیاد ضربه بزنیم. البته با این عمل تابلو چیزى را از دست مى‌دهد. اگر پودر رنگ پاستل به شیشه چسبیده باشد تنها کارى که مى‌توان انجام داد این است که تابلو با دقت از قاب جدا شود و شیشه را تمیز کرده و یا آن‌را عوض نمائیم.
  شرایط نگهدارى اثر نقاشى
بدترین شرایط براى نگهدارى آثار هنرى رطوبت است. گرماى دائمى و خشک نیز به همین اندازه مضر است.
براى جلوگیرى از نشستن گردوغبار بر روى نقاشى‌هاى قدیمى باید دقت خاص به‌عمل آید و در هنگام دست زدن به ‌آنها باید از دستکش نخى نازک استفاده کرد.
به‌هرحال نوع قاب و نگهدارى تابلو باید داراى شرایطى باشد که کمترین آسیب را ایجاد نماید. چهارچوب و مقوا را نباید مستقیماً به قاب میخ کرد، بلکه با استفاده از گیره‌هاى چوبى یا فلزى یا فنرى باید آنها را محکم نمود. هنگام قاب کردن نقاشى‌هاى آبرنگ و پاستل، تابلو نباید با شیشه تماس داشته باشد. در این موارد مى‌توان از حایل استفاده کرد یا از قاب‌هایى که در پشت دو پله دارند.
چنانچه قصد دارید نقاشى‌هایى را در محلى انبار کنید، نباید آنها را روى هم انباشته کنید. اگر چاره‌اى جز این ندارید که تابلوها روى هم چیده شوند، باید بین گوشه‌هاى قاب‌ها لایى قرار داد.
]]>
ابزارهای نقاشی (۲) 2015-02-24T07:51:03+01:00 2015-02-24T07:51:03+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/540 ماریا   رنگهر اثر نقاشى به‌واسطهٔ رنگ امکان حیات مى‌یابد و به‌صورت سطحى روى زمینه قرار مى‌گیرد. رنگ‌ به‌صورت‌هاى مختلف در دسترس نقاشان قرار دارند که استفاده از هر یک نیازمند بکار گرفتن تکنیک مربوط به آن مى‌باشد. مانند رنگ‌هاى پودری، رنگ‌هاى جوهری، رنگ‌هاى روغنی، رنگ‌هاى آبى و ...  رنگ و روغنرنگ‌روغن امروزه به‌صورت رنگ‌روغن‌هاى لوله‌اى ساخت کارخانه‌هاى مختلف در بازار وجود دارد. براى ساخت این رنگ، مواد رنگى را آسیاب کرده با روغن برزک یا روغن گردو مخلوط مى‌کنند.  مداد رنگىجس
  رنگ
هر اثر نقاشى به‌واسطهٔ رنگ امکان حیات مى‌یابد و به‌صورت سطحى روى زمینه قرار مى‌گیرد. رنگ‌ به‌صورت‌هاى مختلف در دسترس نقاشان قرار دارند که استفاده از هر یک نیازمند بکار گرفتن تکنیک مربوط به آن مى‌باشد. مانند رنگ‌هاى پودری، رنگ‌هاى جوهری، رنگ‌هاى روغنی، رنگ‌هاى آبى و ...
  رنگ و روغن
رنگ‌روغن امروزه به‌صورت رنگ‌روغن‌هاى لوله‌اى ساخت کارخانه‌هاى مختلف در بازار وجود دارد. براى ساخت این رنگ، مواد رنگى را آسیاب کرده با روغن برزک یا روغن گردو مخلوط مى‌کنند.
  مداد رنگى
جسم استوانه‌‌اى‌شکل داخل مداد که به‌طور عام مغزى نامیده مى‌شود، ترکیبى است از مادهٔ رنگى فشرده و نوعى موم و ماده‌اى به اسم کائولین. جنس این مغزى‌ها نسبتاً نرم است. جعبه‌هاى حاوى مداد رنگى در انواع و اندازه‌هاى مختلفى به بازار عرضه شده است. نوعى از مدادهاى رنگى خاصیت آبرنگى دارند و معروف به مدادهاى آبرنگى هستند.
  پاستل
پاستل از جمله رنگ‌هاى بدون بَست است. مواد رنگى آسیاب‌شده با نوعى مادهٔ چسب‌دار مخلوط مى‌شود و به شکل مداد کوچکى در مى‌آید.
  مداد شمعى
مداد شمعى روغنى‌تر از مدادهاى پاستل هستند. مواد رنگى را در موم یا سایر مواد قابل ذوب حل مى‌کنند، بعد آن را مثل پاستل به‌شکل مدادهاى کوچک قالب مى‌گیرند.
  گواش
گواش رنگ‌ماده‌اى است کدر که پوشانندگى خوبى دارد و محلول در آب است و براى ایجاد سطوح تخت رنگى به‌کار مى‌رود. نگارگران قدیم ایرانى از ماده‌اى شبیه گواش استفاده مى‌کردند و آن را رنگ جسمى مى‌نامیدند.
  اکریلیک
اکریلیک از جملهٔ رنگ‌هاى محلول در آب است که قابلیت انعطاف زیادى دارد. خیلى زود خشک مى‌شود و مقاومت خوبى دارد. ]]>
ابزارهای نقاشی 2015-02-24T07:09:42+01:00 2015-02-24T07:09:42+01:00 tag:http://shakhenabat.mihanblog.com/post/539 ماریا ابزارهاى نقاشى شامل وسایل و موادى است که به‌واسطهٔ آنها نقاش قادر به آفرینش یک اثر هنرى مى‌شود.ایر براشتخته شستیرنگقلم موکاردک  قلم‌موقلم‌مو وسیله‌اى است براى بکار بردن رنگ در نقاشى و ایجاد بافت. قلم‌موهاى مختلف براى تکنیک‌ها و مواد و مصالح مختلف بکار مى‌روند. قلم‌موهاى نرم براى نقاشى آبرنگ و تمپرا مناسبند و معمولاً از موى سمور ساخته مى‌شوند. قلم‌موهاى زبر، معمولاً از موى خوک ساخته مى‌شوند و براى نقاشى رنگ روغن کاربرد دارند. قلم‌موهاى سرگِرد معمولاً نرم هستند و قلم‌موهاى سرکوتاه براى ابزارهاى نقاشى شامل وسایل و موادى است که به‌واسطهٔ آنها نقاش قادر به آفرینش یک اثر هنرى مى‌شود.
  قلم‌مو
قلم‌مو وسیله‌اى است براى بکار بردن رنگ در نقاشى و ایجاد بافت. قلم‌موهاى مختلف براى تکنیک‌ها و مواد و مصالح مختلف بکار مى‌روند. قلم‌موهاى نرم براى نقاشى آبرنگ و تمپرا مناسبند و معمولاً از موى سمور ساخته مى‌شوند. قلم‌موهاى زبر، معمولاً از موى خوک ساخته مى‌شوند و براى نقاشى رنگ روغن کاربرد دارند. قلم‌موهاى سرگِرد معمولاً نرم هستند و قلم‌موهاى سرکوتاه براى ایجاد لایه‌هاى ضخیم رنگ بکار مى‌روند. از قلم‌موهاى تخت مى‌توان براى ایجاد خطوط مرزى نیز استفاده کرد و براى این‌کار باید از کناره‌هاى قلم‌مو استفاده شود.

قلم‌موها از موى حیوانات مختلفى نظیر سنجاب، سمور، خوک، گوساله و ... ساخته مى‌شوند.
امروزه قلم‌موهایى نیز از الیاف مصنوعى ساخته مى‌شوند که مرغوبیت ندارند. انتخاب نوع قلم‌مو و نحوه بکار بردن آن بستگى به روش و کیفیت رنگى دارد که بکار مى‌رود.
  کاردک
کاردک ابزارى است انعطاف‌پذیر که معمولاً از جنس فولاد ساخته مى‌شود. از این ابزار مى‌توان مستقیماً براى ایجاد فرم‌هاى خاص با رنگ، روى سطح بوم استفاده کرد. از کاردک معمولاً براى مخلوط کردن رنگ و پخش کردن آستر و رنگ روى بوم استفاده مى‌شود.
  ایربراش
ایربراش نوعى وسیلهٔ نقاشى است که امکان پاشیدن رنگ را به صورت دلخواه ایجاد مى‌کند. این وسیله شبیه قلم خودنویس بزرگى است که به یک دستگاه کمپرسور هوا وصل مى‌شود. براى پاشیدن رنگ به‌طور دقیق در هر محدوده باید از پوشش‌هاى چسبى استفاده کرد و پس از انجام کار آن‌را جدا نمود. این ابزار امکان ایجاد سایه‌روشن‌هاى ظریف و دقیق را دارد. این ابزار در تصویرسازی، نقاشی، عکاسی، گرافیک و ... امکانات بسیارى را فراهم مى‌آورد.

تخته شستى (تخته رنگ)
]]>