درباره وبلاگ


دوستان در اینجا سعی شده مطالبی در مورد آموزش های انواع هنرهای دستی و خانگی،آموزش آشپزی،مطالب پزشکی و سلامت،آرایش و زیبائی،مد و لباس،شعر ارائه بشه.امیدوارم براتون مفید باشه و بتونم رضایت خاطرتون رو جلب کنم.کپی برداری از مطالب ممنوعه مگر با ذکر منبع

مدیر وبلاگ : ماریا
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
________________ Twitter
هنرهای شاخ نبات
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
1393/09/28 :: نویسنده : ماریا
«رولت گوشت» غذایی بسیار كامل است. هم سبزیجات را در خود دارد و هم پروتئین. ضمن این كه خیلی هم خوش آب و رنگ است. مواد لازم برای تهیه غذا رولت ۳ یا ۴ نفره
گوشت چرخ كرده: ۱ كیلو، پیاز: ۱ عدد، زعفران: ۲ قاشق سوپخوری، قارچ خرد شده: ۱ لیوان، تخم مرغ پخته شده: ۴ عدد، زرشك: ۳ قاشق سوپخوری، جعفری خردشده: یك لیوان و سفیده تخم مرغ: ۱ عدد و نمك و فلفل به مقدار لازم.
ـ طرز تهیه و طبخ:
ابتدا گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده هم بزنید و نمك و فلفل زده و كمی زعفران به آن اضافه آن را خوب ورز بدهید تا خوب كش بیاید و به دست نچسبد. مواد داخل رولت را كه شامل زرشك، قارچ خردشده، پیاز سرخ كرده است، مخلوط كنید ، تخم مرغ ها را پوست كنید، آماده بگذارید.
گوشت را در داخل سینی به قطر ۲ سانت پهن كرده ـ به صورت مستطیل در بیاید و مواد داخل رولت را وسط گوشت بریزید و تخم مرغ ها را هم به صورت افقی بچیند و آهسته آهسته گوشت را رول كنید. سفیده تخم مرغ را هم آنقد رهم بزنید تا كف كند و با قلم موبه سطح گوشت بمالید و درسینی فر قرار بدهید تا با حرارت ملایم بپزد. برای جلوگیری از ترك رولت، گاهی روغن مایه به سطح آن بمالید و پس از پخته شدن آن را در دیس بگذارید و با جعفری و حلقه های نارنج یا لیمو ترش و قارچ پخته تزئین كنید.




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : طرز تهیه، آشپزی، رولت گوشت، رولت، غذا، گوشت،
لینک های مرتبط :


مواد لازم برای 4 نفر:

برنج: 2 پیمانه
انار دانه شده: یک و نیم پیمانه
خلال پسته: یک سوم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده: 1 پیمانه
پودر تخم گشنیز: 1 قاشق مربا خوری
کشمش پلویی: نصف پیمانه
زعفران: به مقدار لازم



طرز تهیه:

مرحله 1 - برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.

مرحله 2 - مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخل کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.

مرحله 3 - هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.



نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : طرز تهیه، آشپزی، انار پلو، شب یلدا، پلو، غذا،
لینک های مرتبط :


مواد لازم :
گوشت مرغ
2 کیلو گرم 
پیاز
4 عدد 
روغن زیتون
5 قاشق سوپخوری 
رب گوجه فرنگی
1 فنجان 
قارچ1 فنجان
فلفل هندی1 عدد
آرد سفید0.5 فنجان
سیر1 عدد
فلفل و نمکبه مقدار لازم



طرز تهیه : مرغ را قطعه قطعه کرده به آن فلفل و نمک افزوده و آن را در آرد بغلتانید. سپس روغن را در ماهیتابه داغ کرده تقریبا به مدت ۱۰ دقیقه مرغ ها را سرخ کنید تا ۲ طرفش پخته شود تخم های فلفل را در آورده و آن را از طول برش زده و آن را به همراه پیاز و سیر و گوجه فرنگی در داخل مرغ ریخته و در پوش را بگذارید و به مدت ۴۰ دقیقه آن را آهسته هم بزنید . بعد از ۴۰ دقیقه قارچ ورقه شده را اضافه میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه آن را با مرغ تفت میدهیم تا اینکه مرغ نرم شود. سپس آن را گرماگرم نوش جان کنید .



نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : طرز تهیه، خوراک مرغ، مرغ، خوراک مرغ ایتالیایی، آشپزی، غذا،
لینک های مرتبط :


1393/09/28 :: نویسنده : ماریا
مواد لازم
برنج 6 پیمانه
گوشت گوسفند یا گوساله 300 گرم
خلال بادام 100 گرم
خلال پسته 50 گرم
زرشک 50 گرم
رب یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
روغن .زعفران و نمک به میزان لازم


طرز تهیه
برنج را از قبل خیس میکنیم پیاز را خلال کرده و با کمی روغن تفت دهید سپس گوشت را که قیمه ای خرد کرده اید با پیاز داغ کمی سرخ کنید و رب را به آن اضافه کنید بعد روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد و آب آن غلیظ شود .بعد از پخت گوشت نمک و نیمی از خلال بادام را به آن اضافه کرده برنج را هم آبکش کرده و دم کنید هنگام کشیدن پلو در دیس از مواد قیمه لابه لای پلو بکشید و در آخر برنج زعفرانی را به مواد زرشک اضافه کرده و روی برنج را با بقیه قیمه و نثارو زرشک و خلال پسته تزئین کنید.



نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : طرز تهیه، آشپزی، طرز تهیه قیمه نثار، قیمه، غذا،
لینک های مرتبط :


1393/09/28 :: نویسنده : ماریا
خمیر پیتا:1 عدد(1330 کالری)

روغن زیتون2: قاشق غذاخوری(240 کالری)

گوشت بره: 375گرم(1309 کالری)

نمک و فلفل و زنجبیل :به میزان لازم(0 کالری)

سیر رنده شده :حبه3 (9 کالری)

پیاز خرد شده: 1عدد(5 کالری)

پودر گشنیز:1/2 قاشق چایخوری(0 کالری)

زردچوبه1/2: قاشق چایخوری

زیره سبز:1/2 قاشق چایخوری

گوجه فرنگی خرد شده2: عدد(50 کالری)

مجموع کالری: 2943




1-برای تهیه پای گوشت بره، ابتدا در یک تابه بر روی حرارت، روغن زیتون را بریزید و بگذارید تا داغ شود. 

2-گوشت بره را اضافه کنید و خوب تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه روی حرارت متوسط گوشت بپزد. 


3-گوشت را از قابلمه به داخل کاسه ای منقل کنید. 2 قاشق از آب گوشت را در قابلمه نگه دارید. 


4-سیر و زنجبیل را با آب گوشت 30 ثانیه تفت دهید. 


5-گشنیز، زردچوبه و زیره را اضافه کنید و هم بزنید. درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با مواد خوب بپزد. آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. 


6-خمیر پبتا را درست کنید. آن را به دو قسمت تقسیم کنید. (می توانید تکه های کوچکتری از خمیر بردارید و پای گوشت را بصورت کوچکتری درست کنید.) 


7-یک قسمت آن را با استفاده از یک وردنه روی یک سطح صاف پهن کنید. 


8-با یک قاشق، از گوشت بردارید و بر روی خمیر بریزید. 


9-تکه دیگر خمیر را نیز پهن کنید و بر روی مواد قرار دهید و سعی کنید با انگشت خود دو طرف خمیر را به هم بچسبانید. 


10-فر را روی دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) تنظیم کنید. 


11-پای گوشت آماده شده را درون دستمال آشپزخانه قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در یک محل گرم قرار دهید تا پف کند. 


12-پای گوشت بره را در فر به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید تا زمانی که خمیر طلایی رنگ شود. 


13-پای گوشت را از فر خارج نموده و در صورت دلخواه آن را برش دهید و سرو کنید. 



نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : طرز تهیه، طرز تهیه پای گوشت بره، گوشت بره، غذا، خمیر پیتا،
لینک های مرتبط :



مواد لازم
مقدار
1مرغ١ ‏عدد
2پودر میگوی خشک1 پیمانه
3‏آب*لیمو١ ‏قاشق
4سیر٢ ‏حبه
5‏پیازچه٢ ‏عدد
6آب نارگیلنصف پیمانه
7‏کره٢٠٠ ‏گرم
8نمک، فلفلبه مقدار لازم
طرز تهیه

‏مرغ را تمیز کرده و به قطعات کوچک تقسیم می*کنیم. بهتر است در هر قطعه یک استخوان داشته باشیم. سپس آن*ها را در پودر میگوی خشک غلطانده و در کره ‏سرخ می*نماییم. آب نارگیل و آب*لیمو را باکمی آب به مرغ افزوده و درب قابلمه را باز می*کنیم تا خوراک کمی پخته شود. پیازچه*ها را به قطعات بسیار ریز خرد می*کنیم و به همراه سیر له شده داخل خوراک می*ریزیم. پس از اتمام پخت، خامه زده*شده را داخل خوراک ریخته و در ظرف مناسبی غذا را می*کشیم.




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : طرز تهیه خوراک مرغ ژاپنی، طرز تهیه، آشپزی، غذا، مرغ، ژاپنی، خوراک،
لینک های مرتبط :


1393/09/28 :: نویسنده : ماریا
‏مواد لازم

مواد لازم
مقدار
1
‏گوشت گوسفند 
نیم کیلو 
2
آب غوره 
نصف استکان
3
زیتون سبز 
١ ‏پیمانه
4
روغن زیتون 
به مقدار لازم
5
‏دارچین 
١ ‏قاشق غذاخوری
6
زعفران 
١ ‏قاشق چایخوری
7
‏آب 
١ ‏لیوان
8
نمک، فلفل، ادویه 
به مقدار لازم
طرز تهیه
‏گوشت را به عرض نیم سانتی متر برش می دهیم و در روغن زیتون سرخ ‏می کنیم. باقی مواد را کم کم به گوشت اضافه کرده و مرتب به هم می زنیم سپس ‏آنرا روی حرارت ملایم قرار داده تا گوشت بپزد وقتی که آب غذا تمام شد آن را در ظرف مناسبی ریخته و با زیتون لیموترش تزیین نمایید.




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : طرز تهیه، آشپزی، غذا، کباب ترش، طرز تهیه کباب ترش، کباب،
لینک های مرتبط :


مواد لازم

مواد لازممقدار
1‏گوشتنیم کیلو
2جعفری خرد شده١ ‏پیمانه
3‏قارچ100 گرم
4رب گوجه فرنگی٢ ‏قاشق غذاخوری
5‏پیاز٢ ‏عدد
6‏آبلیمودر صورت تمایل
7روغنبه مقدار لازم
8نمک و ادویه و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه


‏گوشت را تکه تکه کرده و با پیاز خرد شده سرخ می نماییم و روی آن ٣ ‏لیوان ‏آب جوشیده می ریزیم و می گذاریم تا بپزد سپس قارچ ها را برش داده و با جعفری ‏خرد شده تفت می دهیم و بعد از پخت گوشت، جعفری و قارچ ها را به آن اضافه ‏کرده و رب و ادویه را به آن افزوده و می گذاریم تا خوب خورشت جا بیفتد. درصورت تمایل می توانید پس از پخت غذا آبلیمو به آن اضافه کنید. 



نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : آشپزی، طرز تهیه، غذا، خورشت، خورشت قازچ و سبزیجات، قارچ،
لینک های مرتبط :


مواد لازم

مواد لازم
مقدار
1اسفناج پخته شده١ ‏لیوان
2ماست شیرین١ ‏لیوان
3‏برنج5/1 ‏لیوان
4زرده تخم مرغ۴ ‏عدد
5زعفران آب کردهنصف استکان
6روغن آبکردهنصف لیوان
7فلفل و نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه

‏برنج را طبق دستور چلو بجوشانید و آن را آبکشی کنید. زرده تخم*مرغ را با ماست و زعفران مخلوط کرده و به هم بزنید. سپس اسفناج را به آن اضافه کنید. در مرحله بعد برنج را به مخلوط اضافه کرده و آن را خوب هم بزنید. در آخر نمک و فلفل را اضافه نمایید. سپس در قابلمه نچسبی نصف روغن را داغ کرده و مخلوط را در قابلمه ریخته و با پشت قاشق صاف نمایید. بقیه روغن را روی مخلوط ته چین ریخته و همانند برنج آن را دم کنید.‏پس از آنکه ته ته چین طلایی شد، آن را در ظرف گردی برگردانید. می*توانید به سلیقه خودتان اطراف ته چین را با حلقه*های گوجه و پیاز تزئین کنید. 






نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : آشپزی، طرز تهیه، ته چین اسفناج، غذا، ته چین،
لینک های مرتبط :


1393/09/28 :: نویسنده : ماریا
مواد لازم

مواد لازم
مقدار
1‏‏بره تمیز شده١ ‏عدد
2برنج۴ ‏لیوان
3‏گوشت چرخ*کرده١ ‏کیلو
4پیاز٢ ‏عدد
5‏فلفل دلمه*ای٢ ‏عدد
6زعفران١ ‏قاشق چای*خوری
7‏روغن و نمک و فلفلبه مقدار لازم
طرز تهیه

‏پیازها را خردکرده و در روغن به همراه خلال بادام و پسته سرخ می*کنیم.سپس برنج پاک*شده را به گوشت سرخ*شده اضافه می*کنیم و نمک و فلفل را به همراه فلفل دلمه*ای و زعفران داخل مواد فوق ریخته و تفت می*دهیم.‏شکم بره را از مواد ترکیب*شده پر کرده و داخل فر می*گذاریم. فقط باید دقت داشت که گاهی روی بره را کره یا روغن زیتون بمالید. بعد از گذشت حدود یک ساعت بره را از فر خارج کرده و پس از تزئین روی میز ببرید. 






نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : آشپزی، غذا، طرز تهیه بره شکم پر، بره، طرز تهیه،
لینک های مرتبط :




( کل صفحات : 16 )    1   2   3   4   5   6   7   ...   
 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب
 
   
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic