درباره وبلاگ


دوستان در اینجا سعی شده مطالبی در مورد آموزش های انواع هنرهای دستی و خانگی،آموزش آشپزی،مطالب پزشکی و سلامت،آرایش و زیبائی،مد و لباس،شعر ارائه بشه.امیدوارم براتون مفید باشه و بتونم رضایت خاطرتون رو جلب کنم.کپی برداری از مطالب ممنوعه مگر با ذکر منبع

مدیر وبلاگ : ماریا
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
________________ Twitter
هنرهای شاخ نبات
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
1393/09/27 :: نویسنده : ماریا


با اَولین بوسه اَت

باید می رفتم ...

مثل ِ ورزشکاری که در اوج

خداحافظی می کند ...





نوع مطلب : دلنوشته های ماریا مشتاق، 
برچسب ها : اولین بوسه، خداحافظی، شعر، ورزشکار، اوج،
لینک های مرتبط :


1393/09/27 :: نویسنده : ساعی
چقدر زود درختان میوه خشکیدند!

چه زود موقع کوچ پرندگان آمد!

و ما که از دلمان آفتاب می‌جوشید

چقدر زود زمستان به خانه‌مان آمد!


"پانته آ صفایی بروجنی"





نوع مطلب : دلنوشته های ساعی، 
برچسب ها : شعر، زمستان، پانته آ صفایی بروجنی، درختان میوه، کوچ پرندگان، آفتاب،
لینک های مرتبط :


1393/09/27 :: نویسنده : ساعی
لب تشنه خوابیدند پای حوض گلدان‌ها

شاید تو برگشتی و برگشتند باران‌ها

شاید تو برگشتی و شهریور خنک‌تر شد

دنیا کمی آرام شد، خوابید طوفان‌ها

شاید تو برگشتی و مثل صبح روز عید

پر کرد ذهن خانه را تبریک مهمان‌ها

آن وقت دور سفره می‌گویند و می‌خندند

بشقاب‌ها، چنگال‌ و قاشق‌ها، نمکدان‌ها

آن وقت عطر چای لاهیجان و لیموترش

آن وقت رفت و آمد شیرین قندان‌ها

تو نیستی و استکان‌ها نیز خاموش‌اند

ای کاش بودی تا تمام روز فنجان‌ها ...

  "پانته آ صفایی  بروجنی"



نوع مطلب : دلنوشته های ساعی، 
برچسب ها : گلدان، لب تشنه، باران، شهریور، دلتنگی، پانته آ صفایی بروجنی،
لینک های مرتبط :


1393/09/27 :: نویسنده : ماریا

در دو مقاله قبلی «RSS چیست؟» و «نحوه استفاده از RSS» توضیحاتی در مورد RSS و نحوه ساخت آن ذکر شد. در این مقاله ساختار RSS و نحوه ساخت آن بررسی می شود. معمولا نرم افزارهای مدیریت محتوا (نرم افزارهایی که به کمک آنها سایت ها و وبلاگ ها به روز می شوند و به کمک آنها، مطالب در سایت ها و بلاگها قرار داده شده و مدیریت می شوند) فایل RSS را به صورت اتوماتیک تولید می کنند. برای مطالعه بیشتر دراین مورد به سایر مقالات سایت میکرو رایانه مراجعه نمایید.

اگر می خواهید خودتان فایل RSS تولید کنید، به شرح زیر عمل کنید:

با استفاده از Notepad فایلی به نام rss.xml بسازید (فرمت فایل xml است). محتویات فایل به شرح زیر است:

اولین خط فایل، دستور xml declaration است. که ورژن XML و encoding صفحه را مشخص می کند. خط دوم المان rss و ورژن RSS را مشخص می سازد. سه خط بعدی عنوان صفحه را با لینکش تعریف می کنند. پنج خط بعدی تگ می باشد. تگ در واقع همان چیزی است که شما می خواهید آنرا در rss خود نشان دهید. شما می توانید چندین item را پشت سر هم قرار دهید. دو خط انتهایی نیز تگ های باز را می بندد. توجه داشته باشید که تمام المنت های xml باید تگ بسته داشته باشند.

نکات :

تگ های xml به کوچکی و بزرگی حروف حساس هستند.

تودرتو قراردادن المنت های xml باید به صورت کاملا صحیح انجام شود.

خواص تگ ها حتما باید در داخل علامت " (کوتیشن دوگانه) قرار گیرد.

کامنت نوشتن در xml شبیه html است

بعد از نوشتن فایل مذکور، آن را در جای مناسب ذخیره نموده و آدرس آن را با نام RSS و معمولا با نوار نارنجی رنگ، بر روی سایت خود قرار دهید.





نوع مطلب :
برچسب ها : RRS، مقاله، المنت، سایت، فرمت، علمی،
لینک های مرتبط :


1393/09/27 :: نویسنده : ساعی

شب که برمی‌گردی از دریا به سمت خانه‌ات

دانه‌های ریز شن چسبیده روی شانه‌ات

قایقت را دست تنها می‌کشی بر ماسه‌ها

بعد با آن حالت محزون مغرورانه‌ات

تور خالی را به روی شانه می‌اندازی و‌

می‌شود شب با همین تصویرها دیوانه‌ات





نوع مطلب : دلنوشته های ساعی، 
برچسب ها : شب، دریا، ساحل، قایق،
لینک های مرتبط :


1393/09/27 :: نویسنده : ماریا

فرض کنید که شما علاقمند هستید هر روز مروری بر مهم ترین اخبار روز دنیا داشته باشید. یک راه حل این است که مشترک سایت های خبری شوید تا آنها اخبار را برایتان ارسال کنند. متاسفانه این امکان برای همه وجود ندارد. راه حل دیگر آن است که به تک تک سایت های مورد نظرتان سر بزنید و اخبار آنها را بخوانید! ولی تصور کنید که هر روز فقط بخواهید اخبار حداقل 20 سایت را مطالعه کنید. قطعا این کار خیلی وقت شما را خواهد گرفت و حتی ممکن است موفق نشوید بسیاری از اخبار مهمی را که نیاز کاری تان بود به دست آورید. و شاید هم به جای اخباری که برایتان مهم بوده، اخباری که به درد شما نمی خورده را دیده باشید. چنانچه همه مردم به تمام خبرهای منتشر شده سایت ها، علاقه یکسانی نشان نمی دهند.

RSS راه حلی بسیار عالی و جذاب پیش پای شما گذاشته است! با استفاده از آن نیازی ندارید که به همه سایت ها مراجعه کنید! شما فقط به سایت هایی مراجعه خواهید کرد که اخبار مورد نظرتان را منتشر کرده اند. بدین ترتیب هم در وقت تان صرفه جویی کرده اید و هم در این همه اطلاعات اضافی که در وب وجود دارد گرفتار نشده اید و به هدف اصلی خود رسیده اید. در این مورد مقالات دیگری در تالار گفتگوی سایت میکرو رایانه و نیز در بین مقالات داخل سایت وجود دارد.

هم اکنون بسیاری از سایت ها و وبلاگ ها، چکیده خبرهای خود را در بولتن های RSS قرار می دهند و حتی بعضی از سایت ها عکس ها و تصاویر را حذف کرده و بقیه مطالب را در RSS قرار می دهند و همچنین بعضی از سایت ها هم خلاصه خبرهای خود را با جمله بندی های متفاوت در RSS می گذارند و شما به راحتی با خواندن RSS آنها به سراغ همان خبری می روید که به آن علاقه دارید، بدون آنکه به سایت مذکور مراجعه کرده باشید.

البته قابلیت های RSS فراتر از این هاست. به دلیل اینکه برنامه گردآوری کننده RSS به تمام اطلاعات دسترسی دارد، امکان جستجو را هم دارد و شما می توانید در میان آنها جستجو کرده و آنچه را که لازم دارید بیابید.

سایت هایی نظیر www.feedster.com امکاناتی شبیه google دارند که شما می توانید در میان سایت ها به جستجو بپردازید. این کار به طور خودکار و در فواصل زمانی مشخص تکرار می شود تا آخرین و تازه ترین اطلاعات را در اختیار شما بگذارد.

با استفاده از RSS فقط در سایت هایی مشترک شوید که اطلاعات ارزشمند و قابل توجهی دارند و به تدریج سایت های کم استفاده و یا به درد نخور را از فهرست خود پاک کنید. برای تفکیک و دسته بندی اطلاعات، نیز می توانید از ابزارهایی که توسط RSS خوان در اختیارتان گذاشته شده استفاده کنید.

حتی شاید بهتر باشد سایت‌های كم اهمیت‌تر را در یك دسته جمع كنید تا همچنان قابل جستجو باشند، ولی هر دفعه كه برنامه را اجرا می‌كنید بی‌جهت حجمی از اطلاعات را به كامپیوترتان سرازیر نكنند. برای این منظور، ابزار جستجو بهترین یار شما خواهد بود. در این راستا، سرویس اینترنتی bloglines خیلی خوب است. با این سرویس می توانید با اطمینان کامل به دنبال آخرین خبرهای دلخواه خود بگردید، بدون اینکه در میان هزاران خبر رنگارنگ، سر درگم شوید.

RSS مخفف کلمات Really Simple Syndication است و توسط Dave Winer ابداع شده که با حمایت شرکت Netscape رشد نمود. بعضی ها آن را Rich Site Summary (یا خلاصه غنی شده سایت) هم نامیده اند. به این ترتیب با ابزار RSS، خوانندگان سایت بسیار راحت تر به آخرین اخبار و اطلاعات منتشر شده دسترسی خواهند داشت. صاحبان سایت ها هم می توانند با استفاده از RSS محتویات سایت خود را دسته بندی کرده و با یک فرمت سریع و استاندارد تیتر مقالات و اخبار سایت خود را در دسترس دیگران قرار دهند.

فرمت فایل های RSS همان XML بوده و با نرم افزارهای به روز کننده، به صورت اتوماتیک به روز (Update) می شود.

بدین ترتیب نیازی نیست که کاربران هر روز سایت موردنظرشان را بررسی کنند تا بتوانند از تازه های سایت های مورد علاقه خود با خبر شوند. آنها می توانند با این تکنولوژی، RSS های سایت های مورد علاقه خود را در یک برنامه RSS Aggregator (یا RSS خوان) یا خبرخوان (NewsReader) در کنار هم بچینند و عنوان یا خلاصه آخرین نوشته های آن سایت را؛ بدون مراجعه به سایت ها؛ مشاهده کنند و بعد در صورت ضرورت، به سایت موردنظرشان مراجعه نمایند.

به وب سایتهایی که فایل RSS دارند اصطلاحا" Syndicated گفته می شود. پسوند فایلهای RSS یکسان نبوده و به صورتهای XML .RDF .RSS. و پسوند های دیگر دیده می شوند. علاوه بر RSS ، سیستم های دیگری نیز مانند Atom هم وجود دارند که البته هنوز مانند RSS فراگیر نشده اند.

مزایای استفاده از RSS

مهم ترین مزیت RSS ذکر شد. شما به راحتی می توانید با نصب یک نرم افزار ساده، لیست کاملی از وبلاگ ها و وب سایت های مورد نظرتان را ایجاد کنید که چند لحظه پس از ارسال مطلب جدید از طرف وب سایت یا وبلاگ مورد نظرتان، پیام به روز شدن آن در روی صفحه مونیتور شما ظاهر خواهد شد و شما خواهید توانست عنوان و خلاصه مطلب را بخوانید.

غیر از آن، این تکنولوژی مزیت های دیگری هم دارد:

اگر به یک فایل RSS نگاه کنید مطلب زیادی متوجه نخواهید شد. در حقیقت خواندن این سندها برای انسان کاری سخت است در حالی که کامپیوتر ما با استفاده از نرم افزارهای ویژه به راحتی می تواند این گونه فایل ها را بخواند و از آنها استفاده کند. در شبکه اینترنت هم سایت هایی وجود دارند که به طور مستمر این فرمت ها را می خوانند. در اینجا به معرفی آنها می پر دازیم:

1- سیستم هایی که وب سایت ها را برای پیدا کردن سر خط خبر های مهم جستجو می کنند.

2- موتور های جستجو (Search Engines)

3- مراکزی که RSS ها را برای ساخت وب سایتهای چند کاره (Multiple) جمع آوری می کنند.

و بسیاری سیستمهای دیگر.

اینک در مورد هر یک از این موارد توضیحاتی داده می شود:

1- تعدادی از سایت ها، RSS ها را برای پیدا کردن اخبار جدید جستجو می کنند. این وب سایت ها، سر خط اخبار موجود در سایت های مختلف را از RSS ها گرفته و در صفحات خود به کاربران ارائه می دهند. به عنوان مثال سایتی مثل بی بی سی 69 سند RSS دارد که ما می توانیم با استفاده از برنامه های خاصی این سند ها را جستجو کرده و سر خط اخبار و اطلاعات مربوط به این سایت را در وبلاگ یا وب سایت خود قرار دهیم.

2- موتورهای جستجوی وب که براساس RSS کار می کنند بسیار مفید هستند. زمانی که شما به دنبال خبر یا مطلب خاصی در این جستجو گر ها هستید صفحات وبی به شما معرفی می شوند که فقط شامل موضوع مورد نظر شما می باشند و در آن صفحه، هیچ مطلب دیگری وجود ندارد.

3- سیستمهای جمع آوری کننده RSS که مهم ترین استفاده کنندگان RSS هستند. به این سیستم ها Newsreader و یا خبر خوان rss هم می گویند. این ها در حقیقت برنامه هایی اختصاصی هستند که به شما امکان خواندن فایلهای RSS را می دهند. این خبرخوانها RSS های مربوط به یک موضوع خاص را جستجو کرده و بعد از جمع آوری آنها را در اختیار شما قرار می دهند. مثلا LISFeeds که اخبار مربوط به کتابخانه ها را جمع آوری می کند.


بقیه در ادامه مطلب



ادامه مطلب


نوع مطلب :
برچسب ها : rrs، سایت، گوگل، موتور جستجو، اخبار، وب سایت، سیستم،
لینک های مرتبط :


1393/09/27 :: نویسنده : ساعی
می‌شه خدا رو حس کرد
تو لحظه‌های ساده
تو اضطراب ِ عشق‌و
گناه ِ بی‌اراده
بی عشق عمر ِ آدم
بی اعتقاد میره
هفتاد سال عبادت
یک شب به باد میره
یک شب به باد میره
وقتی که عشق آخر
تصمیمش‌و بگیره
کاری نداره زوده
یا حتی خیلی دیره
ترسیده بودم از عشق
عاشق‌تر از همیشه
هر چی محال میشد
با عشق داره میشه
انگار داره میشه
عاشق نباشه آدم
حتی خدا غریبه‌س
از لحظه‌های حوا
هوا می‌مونه و بس
نترس اگه دل ِ تو
از خواب ِ کهنه پاشه
شاید خدا قصه تو
از نو نوشته باشه
از نو نوشته باشه
وقتی که عشق آخر
تصمیمش‌و بگیره
کاری نداره زوده
یا حتی خیلی دیره
ترسیده بودم از عشق
عاشق‌تر از همیشه
هر چی محال میشد
با عشق داره میشه
انگار داره میشه



نوع مطلب : دلنوشته های ساعی، 
برچسب ها : میوه ممنوعه، احسان خواجه امیری، آدم و حوا،
لینک های مرتبط :


بعضی از عادت‌های نادرست غذایی باعث بروز بیماری‌های متعدد می‌شود. در این باره متخصصان طب سنتی توصیه‌های متعدد کرده اند.

دکتر مریم نواب زاده پزشک و محقق طب اسلامی در این زمینه می‌گوید: این روزها ما نه از موهبت‌های سفره‌های سنتی برخورداریم و نه از منافع غذاهای مدرن بهره می‌بریم.

وی به چند اشتباه رایج غذایی از دیدگاه طب سنتی اشاره کرده است.

مصرف ماست و دوغ همراه با غذاهای گوشتی

مصرف همزمان ماست و غذاهای گوشتی، یکی از ممنوعیت‌ها در طب سنتی است.

طبق گفته حکما، مصرف همزمان ماست با غذاهای گوشتی علاوه بر اینکه تولید بلغم می‌کند، موجب فساد گوشت در معده و در برخی موارد بروز لک و پیس می‌شود.

خوردن زیاد عدسی

عدس غذایی سودازاست و مصرف زیاد آن موجب بروز و افزایش غلظت خون می‌شود، متأسفانه‌امروزه شاهد هستیم که به علت تبلیغات زیاد درباره خون ساز بودن عدس، مردم سایر حبوبات را کنار گذاشته اند و یا از عدس بیشتر استفاده می‌کنند.

تنوع خواری در یک وعده غذایی

چنین شیوه غذا خوردن، موجب به هم خوردن تنظیم گوارش می‌شود که بسیار مضر است. زمانی که چند ماده غذایی متنوع را در یک وعده میل می‌کنید، آنزیم‌های هاضمه دچار اختلال می‌شود و هضم غذا ناقص خواهد شد، زیرا مواد غذایی متفاوت، زمان هضم متفاوتی با یکدیگر دارند. در نتیجه از ترکیب این مواد، اخلاط فاسد در بدن تولید می‌شود.

حذف سبزی از سفره و جایگزینی سالاد

طبع اغلب سبزی‌ها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک می‌کند.

سبزی سرشار از مواد معدنی و ویتامین است. همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست می‌شود؛ اما سالاد بر خلاف سبزی طبع سردی دارد و هضم غذا را (برخلاف تصور مردم) مختل می‌کند.

مصرف ناصحیح ادویه جات

یک باور نادرست این است که ادویه برای کبد مضر است. باید گفت تنها مورد احتیاط ادویه، برای افراد صفراوی است مصرف ادویه با غذا موجب فعال شدن کبد و کارکرد منظم دستگاه گوارش می‌شود.

مصرف مداوم و بلند مدت ادویه، بلغم و سودای اضافه بدن را کاهش می‌دهد و در تخفیف و درمان بیماری‌های ناشی از بلغم و سودا بسیار موثر است؛ بیماری هایی مثل آرتروز، درد مفاصل، نفخ معده، کاهش حافظه، صرع، شب ادراری، عفونت‌های زنانه، افسردگی و... .

مصرف پنیر به تنهایی در وعده صبحانه

مصرف پنیر به تنهایی بسیار مضر و بلغم زاست. خوردن پنیر به تنهایی در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی حالی و کندی در یادگیری و کاهش تمرکز ذهن می‌کند.

غده پاراتیروئید، وظیفه تنظیم کلسیم و فسفر بدن و جذب آن‌ها را بر عهده دارد. این غده کلسیم و فسفر را با یکدیگر و در کنار هم می‌شناسد، بنابراین زمانی که ماده غذایی حاوی کلسیم مصرف می‌کنیم، باید همراه آن فسفر نیز مصرف کنیم، در غیر این صورت، غده پاراتیروئید، فسفر را از مغز برمی دارد که موجب کند ذهنی می‌شود.

بهترین زمان مصرف پنیر، وعده شام و به همراه مصلحات آن (گردو، زیره، سیاه دانه و آویشن) است، زیرا بیشترین میزان ترشح توسط غده پاراتیروئید در هنگام شب صورت می‌گیرد.

مصرف زرشک پلو با مرغ و باقلا پلو با ماهی

این دو غذا، بسیار سرد است و به مرور زمان در صورت مصرف زیاد، باعث غلظت خون می‌شود و مقدار زیادی اخلاط مضر بلغم و سودا در بدن تولید می‌کند. ماهی، مرغ، برنج، زرشک، باقلا، روغن نباتی همگی سرد و بلغم زاست. حال اگر همراه این غذاها، سالاد، ماست یا ترشی هم مصرف شود، مشکل چند برابر خواهد شد. در صورت مصرف چنین غذاهایی، حتماً باید ادویه و مواد غذایی گرم مانند فلفل سیاه، زنجبیل، آویشن، سیاه دانه، عسل، کنجد و خرما مصرف کنید.

وعده غذایی ظهر

از نظر طب سنتی وعده غذایی ظهر، مضر است و بلغم و سودا را در بدن زیاد می‌کند و سبب غلظت خون می‌شود. ترک وعده ناهار موجب تقویت ایمنی بدن، تناسب اندام، حفظ تعادل مزاج و رفع بیماری‌ها می‌شود. گرم‌ترین زمان در طول روز، ظهر است که بهترین کار در آن ساعات، سرد کردن بدن است، نه خوردن غذا. در طب سنتی توصیه شده است که انرژی بدن در زمان ظهر با خواب قیلوله تأمین شود.
منبع: ایسنا




نوع مطلب : سلامت،پزشکی و روانشناسی، 
برچسب ها : اشتباه رایج، غذایی، پزشکی، سنتی، اشتباه، دکتر،
لینک های مرتبط :


1393/09/27 :: نویسنده : ماریا
در آموزه های پزشکی اسلامی بروز بیماری ها ارتباط مستقیمی با از اعتدال خارج شدن بدن دارد و سلامتی موقعی برقرار است که همه بدن در حالت اعتدال مزاج باشد.
غذای نامناسب با مزاج می تواند موجب تغییرات شگرفی در خواب، حالات عصبی، اختلال حافظه، اختلال هضم، اختلال دفع، عوارض پوستی، کبد و قلب و ... شود و اگر بخواهیم به سبک زندگی سالم و مطلوب دست بیابیم متناسب با مزاج خود تغذیه مان را تنظیم کنیم. از این رو داشتن زندگی سالم و طبیعی، وزن مناسب و آرامش روحی، همه نیازمند شناخت مزاج یا طبیعت بدن است.
امام رضا علیه السلام در یک سفارش کلی درباره رعایت مزاج در تغذیه می فرماید: در آنچه موافق و مناسب معده و مزاج تست فکر کن. در چیزهائى که بدنت از آن نیرو می گیرد و بآن تمایل پیدا می کند آن را براى خود به میزان درستى تقدیر کن.
واضح است که هوای پاک و معتدل در جسم و روح انسان اعتدال و پاکی می آفریند و هوای آلوده و ناپاک تن و روان آدمی را به هر اندازه که آلوده باشد آزار می دهد. از این رو امام رضا علیه السلام درباره اهمیت مزاج شناسی و تأثیرات آن بر بدن آدمی در رساله ذهبیه خطاب به مأمون می فرماید: أن قوة النفس تابعة لأمزجة الأبدان، وأن الأمزجة تابعة للهواء ویتغیر بحسب تغیر الهواء فی الأمکنةو....؛ قوا و نیروهای نفس آدمی تابع مزاج بدن آنها است و مزاج انسان تابع تغییرات هوا ، بدین سان اگر هوا گاهی سرد شود و گاهی گرم ، بدن های آدمیان نیز به سبب تغییر آن دگرگون می گردد ، پس اگر هوا معتدل و پا برجا باشد جسم آدمی نیز معتدل و پابرجا می گردد.(1)
 
امام رضا علیه السلام در تشریح مزاجهای مختلف بدن می فرماید: ان الله عز وجل بنى الاجسام على اربع طبائع: على الدم، و البلغم و الصفراء و السوداء . فاثنان: حاران، و اثنان: باردان، و خولف بینهما فجعل: حار یابس، و حار لین، و بارد یابس، و بارد لین. ثم فرق ذلک على اربعة اجزاء من الجسد: على الرأس، و الصدر و الشراسیف، و اسفل البطن و... خداوند تعالی اجسام را روی چهار طبیعت بنا کرده است و آنها عبارتند از: صفرا و سودا و خون و بلغم که دو تای آنها گرم و دو تای دیگرسرد است و میان هر دوتای آنها از لحاظ دیگر اختلاف است یکی گرم مرطوب دیگری گرم خشک و یکی سرد مرطوب و دیگری سرد خشک. هریک از این طبیعت ها را بر قسمتی از اعضاء بدن مسلط کرد، بنا براین بدن نیز دارای چهار قسمت (عضو) مهم است سر، سینه، پهلو، شکم.(2)
 
خون را برسر یعنی چشم ها وگوش ها و بینی و دهان و دماغ مسلط کرد؛ بلغم را بر سینه با نیروی باد استیلا داد؛ صفرا را براضلاع و دنده های پهلو غالب کرد و سودا را بر شکم و احشاء و امعاء چیره گردانید.(3)
از این رو امام رضا علیه السلام درباره تناسب غذا و مزاج می فرماید : بدان که هر یک از این طبایع مایل بچیزى است که سنخیت و مناسبتی با آن داشته باشد پس چیزى را که مناسب بدنت می باشد براى تغذیه خویش اختیار کن.
‏و می فرماید: پس در زمان و مکانی که هوا معتدل باشد مزاج های مختلف بدن نیز معتدل است و تصرفات مزاج در حرکات طبیعی از قبیل هضم و خواب و حرکت جوارح و سایر جنبش ها و.... به طوری که مصلحت اوست انجام می گیرد .
پانوشتها:
1. إمام علی الرضا ورسالته فی الطب النبوی - محمد علی البار - الصفحة ١٥٣
2. طب الرضا- طب و بهداشت از امام رضا(ع)/ ص 59
3. طب الرضا علیه السلام / ترجمه امیر صادقى ؛ ؛ ص47
مرجع:قدس آنلاین




نوع مطلب : سلامت،پزشکی و روانشناسی، 
برچسب ها : مزاج شناسی، مزاج، پزشکی، امام رضا، بدن،
لینک های مرتبط :


1393/09/27 :: نویسنده : ماریا
نام انگور در قرآن به عنوان یکی از لذیذترین میوه هایی که خداوند برای انسان آفریده است ذکر شده و بارها صورت مفرد (عنب) و جمع (اعناب) از آن یاد شده است. امام رضا (ع) روایت جالبی در این زمینه دارد.

 از عبد السلام بن صالح هروى (ابا الصلت) روایت شده است: به حضرت امام رضا(ع) گفتم: یا ابن رسول اللَّه! خبر بده مرا از حقیقت شجره (میوه‌ای) که آدم و حوا از آن خوردند؟ چرا که مردم در آن اختلاف کرده‌اند؛ برخی روایت گفته‌اند گندم بود و برخى می‌گویند انگور بود و گروه دیگری روایت کرده‏اند که درخت حسد بود.

آن‌حضرت فرمود: «تمام این تعابیر صحیح است!»، پرسیدم: پس این چه معنا دارد و این اختلاف برای چیست؟ فرمود: «اى ابا صلت! درختان بهشت؛ انواع و اقسام میوه می‌دهد و مانند درخت دنیا نیست [که هر درختی تنها یک میوه از آن برداشت شود] و آن میوه که آدم و حوا از آن خوردند گندم بود که انگور هم می‌داد و وقتی حق تعالی آدم را گرامی داشت و ملائکه را امر کرد تا او را سجده کنند و او را داخل بهشت جای داد و...(1)

 انگور ، ضد افسردگی و استرس

انگور یکی از مائده های بهشتی است که در دسترس انسان ها قرار گرفته است و همه می توانند از آن استفاده کنند. نور خورشید در انگور جمع می شود و باعث رسیدن میوه آن می شود، بنابراین مصرف آن در معالجه بسیاری از بیماری ها مفید است.

یکی از خواص انگور برطرف کردن آثار افسردگی و ایجاد روحیه شادابی است. در روایات آمده است : هنگامی که آب فرو نشست و استخوانهای مردگان ، پدیدار شد نوح این را بدید و بدین سبب بسیار آشفته و اندوهگین شد . سپس خدا به او وحی کرد :" این کاری است که خود با خویش کرده ای ! تو خود انها را نفرین کردی ! "

گفت : پروردگارا ! من از تو آمرزش می طلبم و به درگاه تو توبه می کنم . سپس خداوند به او وحی کرد : " انگور سیاه بخور تا اندوهت از میان برود . (2)

 کمک به گوارش و هضم غذا

دانش امروزی کشف کرده است که مواد موجود در انگور از ایجاد انسداد در شریان ها جلوگیری کرده و به سلامت قلب کمک نموده و از بروز سرطان جلوگیری می کند. آب انگور همچنین سلول های تخریب شده را ترمیم کرده و همچنین از تخریب بیشتر آنها جلوگیری می کند. آب انگور قرمز خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی قوی دارد، به همین علت از فرد در مقابل بسیاری عفونت ها محافظت و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. خاصیت دیگر انگور کمک به گوارش و هضم غذا است. امام رضا (ع) درباره مصرف انگور از پدرانش از رسول خدا (ص) نقل می کنند که فرمودند : انگور را دانه دانه بخورید که گوارا و هضم کننده می شود . (3)

 انگور، غذای کامل

آب میوه انگور، چنانکه از دانه هاى سالم و تخمیر نشده گرفته شود، از نظر ترکیبات غذایى شباهت زیادى به شیر مادر دارد و مى توان آن را غذاى کودکان شیرخوار نامید و بزرگترها هم مى توانند آنرا به جاى شیر مصرف نموده و به کمک آن سموم بدن را خارج کنند.

امام رضا (ع) همچنین از آن به عنوان غذای کامل یاد کرده و درباره امیر مومنان حضرت علی (ع) نقل می فرماید که ایشان نان را با انگور می خوردند . (4) آن حضرت به طور کلی مصرف میوه‌های ترش قبل از غذا و میوه‌های شیرین بعد از را غذا مفید دانسته اند.

پانوشتها:

1. عیون أخبار الرضا(ع)، ج ‏1، ص 306
2. بحارالانوار . ج 62 . ص298
3. عیون اخبار الرضا . ج 2، ص 35
4. بحارالانوار، جلد 66، صفحه 150




نوع مطلب : سلامت،پزشکی و روانشناسی، 
برچسب ها : خواص انگور، خواص، انگور، آموزه پزشکی،
لینک های مرتبط :




( کل صفحات : 16 )    ...   6   7   8   9   10   11   12   ...   
 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic