درباره وبلاگ


دوستان در اینجا سعی شده مطالبی در مورد آموزش های انواع هنرهای دستی و خانگی،آموزش آشپزی،مطالب پزشکی و سلامت،آرایش و زیبائی،مد و لباس،شعر ارائه بشه.امیدوارم براتون مفید باشه و بتونم رضایت خاطرتون رو جلب کنم.کپی برداری از مطالب ممنوعه مگر با ذکر منبع

مدیر وبلاگ : ماریا
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
________________ Twitter
هنرهای شاخ نبات
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM

شنبلیله
تنگی راه های تنفس را از بین می برد و سرفه های خلط آور را کاهش می دهد.

ریشه شیرین بیان
سرفه ها و گلودرد ناشی از بیماری یا حساسیت را تسکین می دهد.

فراسیون سفید (گیاهی گلدار از خانواده نعناعیان)
شما می توانید با این گیاهان سرفه خود را درمان کنید . به عنوان ماده ای خلط آور گرفتگی راه تنفس را برطرف می کند و سرفه های خشک را تسکین می دهد.

ژینکو بیلو با
هزاران سال است که در طب چینی برای درمان بیماری های متعدد از جمله ناراحتی های تنفسی استفاده می شود.

لیمو و عسل
محلول آب ولرم، لیمو و عسل، تسکین دهنده و رفع کننده سرفه است.

جینسینگ
از بروز سرماخوردگی و آنفلوآنزا پیش گیری می کند یا شدت علایم آن را کاهش می دهد.

رازیانه
در طب هندی، از رازیانه برای درمان بیماری های متعددی استفاده می شود، از جمله سرفه به علت برونشیت، آنفلوآنزا و بیماری ریوی.





نوع مطلب : سلامت،پزشکی و روانشناسی، 
برچسب ها : خواص مواد، گیاهی، درمان سرفه، داروهای گیاهی، پزشکی، سلامت،
لینک های مرتبط :


1393/09/27 :: نویسنده : ماریا
مصرف غذاها نیز قاعده و روش خاص خود را دارد.اگر در مصرف مواد غذایی برخی از دستورات نادیده گرفته شود موجب بروز بیماری های زیادی در بدن می شود.در بین خانواده ها تصورات نادرستی در مورد دستورات غذایی وجود دارد که ممکن در صورت ادامه دادن این دستورات،برای آنها مشکل ساز شود.در زیر به برخی از دستورات غذایی  که از نظر طب سنتی نهی شده است اشاره می کنیم.
خوردن زیاد عدسی

عدس غذایی سودازاست و مصرف زیاد آن موجب بروز و افزایش غلظت خون می‌شود، متأسفانه‌امروزه شاهد هستیم که به علت تبلیغات زیاد درباره خون ساز بودن عدس، مردم سایر حبوبات را کنار گذاشته اند و یا از عدس بیشتر استفاده می‌کنند.

تنوع خواری در یک وعده غذایی

چنین شیوه غذا خوردن، موجب به هم خوردن تنظیم گوارش می‌شود که بسیار مضر است. زمانی که چند ماده غذایی متنوع را در یک وعده میل می‌کنید، آنزیم‌های هاضمه دچار اختلال می‌شود و هضم غذا ناقص خواهد شد، زیرا مواد غذایی متفاوت، زمان هضم متفاوتی با یکدیگر دارند. در نتیجه از ترکیب این مواد، اخلاط فاسد در بدن تولید می‌شود.

حذف سبزی از سفره و جایگزینی سالاد

طبع اغلب سبزی‌ها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک می‌کند.

سبزی سرشار از مواد معدنی و ویتامین است. همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست می‌شود؛ اما سالاد بر خلاف سبزی طبع سردی دارد و هضم غذا را (برخلاف تصور مردم) مختل می‌کند.

مصرف ناصحیح ادویه جات

یک باور نادرست این است که ادویه برای کبد مضر است. باید گفت تنها مورد احتیاط ادویه، برای افراد صفراوی است مصرف ادویه با غذا موجب فعال شدن کبد و کارکرد منظم دستگاه گوارش می‌شود.

مصرف مداوم و بلند مدت ادویه، بلغم و سودای اضافه بدن را کاهش می‌دهد و در تخفیف و درمان بیماری‌های ناشی از بلغم و سودا بسیار موثر است؛ بیماری هایی مثل آرتروز، درد مفاصل، نفخ معده، کاهش حافظه، صرع، شب ادراری، عفونت‌های زنانه، افسردگی و… .

مصرف پنیر به تنهایی در وعده صبحانه

مصرف پنیر به تنهایی بسیار مضر و بلغم زاست. خوردن پنیر به تنهایی در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی حالی و کندی در یادگیری و کاهش تمرکز ذهن می‌کند.

غده پاراتیروئید، وظیفه تنظیم کلسیم و فسفر بدن و جذب آن‌ها را بر عهده دارد. این غده کلسیم و فسفر را با یکدیگر و در کنار هم می‌شناسد، بنابراین زمانی که ماده غذایی حاوی کلسیم مصرف می‌کنیم، باید همراه آن فسفر نیز مصرف کنیم، در غیر این صورت، غده پاراتیروئید، فسفر را از مغز برمی دارد که موجب کند ذهنی می‌شود.

بهترین زمان مصرف پنیر، وعده شام و به همراه مصلحات آن (گردو، زیره، سیاه دانه و آویشن) است، زیرا بیشترین میزان ترشح توسط غده پاراتیروئید در هنگام شب صورت می‌گیرد.

مصرف زرشک پلو با مرغ و باقلا پلو با ماهی

این دو غذا، بسیار سرد است و به مرور زمان در صورت مصرف زیاد، باعث غلظت خون می‌شود و مقدار زیادی اخلاط مضر بلغم و سودا در بدن تولید می‌کند. ماهی، مرغ، برنج، زرشک، باقلا، روغن نباتی همگی سرد و بلغم زاست. حال اگر همراه این غذاها، سالاد، ماست یا ترشی هم مصرف شود، مشکل چند برابر خواهد شد. در صورت مصرف چنین غذاهایی، حتماً باید ادویه و مواد غذایی گرم مانند فلفل سیاه، زنجبیل، آویشن، سیاه دانه، عسل، کنجد و خرما مصرف کنید.

وعده غذایی ظهر

از نظر طب سنتی وعده غذایی ظهر، مضر است و بلغم و سودا را در بدن زیاد می‌کند و سبب غلظت خون می‌شود. ترک وعده ناهار موجب تقویت ایمنی بدن، تناسب اندام، حفظ تعادل مزاج و رفع بیماری‌ها می‌شود. گرم‌ترین زمان در طول روز، ظهر است که بهترین کار در آن ساعات، سرد کردن بدن است، نه خوردن غذا. در طب سنتی توصیه شده است که انرژی بدن در زمان ظهر با خواب قیلوله تأمین شود.





نوع مطلب : سلامت،پزشکی و روانشناسی، 
برچسب ها : غذا، تعذیه، تصور، نادرست، سلامت، طب سنتی، سنتی،
لینک های مرتبط :


1393/09/27 :: نویسنده : ساعی
مهربانوی من
امشب به نیت تو فال گرفته ام
اما انگار حافظ هم سودای جان مرا دارد
صبحدم مرغ چمن، با گل نوخاسته گفت
ناز کم کن، که در این باغ، بسی چون تو شکفت"

دلم را میلرزاند این غزل
بیا، امشب تو برایم غزل بخوان
سکوتت، برایم شیرین ترین غزل است

سرشار از حیاء و دلدادگی است
پربار از معرفت و آموزندگی است
شیواتر از ترانه بلبل و قمرکی است
و مسکرتر از جام می ناب زندگی است

بخوان
مهربانوی من
ترانه زیبای سکوتت را برایم بنواز
این دل من و دامان تو...

"ساعی"







نوع مطلب :
برچسب ها : ساعی، مهربانو، سکوت، مرغ چمن، دامان،
لینک های مرتبط :


1393/09/27 :: نویسنده : ماریا

«اکبرجوجه» نامی آشنا برای مسافرانی است که به شمال سفر کرده اند، اما اکبر جوجه نام غذا است یا رستوران؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که اکبرجوجه هم نام غذاست، هم نام آشپز و هم رستوران.

در سال‌های گذشته غذایی به نام اکبرجوجه در منوی غذایی آشپزی ایرانی وجود نداشت اما در سال ۱۳۳۰ در یکی از قهوه‌خانه‌های بین راهی گلوگاه این غذا ابداع شد.

قصه به وجود آمدن اکبرجوجه بدین شرح است که در سال ۱۳۲۳ در گلوگاه، جوانی با جثه نحیف و لاغر به نام «علی‌اکبر کلبادی‌نژاد»، به همراه همسرش «صنمبر عظیمی» در مکانی اجاره‌ای در گلوگاه که کنار جاده بین‌شهری بود، قهوه‌خانه‌ای برپا کردند.

آنها برای کسب در آمد در این قهوه خانه با کم‌ترین امکانات مشغول پختن صبحانه و غذای بین راهی بودند، صبحانه‌ای که شامل چای، پنیر محلی، کره گوسفندی، تخم‌مرغ محلی، املت و نان‌های خوشمزه و معروف به کمبه می شد.

قرار گرفتن قهوه‌خانه در مسیر جاده مشهد از یک سو و از سوی دیگر کیفیت و کمیت عالی و قیمت منصفانه غذاهای اکبر، دلیلی بود برای اینکه رانندگان کامیون و اتوبوس، ناهار را در این قهوه‌خانه میل کنند.

حاج اکبر و خانمش به دلیل استقبال مشتریان، شروع به پخت غذاهایی از قبیل چلو جوجه و چلو تخم‌مرغ کردند.

معروف‌ترین غذایی که در این قهوه‌خانه عرضه می‌شد، چلوجوجه مخصوص رانندگان بود و بقیه غذاها برای افرادی با درآمد کم و شاگرد شوفرها بود اما مقدار عرضه‌ی غذا به حدی بود که کارگران را به راحتی سیر می‌کرد.

اکبرجوجه، جوجه‌هایی بود که بعد از یک روز در آب و لیمو خواباندن با روغن سرخ می‌شد و به همراه برنج زعفرانی و مقدار زیادی رب انار شیرین در اختیار مشتری قرار می‌گرفت.

صنمبر عظیمی، همسر حاج اکبر کم رونق بودن کار و کاسبی را با پخت نان محلی و رب انار و فروش آنها به مشتری‌ها جبران می‌کرد و به دلیل چرب بودن غذا، حاج اکبر، رب انار را که برای هضم غذای چرب مناسب است، به عنوان دسر پیشنهاد کرد.

لقب اکبرجوجه به دلیل طبخ جوجه و قد و قامت کوچک اکبرآقا بود که خود مشتریان این لقب را برای اکبر انتخاب کرده بودند.

آغاز عرضه‌ی این غذا حدود سال ۱۳۳۰ بود، در سال ۱۳۴۲ حاج اکبر و همسرش به دلیل انتقال جاده قدیم به جاده جدید و محدود بودن مکان، تصمیم به جابه‌جایی گرفتند و مکان دیگری در جاده امروزی که مسیر ارتباطی استان‌های مازندران و گلستان است را انتخاب کردند.

ایجاد جاده‌ی جدید موجب بود که مشتریان اکبرجوجه روز به روز بیشتر می شدند و کار پخت غذا از روزی ۲۰ پرس به ۲۰۰۰ پرس افزایش یافت.

در نتیجه اکبر و همسرش برای راحتی و آسایش مشتریان و رونق کار خود تصمیم به ساخت رستوران بزرگ‌تری گرفتند.

با ساختن ساختمان جدید و محبوبیت این غذا، دیگ‌های بزرگ جای قابلمه‌های کوچک را گرفتند و از این زمان بود که اکبرجوجه به حالت امروزی درآمد.

هم‌اکنون فرزندان و نواده‌های اکبرکلبادی‌نژاد با تاسیس ۱۷ شعبه در شهرستان‌های گلوگاه، ساری، گرگان، بابل، آمل، نوشهر،خلیل‌شهر، قائم‌شهر، گرمسار، چالوس، بهشهر، بابلسر، ایزدشهر، سرخرود، محمودآباد و کلارآباد مشغول فعالیت هستند.

فرزند ارشد حاج اکبر، «حمیدرضا کلبادی‌نژاد (مدیر کنونی شعبه ساری)» در سال ۱۳۶۴ اکبر جوجه را رسماً ثبت کرد و با تأسیس اولین شعبه اکبرجوجه در سال ۱۳۷۰ در ساری و فرزند دیگرش «سیروس کلبادی‌نژاد» با تاسیس شعبه گرگان در سال ۱۳۷۱ و ثبت اکبرجوجه در بخش «ثبت اختراعات» راه و هدف علی‌اکبر کلبادی‌نژاد و صنمبر عظیمی را ادامه داده اند.

هم اکنون اکبرجوجه شعبه مرکزی را «اسماعیل کلبادی‌نژاد» فرزند دیگر حاج اکبر مدیریت می کند.





نوع مطلب :
برچسب ها : اکبر جوجه، رستوران، آشپز، آشپزی، اخبار،
لینک های مرتبط :


1393/09/27 :: نویسنده : ماریا

این یک یافته بسیار شگفت‌انگیز است، مصرف روزانه قهوه وزوز گوش را از بین می‌برد. وزوز، شنیدن صدای سوت یا زمزمه کردن یا سوزن سوزن شدن گوش، به صدای خارجی مربوط نمی‌شود و این صداها را اطرافیان نمی‌شنوند.

 تقریباً 10 درصد افراد بزرگسال در جهان مبتلا به درجات مختلف وزوز دائمی یا متناوب گوش هستند؛ علت دقیق این امر به خوبی شناخته نشده است اما عوامل آن شناسایی شده‌اند؛ این عوامل فشارخون بالا، خستگی عمومی و تروماتیزم شنوایی هستند؛ از نظر پزشکی تروما یک جراحت بدنی شدید یا شوک بحرانی اتلاق می‌شود و تجربه‌ای که از نظر هیجانی دردناک، پریشان کننده و ناگهانی باشد را تروما می‌گویند.

 در مطالعه‌ای بزرگ تحقیقاتی به مدت 18 سال بر روی 65 هزار زن و مرد بین سنین 30 تا 44 سال انجام شد؛ تیم بریگهام و بیمارستان زنان بوستون، ارتباط بین شیوه زندگی و وزوز گوش را مورد بررسی قرار دادند.

 در این تحقیقات به نظر می‌رسید زنانی که سه یا چهار فنجان قهوه در روز می‌نوشند نسبت به افرادی که روزانه یک فنجان قهوه می‌نوشند، 15 درصد کمتر در معرض این بیماری قرار می‌گیرند و از وزوز گوش کمتری رنج می‌برند.

به گفته محققان کافئین بر روی سیستم شنوایی مرکزی یا روی گوش داخلی تاثیر می‌گذارد اما بدون شک ابزار دیگری به غیر از کافئین برای از بین بردن وزوز گوش وجود دارد.

 

فارس





نوع مطلب : سلامت،پزشکی و روانشناسی، 
برچسب ها : وزوز گوش، قهوه، خواص قهوه، گوش، کافئین، پزشکی،
لینک های مرتبط :


زعفران و پیشگیری از نابینایی در دوران پیریمحققان می گویند: راز پیشگیری از نابینایی در سال های پیری، در زعفران نهفته است.   محققان طی بررسی های خود نشان دادند که مصرف روزانه زعفران در غذا به تولید سلول های حساس چشمی، که برای دید ضروری هستند، کمک می کند. مطالعات انجام شده بر روی حیوانات نشان می دهد که یک رژیم غذایی حاوی زعفران می تواند از چشم ها در برابر آسیب های ناشی از نور درخشان خورشید محافظت کرده و پیشرفت بیماری های ژنتیکی مانند التهاب رنگدانه ها را کند نماید.این محققان همچنین دریافتند زعفران تاثیر مفیدی در افراد مبتلا به تخریب ماکولای چشم وابسته به سن دارد که شایع ترین علت نابینایی در کهنسالی است.دانشمندان اکنون در حال آزمایش های بالینی بر روی افراد مبتلا به تخریب ماکولا وابسته به سن هستند.سیلویا بیستی مجری این تحقیقات از دانشگاه لا آکویلا می گوید:" به نظر می رسد زعفران خاصیت هایی در حفاظت از بینایی دارد.وی افزود: اکنون تلاش داریم سازوکار آن را دریابیم، اما ظاهرا زعفران مانع از مرگ سلولی می شود.زعفران ویژگی های آنتی اکسیدانی زیادی دارد.همچنین به نظر می رسد این ماده ژن های اسید چرب غشای سلولی را تنظیم می کند و همین امر موجب انعطاف پذیری سلول های بینایی می شود.





نوع مطلب : سلامت،پزشکی و روانشناسی، 
برچسب ها : نابینایی، پیری، زعفران، پیشگیری، خواص زعفران، پزشکی،
لینک های مرتبط :


1393/09/27 :: نویسنده : ساعی
همیشه عاشق راه رفتن زیر باران بودم
اما غافل بودم از چشمانی که به زیر پایم لگدمال می شدند...

آهای با توام
مراقب چشم هایم باش

"ساعی"





نوع مطلب : دلنوشته های ساعی، 
برچسب ها : ساعی، باران، چشم، لگدمال،
لینک های مرتبط :


1393/09/27 :: نویسنده : ماریا
به نقل از آفتاب، میوه ها و سبزیجات رنگی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ، میزان استرس روزانه را کاهش داده و باعث شادابی و نشاط می شود.

 دکتر هنرور متخصص تغذیه گفت: متخصصان تغذیه توصیه می کنند تمام مواد غذایی از جمله میوه و سبزیجاتی که رنگی هستند مثل انواع توت ها ، گیلاس و حتی مرکبات نارنجی رنگ باید حتما در طول روز مصرف شوند چرا که هر رنگ از میوه ها دارای آنتی اکسیدان قوی است.

 وی افزود: آنتی اکسیدان ها با کم کردن استرس و افزایش توان بدنی منجر به کاهش بیماری ها شده و شادابی روزانه را تامین می کنند.

 دکتر هنرور تصریح کرد: فلفل دلمه ای زرد و نارنجی به دلیل داشتن کاروتنوئید که نشان دهنده یک آنتی اکسیدان قوی است به کاهش استرس بدن کمک می کند.

 وی در خصوص میزان  استفاده هر واحد میوه در طول روز گفت: حدود 3 تا 4 واحد برای مصرف سبزیجات و 2 تا 4 واحد برای میوه ها در طول روز ضروری است.





نوع مطلب : سلامت،پزشکی و روانشناسی، 
برچسب ها : قرص اعصاب، اعصاب، میوه، قرص، پزشکی،
لینک های مرتبط :


1393/09/27 :: نویسنده : ماریا


یکی باید باشد !

یکی که آدم را صدا کند !

به نام ِ کوچکش صدا کند !

یک جوری که حال ِ آدم را خوب کند !

یک جوری که هیچکس ِ دیگر بلد نباشد !

یکی باید آدم را بلد باشد ...





نوع مطلب : دلنوشته های ماریا مشتاق، 
برچسب ها : شعر، آدم، یکی، نام، حال، بلد،
لینک های مرتبط :


1393/09/27 :: نویسنده : ماریا


دلتنگی خیابان ِ شلوغی اَست ،

که تو در میانه اَش ایستاده باشی !

ببینی می آیند ...

ببینی می روند ...

و تو همچنان ایستاده باشی ...





نوع مطلب : دلنوشته های ماریا مشتاق، 
برچسب ها : شعر، دلتنگی، خیابان، شلوغ، ایستاده، همچنان،
لینک های مرتبط :




( کل صفحات : 16 )    ...   5   6   7   8   9   10   11   ...   
 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات