درباره وبلاگ


دوستان در اینجا سعی شده مطالبی در مورد آموزش های انواع هنرهای دستی و خانگی،آموزش آشپزی،مطالب پزشکی و سلامت،آرایش و زیبائی،مد و لباس،شعر ارائه بشه.امیدوارم براتون مفید باشه و بتونم رضایت خاطرتون رو جلب کنم.کپی برداری از مطالب ممنوعه مگر با ذکر منبع

مدیر وبلاگ : ماریا
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
________________ Twitter
هنرهای شاخ نبات
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
تو همانی که دلم لک‌زده لبخندش را
او که هرگز نتوان یافت همانندش را
 
منم آن شاعر دلخون که فقط خرج تو کرد
غزل و عاطفه و روح هنرمندش را
 
از رقیبان کمین‌کرده عقب می‌ماند
هرکه تبلیغ کند خوبی دلبندش را

مثل آن خواب بعید است ببیند دیگر
هرکه تعریف کند خواب خوشایندش را

مادرم بعد تو هی حال مرا می‌پرسد
مادرم تاب ندارد غم فرزندش را
 
عشق با این‌که مرا تجزیه کرده است به تو
به تو اصرار نکرده است فرایندش را
 
قلب من موقع اهدا به تو ایراد نداشت
مشکل از توست اگر پس‌زده پیوندش را
 
حفظ کن این غزلم را که به زودی شاید
بفرستند رفیقان به تو این بندش را :
 
منم آن شیخ سیه‌روز که در آخر عمر
لای موهای تو گم کرد خداوندش را 
                                                                                    کاظم بهمنی




نوع مطلب : شعر و ادبیات، 
برچسب ها : کاظم بهمنی، اشعار کاظم بهمنی، شعر، ادبیات،
لینک های مرتبط :


1393/09/29 :: نویسنده : ماریا
خیال خام پلنگ من به سوی ماه جهیدن بود 
و ماه را ز بلندایش به روی خاک کشیدن بود

پلنگ من - دل مغرورم - پرید و پنجه به خالی زد         
که عشق - ماه بلند من - ورای دست رسیدن بود

گل شکفته! خداحافظ اگر چه لحظه‌ی دیدارت         
شروع وسوسه‌ای در من به نام دیدن و چیدن بود

من و تو آن دو خطیم آری موازیان به ناچاری         
که هر دو باورمان زآغاز به یکدگر نرسیدن بود

اگر چه هیچ گل مرده دوباره زنده نشد اما         
بهار در گل شیپوری مدام گرم دمیدن بود

شراب خواستم و عمرم شرنگ ریخت به کام من         
فریبکار دغل‌پیشه بهانه‌اش نشنیدن بود

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم         
تمام عمر قفس می‌بافت ولی به فکر پریدن بود
                                                                              حسین منزوی




نوع مطلب : شعر و ادبیات، 
برچسب ها : حسین منزوی، اشعار حسین منزوی، شعر، ادبیات،
لینک های مرتبط :


1393/09/28 :: نویسنده : ماریا
شمع*های شناور در قالب*های پهن و کم*عمق قالب*گیری می*شوند این همان چیزی است که باعث شناوری آنها می*شود. مقدار موم مورد نیاز را حساب کنید..


شمع ژله*ای پر از حباب


مواد و لوازم مورد نیاز

- آکواریوم یا ظرفی بزرگ و شیشه*ای 
- فنجان*های اندازه*گیری 
- شن آبی*رنگ مصنوعی 
- گوش*ماهی*های کوچک 
- قابلمه 
- دماسنج گیره*دار 
- موم ژله*ای شمع 
- ملاقه 
- ماهی*های شیشه*ای یا دیگر حیوانات دریائی 
- نخ خیاطی 
- میله*ای از چوب بامبو 
- نوار چسب
- میله فلزی 
- حوله کاغذی
- فتیله 
● روش ساخت 
۱. ظرف موردنظر (آکواریوم) را از آب پر کنید و با پیمانه اندازه*گیری مقدار ژل مورد نیاز را حساب کنید. سپس ظرف را خالی کنید و خوب خشک نمائید. 
۲. یک لایه از شن*های آبی مصنوعی را در کف ظرف (آکواریوم) قرار دهید و گوش*ماهی*های رنگی کوچک را روی شن قرار دهید. 
۳. قابلمه را روی حرارت پائین قرار دهید، و به مقدار کافی ژل برای پر کردن ظرف داخل قابلمه بریزید و ذوب کنید، دماسنج را به بدنه قابلمه وصل کنید (دقت کنید که روی بسته*های ژل میزان درجه حرارت داده شده) بنابراین ژل را تا همین درجه حرارت دهید، و سعی کنید که ژل زیاد داغ نشود سپس با استفاده از ملاقه یک لایه از ژل حدود ۵/۲ سانتی*متر ضخامت روی شن بریزید و آن را درزگیری کنید و بگذارید تا ژل به*طور کامل سرد شود.
۴. زمانی*که ژل در حال سرد شدن است، هر یک از ماهی*های شیشه*ای را در ارتفاع مختلف به یک رشته نخ ببندید و داخل ظرف مقابل دیواره قرار دهید و سر دیگر نخ را به میله چوبی بامبو ببندید میله را سرتاسر ظرف (آکواریوم) قرار دهید و آن را روی بیرون لبه ظرف با نوارچسب محکم کنید. 
۵. بقیه ژل را دوباره داخل قابلمه بریزید و تا درجه معین حرارت دهید و یا ملاقه ژل داغ را داخل آکواریوم بریزید دقت کنید که ژل را سریع و طوری در ظرف بریزید که ماهی*ها در جای خود قرار گرفته باشند و جابه*جا نشوند. 
۶. با میله ژل را هم بزنید تا تعداد حباب*ها کم شوند اطراف آکواریوم را حوله بپیچید تا مرحله سرد شدن آهسته و آرام انجام شود. وقتی*که ژل تقریباً سرد شد فتیله را قرار دهید. 
▪ نکته طرح: 
یک آکواریوم بزرگ برای ساخت شمع ژله*ای نیاز به تعداد زیادی ماهی*های کوچولو دارد بنابراین آنها را باید محکم کنید و برای این*کار هم باید صبر و حوصله به خرج دهید تا ماهی*ها به حالت طبیعی قرار داده شوند. 
▪ نکات ایمنی 
دیواره*های این آکواریوم یا پلاستیک حاشیه داده شده است بنابراین نمی*توانید آن را در فر قرار داده و حرارت دهید تا حباب*های آن کمتر شوند، اگر می*خواهید که شمع شما عاری از حباب باشد (حبابی داخل آن دیده نشود) از یک ظرف تمام شیشه*ای استفاده کنید تا بتوانید آن را در فر قرار دهید تا حباب*ها از بین بروند و همانطور که ذکر شد یک آکواریوم به این اندازه بیش از ۳ کیلوگرم ژل لازم دارد و دقت کنید که آن را روی یک زمینه محکم قرار دهید. 

شمع ژله ای با مدل جام گل 
مواد و لوازم مورد نیاز: 

- گل سینه*های گل در رنگ*های مختلف
- موم ژله*ای شمع 
- کاسه کوچک 
- موچین 
- ظرف شیشه*ای شفاف 
- قابلمه 
- دماسنج گیره*دار 
- ملاقه 
- میله فلزی 
- فتیله 
● روش ساخت: 
۱. هر نوع گیره یا سنجاق و بست پشت گل* سینه*ها را بردارید. و تکه*های گل سینه را خوب تمیز شسته و به*طور کامل خشک کنید آنها را در موم ذوب شده شفاف که داخل کاسه کوچک ریخته*اید قرار دهید سپس هر تکه را یکی یکی از داخل ژل بردارید و داخل ظرف موردنظر از قسمت ته ظرف در مقابل دیواره در یک ردیف بچسبانید. و این*کار را اگر لازم است با موچین انجام دهید و آنها را در مقابل دیواره ظرف فشار دهید تا بچسبند و از یک تکه کوچک ژل برای چسباندن آنها می*توانید استفاده نمائید. 
۲. قابلمه را روی حرارت پائین قرار دهید، و به مقدار کافی ژل برای پُر کردن ظرف داخل قابلمه بریزید و ذوب کنید، دماسنج را به بدنه قابلمه وصل کنید (دقت کنید که روی بسته*های ژل میزان درجه حرارت داده شده) بنابراین ژل را تا همین درجه حرارت دهید، و سعی کنید که ژل زیاد داغ نشود. و قبل از اینکه ژل را داخل ظرف بریزید اجازه دهید کمی خنک شود، اگر گل*های داخل ظرف از دیواره جداً شدند، آنها را با میله فلزی دوباره در جای خود قرار دهید. و اگر لازم است با میله مقدار حباب*ها را کمتر کنید و دقت کنید که گل*ها از دیواره ظرف جدا نشوند.
۳. وقتی*که ژل تقریباً سرد شد، فتیله را قرار دهید. 
▪ نکته طرح: برای سه*بعدی کردن رنگ گل*ها، یک لایه نازک از ژل سبز علفی در ته ظرف بریزید، می*بینید که یک شفافیت زیبائی به گل*ها می*بخشد. 

ساخت شمع*های شناور 
شمع*های شناور در قالب*های پهن و کم*عمق قالب*گیری می*شوند این همان چیزی است که باعث شناوری آنها می*شود. قالب*های کیک و شکلات برای این نوع شمع*ها مناسب می*باشند. 

مواد و وسایل موردنیاز: 
- مواد و وسایل موردنیاز ذوب 
- مواد و وسایل شمع*های قالبی 
- سوزن بزرگ با سوراخی درشت (اگر از قالب*های شیرینی استفاده می*کنید). 
- قالب که اندازه آن پهن*تر از ارتفاع باشد. 
- چاقو 
- انبردست 
فتیله: مخصوص شمع شناور آماده شده
● روش ساخت 
۱. مقدار موم مورد نیاز را حساب کنید و با مراجعه به توضیحات مربوط به ذوب موم آن را ذوب کنید. 
۲. فتیله را ۸/۳ سانتی*متر بلندتر از ارتفاع قالب ببرید. یک انتهاء فتیله را در سوراخ نگهدارنده فتیله قرار دهید و با انبردست محکم کنید و مطمئن شوید که فتیله محکم شود. 
۳. قبل از اینکه قالب را با روغن مایع چرب کنید آن را خوب تمیز کرده و کاملاً خشک نمائید نگهدارنده فتیله را در اینجا ببینید، فتیله را در نگهدارنده قرار دهید و آن را در مرکز ته هر قالب قرار دهید و با قدت موم ذوب شده را تا ۳/۱ سانتی*متر مانده به لبه قالب بریزید و به آرامی اطراف بدنه قالب را ضربه بزنید تا حباب*ها و هوای داخل موم خارج شوند.
۴. ماهی*تابه پهن و کم*عمق را آب کنید و قالب*ها را داخل آب قرار دهید تا سرد شوند، و اگر لازم بود روی قالب*ها را یک چیز سنگین قرار دهید تا در آب برگردانده نشوند. 
۵. مرحله ۱۱ - ۱۲ شمع*های قالبی را در مبحث (نکات مهم برای شمع*های قالبی) دنبال کنید، فقط در اینجا به خاطر کوچکی شمع یک بار دوباره پر کردن کافی می*باشد. زمانی*که شمع را دوباره پر می*کنید دقت کنید که موم روی فتیله ریخته شود و آن را به خاطر اینکه راحت*تر روشن شود و بسوزد بپوشاند. 
۶. زمانی*که موم کاملاً سرد شد قالب*ها را از داخل ماهی*تابه آب بردارید و آنها را برگردانید تا شمع*ها از قالب*ها جدا شوند. فتیله را به طول ۳/۱ سانتی*متر قیچی کنید. 




شمع*های قالبی در شکل*های گوناگون هندسی
ساختن شمع*های قالبی یک ایده*ٔ فوق*العاده*ای برای سازندگان شمع فراهم می*کند قالب*ها در همه شکل و اندازه در دسترس می*باشند، از شکل*های سادهٔ هندسی مانند هرم، استوانه و شکل*های مکعب تا بیشتر شکل*های تزئینی از قبیل میوه*ها، سبزیجات و گل*ها و آنها از پلاستیک، شیشه، فلز و لاستیک ساخته شده*اند. به*طور کلی آنها نسبتاً برای خرید ارزان می*باشند و به**اندازه کافی برای استفاده*های متعدد ثابت و استوار می*باشند با بیشتر قالب*های سفت و محکم (به*جز آنهائی که از لاستیک ساخته شده**اند) حدود ۱۰ درصد اسید استیرین باید به موم اضافه شود تا میزان انقباضش را زیاد کند و این کمک می*کند که شمع آسان*تر از قالب جدا شود. چنانچه بیش از ۱۰ درصد از موم عسل استفاده می*کنید چون به*طور مخصوصی چسبنده می*باشد باید اول داخل قالب*های سفت را با کمی روغن مایع چرب کنید.
تذکری برای قالب*گیری شمع*ها: برای اندازه* گرفتن مقدار مومی که برای قالب**گیری نیاز دارید، قالب را با آب پر کنید و آن*را اندازه بگیرید، برای هر ۱۰۰ میلی*لیتر آب شما به ۹۰ گرم موم سرد نیاز دارید. بیشتر شمع*های قالب زده با یک فیتیله آماده شده و مطابق با اندازه شمع شروع شده و شما به فیتیله*ای بلند در حدود ۵ سانتی*متر بلندتر از شمع نیاز خواهید داشت. همیشه برای جلوگیری از نفوذ آب به داخل قالب از خمیر بتونهٔ بیشتری استفاده نمائید. بعضی از قالب*ها ته آنها به*شکل مسطح یا صاف می*باشند و کمک می*کند که آنها به**طور عمودی و محکم قرار بگیرند در حالی*که بعضی نیاز به نگهدارنده دارند. قالب*های لاستیکی و شیشه*ای را که لبه دارند می*توانید در یک جعبه مقوائی قرار دهید و به*صورت عمودی نگه دارید تا آنجائی*که ممکن است از حمام آب سرد برای سرد کردن استفاده کنید، این کار مدت سفت شدن را سریع*تر می*کند.
همچنین می**توانید شمع*ها را در درجه حرارت اتاق سرد کنید ولی سرد کردن به*وسیلهٔ حمام آب سرد ظاهر آنها را بهتر جلوه می*دهد. برای حمام آب سرد یک ظرف را که ته آن تراز باشد، انتخاب کنید و آن*را تا یک سانتی*متر بالای قالب وارونه شده از آب پر کنید همیشه ظرف را تا ارتفاع دقیق قبل از اینکه قالب را در آن قرار دهید پر نمائید.



▪ مواد و لوازم مورد نیاز
فیتیلهٔ آماده شده ، قالب، سوزن فیتیله، خمیر بتونه مخصوص قالب، اسید استیرین (به*میزان ۱۰ درصد موم)، ظروف برای ذوب کردن به روش بن ماری، رنگ موم، قاشق یا یک چوب باریک برای هم زدن، موم پارافین، دماسنج مخصوص، کاسه یا یک ظرف سنگین برای نگه*ٔاری قالب در آب (روی قالب قرار می*دهند تا درست ثابت بماند)، سوزن، قیچی.
۱. فیتیلهٔ آماده شده را از سوراخ ته قالب عبور دهید و فیتیله را در وسط سوزن فیتیله گره بزنید و آن*را در بالای قالب محکم قرار دهید. سپس انتهای دیگر فیتیله را (سمتی که باید روشن شود) طوری*که آن سفت و محکم قرار بگیرد بکشید و مقدار فراوانی خمیر بتونه اطراف آن بگذاریدو آن*را امتحان کنید و ببینید که قالب کاملاً غیر قابل عبور آب باشد.
۲. اسید استیرین را به روش بن ماری حل کنید. سپس رنگ را اضافه نمائید، تکه*های رنگ را شکسته و آنها را هم بزنید تا به*طور کامل حل شوند.
۳. پارافین را اضافه کنید و حل نمائید. درجهٔ حرارت را به*وسیلهٔ دماسنج اندازه بگیرید و زمانی درجه حرارت موم به ۹۲ درجه سانتی*گراد (۱۹۹ درجه فارنهایت) رسید آن را در وسط قالب بریزید، و دقت کنید که از موم به اطراف قالب پاشیده نشود و به فاصله ۱ سانتی*متر از بالای قالب باقی بگذارید. وقتی که موم به*مدت دو دقیقه خوب گرفته شد چند ضربه آهسته روی بدنه قالب بزنید تا هوا و حباب*های هوا خارج شوند.
۴. ظرف را پر از آب کنید و آن*را به اندازه کافی پر نمائید تا وقتی که قالب را در آب قرار می**دهید تا یک سانتی*متری لبه آن آب باشد و دقت کنید که در شمع آبی ریخته نشود. ظرف سنگینی را روی قالب قرار دهید تا از شناور شدن و واژگون شدن قالب جلوگیری کند و به مدت یک ساعت بگذارید بماند تا سرد شود.
۵. همان*طور که موم خشک می*شود، اطراف فیتیله کمی گود می*شود. قالب را از حمام آب بیرون آورید و تمام ناحیهٔ فرو نشسته را با یک سوزن سوراخ سوراخ کنید و با دقت با مومی که در حرارت ۹۳ درجه سانتی*گراد (۱۹۹ درجه فارنهایت) ذوب شده دوباره پر کنید و باید زمانی که این ناحیه یعنی اطراف فیتیله را با موم ذوب شده پر می*کنید دقت نمائید به لبه*های شمع موم ریخته نشود.
۶. موم را در حمام آب سرد قرار دهید و بگذارید تا به*طور کامل بگیرد و سفت شود و سپس از آب خارج کنید. زمانی که خمیر بتونهٔ اطراف فیتیله را بر دارید شمع از قالب خارج می*شود، با قیچی فیتیله را مرتب نمائید و سپس شمع را در روی یک ماهی*تابهٔ داغ قرار دهید طوری*که ته شمع صاف و تراز شود و فوری بردارید.
شمع*های ستاره*ای همانند جواهرات و شمع*های استوانه*ای با بدنه صاف را می*بینید که ساختن آنها با کمی دقت بسیار راحت و آسان می*باشد و قرار دادن آنها در یک گروه بسیار زیبا است. زمانی که موم را رنگ می*کنید می*توانی در انواع رنگ*های فریبنده و جالب آنها را رنگ*آمیزی کنید از قبیل نارنجی، ارغوانی پر رنگ، قرمز که وقتی در کنار هم قرار می*گیرند یک منظرهٔ جالب درست می*کنند، حتی زمانی که ته شمع*ها جامد و سفت می*باشند بهتر است که آنها را در یک بشقاب یا ظرف زیبائی قرار دهید تا زمانی که آنها را روشن می*کنید جالب*تر به*نظر آیند. 




نوع مطلب : شمع سازی، 
برچسب ها : آموزش شمع سازی، شمع سازی، شمع، آموزش، شمع تزئینی،
لینک های مرتبط :


1393/09/28 :: نویسنده : ماریا
این شمع*ها زیبا بسیار جالب می*باشند و برای ساختن آنها شما به مقداری تمرین نیاز دارید تا بتوانید آنها را عالی بسازید. ..


آموزش شمع مایع 
وسایل لازم:
- پارافین مایع
- آب 
- گلیسیرین
- رنگ پودری پارچه
- لوازم تزیینی
- لیوان پایه بلند
- طلق
- فتیله
مراحل انجام كار:
۱- عروسك و یا هر وسیله تزیینی دیگری را كه در اختیار دارید ته ظرف قرار دهید (سعی كنید كه از اشیای سبك و پلاستیكی استفاده نكنید.)
۲- روی عروسك را با گلیسیرین بپوشانید، به طوری كه سه چهارم ظرف با گلیسیرین پر شود. 
۳- یك چهارم استكان آب را با مقدار بسیار كمی از رنگ پودری پارچه مخلوط كنید و روی گلیسیرین بریزید( به ارتفاع ۲ سانتی متر)
۴- مقداری پارافین مایع را روی آب بریزید ( به ارتفاع ۱ سانت) سپس فتیله را روی شمع قرار دهید.




شمع*های لایه لایه رنگی
این شمع*ها زیبا بسیار جالب می*باشند و برای ساختن آنها شما به مقداری تمرین نیاز دارید تا بتوانید آنها را عالی بسازید. البته گاهی اوقات در این شمع*ها می**توانید سنگ*های معدنی زیبا یا هدایای کوچکی را قرار دهید و به دوستان خود هدیه دهید و زمانی*که شمع می*سوزد و به سمت پائین می*رود آن شخص متوجه هدیه خود می*شود و این یک ابتکار جالب می*باشد.
- نکته: درست کردن شمع*های لایه لایه کمی تمرین نیاز دارد و اگر شما لایه*ها را در رنگ*های مختلف بریزید به این صورت که بعد از اینکه لایه اول کاملاً سفت شد و اطراف شمع خطی سفید نمودار شد لایه دوم و به همین ترتیب لایه*های بعدی را بریزید، اگر خیلی زود لایه بعدی را بعد از لایه اول بریزید رنگ*ها مخلوط می*شوند.
- مواد و لوازم مورد نیاز:
قالب شمع، لیوان شیشه*ای که قالب شمع را در آن قرار دهید، حدود ۷۵ گرم موم پارافین به رنگ بنفش کمرنگ، حدود ۱۵۰ گرم موم پارافین ترکیب شده با استیرین به رنگ صورتی
۱. قالب را فیتیله گذاشته و با خمیر بتونه مهر و موم کنید و داخل لیوان یا شیشه*ای که برای نگهداری قالب انتخاب کرده*آید قرار دهید و یک چیز کوچک در یک طرف زیر ظرف قرار دهید تا کمی حائل شود طوری*که کجی*اش یک زاویه حدود ۲۵ درجه باشد.
۲. مقدار کمی از موم پارافین به رنگ بنفش کمرنگ را تا ۸۰ درجه سانتی*گراد (۱۸۰ درجه فارنهایت) حرارت دهید و تا حدود یک سوم قالب بریزید.
۳. صبر کنید تا موم در اطراف لبه سفت شود ولی در وسط هنوز نرم باشد. اکنون یک لایه به اندازه یک سانتی*متر از موم پارافین به رنگ صورتی را روی آن بریزید، (توجه کنید که این موم صورتی هم باید تا ۸۰ درجه سانتی*گراد (۱۸۰ درجه فارنهایت) حرارت داده شود).
۴. زمانی*که موم صورتی در اطراف سفت شد ولی هنوز در وسط نرم می*باشد سنگ معدنی را در موم فشار دهید.
۵. آن حائلی را که در زیر ظرف قرار داده بودید بردارید و آن*را عمودی قرار دهید. از موم بنفش کم*رنگ در قالب بریزید و تا ۵ میلی*متری لبه بالای آن بریزید اگر وسط شمع بعد از سفت شدن فرو رفت به*طور معمولی دوباره پر کنید.




ساخت شمع*های دکوپاژ
مواد و وسایل مورد نیاز:
- سشوار
- چاقو طراحی
- دستمال کاغذی تزئینی یا حوله کاغذی به اندازه لازم 
- چسب دکوپاژ
- قلم* مو پهن 
- شمع استوانه*ای 
- قیچی طراحی

● روش ساخت: 
۱. با قیچی دستمال کاغذی یا حوله کاغذی را ۳/۱ سانتی*متر بزرگتر از اطراف هر دو (پیرامون) و ارتفاع شمع ببرید. 
۲. با فلم*موی پهن روی شمع را از چسب دکوپاژ به*صورت نوارهای عمودی ۸/۳ سانتی*متری بزنید. دستمال کاغذی را روی یک سطح صاف قرار دهید. نواحی چسب*زده شمع را روی دستمال کاغذی بخوابانید، دقت کنید شمع درست در مرکز و صاف قرار بگیرد. چسب بیشتری روی شمع بزنید و شمع را داخل دستمال کاغذی بپیبچید تا بچسبد. این*کار را ادامه دهید تا تمام شمع با کاغذ پوشانده شود. به*وسیله انگشت چین*های روی شمع یا برآمدگی اگر است صاف کنید ممکن از بعضی از چین*ها باقی بماند سپس بگذارید تا خشک شود. 
۳. با استفاده از چاقو طراحی با دقت اضافه*های کاغذ را در بالا و پائین شمع ببرید. 
۴. اطراف شمع را ۵ الی ۱۰ بار اسپری براق*کننده بزنید و بعد از هر بار پوشاندن با اسپری بگذارید تا به*طور کامل خشک شود سپس لایه بعدی را بزنید و با استفاده از سشوار می*توانید مرحله خشک شدن را سریع*تر کنید (باد سرد سشوار).
شمع چهل تکه
برای ساختن تکه*های رنگی از روش ساخت شمع*های ساده که با غوطه*ور کردن در موم ساخته می*شوند استفاده کنید و این تکه*های زمانی جالب و زیبا می*باشند که از رنگ**های مختلف و شاد استفاده نمائید..

- مواد و لوازم مورد نیاز:

پارافین، رنگ موم در چند رنگ، فیتیله صاف، ظرف برای ذوب کردن موم به روش بن ماری، تیغ موکت*بری، کاسه کوچک:
۱. قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید و چند قوطی کوچک را در آن قرار داده و در هر کدام یک موم رنگی بریزید، همیشه یک یا دو رنگ روشن را همانند رنگ*های دیگر انتخاب کنید و ذوب نمائید، به*خاطر داشته باشید که رنگ*های طنین*انداز برای این روش بهتر می*باشند بنابراین اگر لازم است مقدار کمی از رنگ*ها را استفاده کنید.
۲. آب را حرارت دهید تا تمام موم رنگی شما ذوب شود یک تکه فیتیله کوتاه (در حدود ۱۵ سانتی*متر) از فیتیله صاف یا یک فیتیله استفاده شده ببرید.
۳. فیتیله را مانند روش ساختن شمع*های ساده و غوطه*ور شده در موم رنگی غوطه*ور کنید و تکرار کنید تا یک لایه موم ساخته شود و همین کار را با رنگ*های دیگر هم انجام دهید و تکرار کنید تا لایه موم ساخته شود و تعداد غوطه*ور کردن در هر رنگ را تغییر دهید تا عرض هر لایه مختلف شود. به غوطه*ور کردن ادامه دهید و یک در میان در رنگ روشن و رنگ تیره عمل غوطه*ور کردن را تکرار کنید تا یک شمع به پهنای شمع*های غوطه*ور شده یا کمی بزرگ*تر از آنها ساخته شود.
۴. فیتیله را از یک انتهای موم بکشید، نه به*طور کامل فقط تا نیمه بکشید، و سعی کنید که زیاد محکم کشیده نشود که بیرون آید.
۵. در یک قابلمه کوچک آب بریزید و حرارت دهید تا به جوش آید و چاقو را در آب جوش بزنید و به این طریق گرم کنید. و از انتهاء بدون فیتیله موم شروع کنید و یک لایه نازک موم را ببرید و فوراً آن*را روی سطح شمع قرار دهید و این روش را ادامه دهید تا تمام موم به*صورت برش داده شده روی شمع قرار بگیرد.
۶. باید بعد از غوطه**ور کردن در موم رنگی ذوب شده آخری حدود ۱۵ دقیقه آن*را آویزان کنید تا سفت شود و این*کار باعث می*شود که اغلب موم به اندازه کافی صاف شود (همیشه مقداری از فیتیله را باقی بگذارید تا همان*طور که به انتهاء موم نزدیک* می*شوید به وسیله فیتیله آن*را نگه دارید).
۷. به اندازه*ای که لازم است فیتیله را بیرون بکشید و به بریدن برش*ها ادامه دهید و آنها را روی شمع قرار دهید تا به*طور کامل سطح شمع پوشیده شود، برای یک نتیجه بهتر از چندین رنگ موم استفاده کنید و روی شمع بچسبانید.

- قالب* شمع*های چهل تکه:
برای ساختن تکه*ها از قالب*های کم*عمق و کوچک استفاده نمائید و دیگر اینکه می**توانید شمع را مانند شمع*های ساده و غوطه*ور شده که در کتاب شماره ۱ شمع*سازی به*طور کامل توضیح داده شده است درست کنید و سپس به تکه*های کوچک ببرید و روی شمع بچسبانید. شمع با موم زده شده هم یکی دیگر از شمع*های چهل* تکه می*باشد و برای یک نتیجه بهتر و زیباتر می*توانید تکه*ها را به هر رنگی که دوست دارید رنگ بزنید. برای چسباندن تکه*های موم (برای شمع*های چهل تکه) بر روی شمع یکی از سه روش زیر را به*کار ببرید:

روش ۱- موم را در قالب بریزید و بگذارید تا به*طور کامل سفت شود، سپس آن*را از قالب بردارید. یک بشقاب را روی اجاق گرم قرار دهید. تکه موم را از سمت پشتش به مدتی که فقط یک لایه نازک موم از پشت تکه موم قالب زده ذوب شود در آن قرار داده و به*سرعت آن*را روی شمع بچسبانید، و خوب فشار دهید تا در جای خود محکم شود، 

روش ۲- موم را در قالب بریزید و بگذارید تا به*طور کامل سفت شود، سپس از قالب بردارید. مقداری از تراشه*های موم را در یک قوطی کوچک ذوب کنید و با یک چوب بستنی یا یک قلم*مو از موم ذوب شده پشت تکه موم قالب*زده (چهل تکه) بزنید و آن*را روی شمع بچسبانید و محکم فشار دهید تا در جای خود قرار بگیرد. 

روش۳- مقداری از تراشه*های موم را در یک قوطی کوچک ذوب کنید و موم را در قالب بگذارید تا سفت شود تا بتوانید آن*را از قالب جدا کنید ولی هنوز گرم و قابل انعطاف باشد. با یک چوب بستنی یا یک قلم مو از موم ذوب شده پشت تکه موم قالب*زده بزنید و آن*را روی شمع بچسبانید و در جای خود محکم فشار دهید تا موم سرد شود. اگر می*خواهید یک تکه بزرگ را روی یک شمع گرد بچسبانید این بهترین روش می*باشد. 



نوع مطلب : شمع سازی، 
برچسب ها : آموزش شمع سازی، شمع سازی، شمع، آموزش، شمع تزئینی،
لینک های مرتبط :


1393/09/28 :: نویسنده : ماریا
بیشتر لوازم و موادی را که برای ساخت شمع نیاز است لازم نیست که بخرید، زیرا که بیشتر آنها را می*توانید در خانه پیدا کنید.
- ظروف
وقتی از قالب*های فلزی استفاده می*کنید برای سرد کردن شمع از هر ظرفی که به اندازهٔ تقریبی قالب شما باشد برای حمام آب (وان) می*توانید استفاده نمائید.
- ظروف برای جوش آوردن آب
برای ذوب کردن موم از ظرفی که باید در آن آب را به جوش آورید استفاده نمائید و این ظرف باید به اندازه*ای باشد که ظرف محتوی موم داخل آن قرار بگیرد و جنس ظرف باید استیل یا آلومینیوم باشد. سپس ظرف را به اندازه*ای که لازم است پر از آب کنید. سپس یک بار که موم ذوب شده را در قالب ریختید اطراف ظرف آب را با یک حوله خشک آشپزخانه تمیز کنید.
نکته: از یک ماهی*تابه هم برای جوش آوردن آب و قرار دادن ظرف محتوی موم داخل آن مانند شکل زیر می*توانید استفاده نمائید. در این گونه مواقع از یک توری یا سه پایه بین ظرف محتوی موم و ماهی*تابه استفاده کنید. از یک تکه زنجیر فلزی هم برای قرار دادن زیر ظرف داخل ماهی*تابه همان*طور که در تصویر نشان داده شده می*توانید استفاده نمائید.


- قیف
از یک قیف برای دوباره پر کردن قالب می*توانید استفاده نمائید.
- چکش
از چکش برای شکستن موم به تکه*های کوچک*تر و مکعبی استفاده کنید.
- گرم*کننده مانند بخاری و غیره
از یک بخاری یا بشقاب داغ استفاده نمائید.
- لوازم اندازه*گیری
از یک ترازوی آشپزخانه برای وزن کردن موم مورد نیاز استفاده کنید.
- قاشق*های اندازه*گیری
از قاشق*های اندازه*گیری برای اندازه گرفتن مواد از قبیل روغن و رنگ استفاده نمائید.
- ظرف برای ذوب کردن موم
از هر نوع قوطی فلزی مانند قوطی خالی قهوه یا قوطی رب گوجه*فرنگی می*توانید برای ذوب کردن موم استفاده نمائید.
- قالب*ها
از انواع شیشه*ها، پلاستیک*ها، لاستیکیها، یا قالب*های فلزی در شکل و اندازه*های مورد نیاز از شکل*های ساده هندسی گرفته تا میوه*ها و گل*ها را می*توانید برای قالب استفاده نمائید.
- روزنامه
سطح کار خود را برای این*که در خاتمه کار راحت*تر تمیز کنید روزنامه پهن کنید.
- ماهی*تابه
ماهی*تابه را به اندازه*ای بزرگ بگیرید که ظرفی را که می**خواهید موم را در آن ذوب کنید داخل آن قرار بگیرد.
- حوله کاغذی
از حوله کاغذی برای پاک کردن موم از روی لوازم تا زمانی*که هنوز گرم است استفاده کنید.
- چاقو
از چاقو برای مرتب و منظم کردن خطوط دراز شمع و تکه کردن فیتیله و حکاکی کردن شمع استفاده می*شود.
- انبردست
از انبردست برای برداشتن ظرفی که در آن موم را ذوب کرده**ایم و همچنین برای این*که بخواهیم موم ذوب شده را در قالب بریزیم استفاده می*شود.
- دستگیره
از دستگیره برای گرفتن دسته وسائل داغ که با آنها کار می*کنید استفاده می*شود.
- میله نوک تیز
از یک میل بافتنی بلند، میخ نوک تیز، یا پیچ گوشتی فلزی برای هم زدن عطر یا رنگ استفاده کنید. از نوک تیز میله اغلب برای فرو کردن در وسط شمع و باز کردن اطراف فیتیله می*توانید استفاده کنید.
- توری فر یا سه پایه
باری قرار دادن داخل ماهی تابه استفاده می*شود تا ظرف محتوی موم را که می*خواهیم ذوب کنیم روی آن قرار دهیم و در این گونه موارد آب باید تا نیمه ظرف محتوی موم قرار بگیرد.
- چسب موم
برای چسباندن تکه*های موم به یکدیگر، یا برای چسباندن تزئینات به شمع استفاده می*شود. این مایع نرم، و موم چسبنده*ای است و در شکل جامد در دسترس می*باشد و مقدار خیلی کمی از آن را می*توانید روی بخار آب ذوب کنید.
- دماسنج
موم را باید تا درجه حرارت واقعی برای ساختن شمع حرارت دهید. از دماسنج شیرینی*پزی یا آشپزی به شرطی که مقیاس درجه*بندی آن مانند دماسنج موم باشد می**توانید استفاده نمائید. (۳۸-۱۰۸ درجه سانتی*گراد) (۱۰۰-۲۲۵ درجه فارنهایت) و زمانی*که موم را ذوب می*کنید به درجه دماسنج توجه داشته باشید و هرگز نگذارید و دنبال کارهای دیگر بروید چون مانند روغن آشپزی فرار می*باشد.
- کاغذ مومی یا آلومینیوم فویل
روی روزنامه*ای را که زیر دست برای کار انداخته*اید کاغذ مومی یا آلومینیوم فویل پهن کنید تا اگر موم ریخته شد به*راحتی آن را پاک کنید. و این موم را که روی کاغذ مومی و آلومینیوم فویل بر می*دارید می*توانید دوباره ذوب نمائید.
- وزنه*ها
موم از آب سبک*تر می*باشد. بنابراین از برگشتن قالب در ظرف آب به* وسیله قرار دادن وزنه*ای سربی یا تکه*ای زنجیر بلند روی قالب جلوگیری کنید.
- سوزن فتیله
از سوزن*هائی به طول (۱۰ تا ۲۵ سانتی*متر) استفاده کنید و در فتیله فرو کنید و فیتله را در ته قالب محکم کنید.
- انواع فتیله
آنچه* که موم را به شکل شمع در می*آورد یک فتیله می*باشد. برای انتخاب فتیله باید دقت زیادی کنیم و از فتیله*هائی استفاده کنیم که درست بسوزند. در این*جا ۴ نوع فیتیله را به شما معرفی می*کنیم: پهن، شناور، مربع و فتیله*هائی که وسط آنها سیم وجود دارد. فتیله*ها معمولاً از قیطان*های کتانی و نخ*های مخصوص که آهسته و میزان بسوزند انتخاب می*شوند، و در انواع و اندازه*های مختلف وجود دارد و شما باید آنها را مطابق با اندازه و نوع شمع خود انتخاب کنید.
فتیله*های پهن و مسطح، معمولاً برای شمع*های غوطه*ور استفاده می*شوند.
فتیله*های مربع، برای شمع*های پر شونده استفاده می*شوند.
فتیله*هائی که وسط آنها سیم قرار دارد، برای شمع**هائی که در ظروف و شمع*های نذری استفاده می*شوند.
- روش استفاده از فتیله
اندازه فتیله بستگی به قطر شمعی دارد که می*خواهید بسازید. هر سانتی*متر فتیله برای هر سانتی*متر قطر مورد نیاز است. فتیله*های کلفت رابرای شمع*های بزرگ استفاده نمائید. برای ظروف بلند فتیله آماده شده را به وسیله نگهدارنده در وسط ته ظرف قرار دهید.و در حالی*که فتیله را نگه داشته*اید موم ذوب شده را بریزید. برای ظروف کوتاه موم ذوب شده را داخل ظرف بریزید و بگذارید تا سفت شود. به وسیله سوزن بلند یک سوراخ در مرکز آن ایجاد کنید و فتیله را قرار دهید برای ظرف متوسط، موم ذوب شده را در ظرف بریزید و بگذارید تا سرد شود و روی سطح یک پرده صخیم فرم بگیرد. سپس فتیله آماده شده را در نگهدارنده داخل شمع قرار دهید.
فتیله**ها را تا حدود ۳/۱ الی ۵/۲ سانتی*متر قیچی کنید و قبل از قیچی کردن و دوباره روشن کردن اجازه دهید تا خنک شود. وقتی که شعله شمع را خاموش کردید، فتیله را در موم ذوب شده فرو کنید و فوراً آن را راست نگه دارید. این کار باعث می*شود که فتیله دوده نزند و از دود کردن فتیله هم جلوگیری می*کند.
- فتیله*های آماده شده
فتیله*هائی هستند که برای شمع آرایی استفاده می*کنیم. فتیله آماده شده یا نشده را در موم ذوب شده حدود ۵ دقیقه بخوابانید. سپس فتیله پوشیده شده از موم را بردارید و آن را به*طور راست روی کاغذ مومی قرار دهید تا خشک شود.
- نگهدارنده فتیله
نگهدارنده*ها صفحاتی فلزی کوچک، صاف می*باشند که فتیله را مانند لنگر در ظرف شمع نگه می*دارد. فتیله را در سوراخ صفحه فلزی فشار دهید و شاخک*های آن را به*هم فشار داده تا فتیله را محکم نگه دارد.
نکاتی مهم برای فتیله*ها
۱. همیشه قبل از استفاده از فتیله*ها آنها را در موم داغ بخوابانید. فتیله را در موم داغ فرو کنید و سپس آن را راست نگه دارید تا سرد شود.
۲. هرگز اجازه ندهید که آب به فتیله سرایت کند مگر این*که قبلاً با موم ضخیم شده باشد. آب باعث می*شود که موم در نخ فتیله نفوذ نکند، و این امر می*تواند باعث غیر عادی سوختن یا جرقه زدن شعله شود.
۳. همیشه توجه داشته باشید که فتیله درست در مرکز شمع قرار بگیرد، و گرنه شمع از یک طرف به*صورت کج می*سوزد و خیلی زود شکل خود را از دست میدهد



نوع مطلب : شمع سازی، 
برچسب ها : آموزش شمع سازی، شمع سازی، شمع، فتیله، موم، داغ، آموزش،
لینک های مرتبط :


1393/09/28 :: نویسنده : ماریا
همان طور که می*دانید سنگ*ها می*توانند دکورهای زیبا و ارزانی برای ما بسازند. شما می*توانید سنگ*های دکوری را در هر مغازه*ی خرده*فروشی یا هر جایی پیدا کنید. اما اگر فکر می*کنید اتاق شما لیاقت چیزی بیشتر از سنگ*های ساده را دارد، ایده*ی زیر را بررسی کنید که برای شما تصویری را روی سنگ منقل می*کند.

شما به وسائل زیر نیاز دارید:

چند سنگ
تصویری که دوست دارید
رنگ سفید
ماژیک انتقال عکس

با تمیز کردن محلی از سطح سنگ که عکس شما روی آن قرار خواهد گرفت، کار خود را شروع کنید. سنگ را رنگ سفید زده و بگذارید خشک شود. یک کپی لیزری از عکسی که می*خواهید روی سنگ بزنید را چاپ کرده و به صورت برعکس روی سنگ بگذارید. با یک دست کاغذ را نگه داشته و با دست دیگر با ماژیک روی تمام سطح عکس بکشید. حتماً باید عکس ثابت باشد و محکم روی عکس بکشید، با این روش یک تصویر شفاف و زیبا خواهید داشت. همه*ی کار شما همین است. عکس را بردارید. تصویر باید روی سنگ منتقل شده باشد. این خیلی خوب به نظر می رسد و می*تواند یک هدیه*ی جالب برای هر مناسبتی باشد.



منبع:http://forums.pichak.net/2357.html




نوع مطلب : کار دستی و ابتکارات هنری، ایده های نو، 
برچسب ها : چاپ عکس روی سنگ، چاپ عکس، آموزش، سنگ، آموزش چاپ عکس روی سنگ،
لینک های مرتبط :




انواع دوخت: - اریب دوزی
– دوخت چشم خروسی
– تگرگی دوزی
– گرده ماهی دوزی
– برگ دوزی
– زرک دوزی
– گرد دوزی
– قلب دوزی
– برجسته دوزی
– یک لا دوزی
اریب دوزی:
اگر طول سرمه را به سه قسمت تقسیم کنید و به اندازه ۲ قسمت از زیر کار پیش رفته و بعد از یک سوم طول سرمه دوخته شده سوزن را بیرون بیاورید تکه سرمه ای به نخ کشیده و در مسیر سرمه دوخته شده قبلی که دو سوم مانده بود که به اندازه یک سوم طول سرمه پیش بروید و سوزن را در پارچه فرو برید . اگر این دوخت را به همین روش ادامه دهیم خط مستقیم یا با انحنا می توانیم دوخت بزنیم که همان اریب دوزی است . بیشترین دوختی که شما در یک اثر می بینید اریب دوزی است چرا که کلیه خطوط اصلی ساقه ها حاشیه ها و حتی قسمت هایی که باید پر شود یا توخالی کار شود ابتدا اریب دوزی شود.
نکته:
برای این که دوخت برجسته نشان داده شود و سرمه حالت پهن و صاف نداشته باشد دست باید وقتی سرمه ای روی کار قرار گرفت سوزن را کمی به طرف داخل عقب نشینی دهید اگر بخواهید دقیقاً به اندازه طول سرمه سوزن را فرو آورید کار در پایان جلوه زیبایی ندارد .
دوخت چشم خروسی:
تکه سرمه تراش به طول نیم سانتی متر از سوزنی که قبلاً از پارچه عبور داده شده رد کنید حال سوزن را دوباره به محلی که سوزن را در شروع کار بیرون کشیده بودید فرو برده دایره ای بوجود می آید که یک طرف آن به پارچه وصل نیست پس باید با انگشت شست دایره را روی کار خوابانده از زیر کار سوزن را از کنار سرمه درآورید و بست ظریفی روی سرمه زده و سوزن را به زیر کار هدایت کنید سوزن را دوباره از وسط دایره به وجود آمده که یک طرف آن به پارچه وصل نیست سپس باید با انگشت شست دایره را روی کار خوابانده از زیر کار سوزن را از کنار سرمه درآورید و بست ظریفی روی سرمه زده و سوزن را به زیر کار هدایت کنید سوزن را دوباره از وسط دایره به وجود آمده بیرون آورید یک عدد منجوق ترمه به سوزن کشیده و دوباره سوزن را از وسط دایره به زیر کار هدایت کنید .
نکته:
به دلیل کوچک بودن سوراخ منجوق ترمه سوزن و نخی که برای دوخت سرمه استفاده می کنید برای دوخت منجوق ترمه کاربرد ندارد . سپس باید بعد از به وجود آمدن دایره ها با نخ خیاطی که قبل آن را به موم آغشته کرده اید و سوزن منجوق، منجوق های درون چشم خروسی ها را دوخت کنید .


بقیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب


نوع مطلب : سرمه دوزی، 
برچسب ها : انواع دوخت سرمه دوزی، آموزش سرمه دوزی، سرمه دوزی، سرمه، دوخت، انواع،
لینک های مرتبط :


1393/09/28 :: نویسنده : ماریا
ما در این مقاله به شما آموزش می*دهیم که چگونه یک شال*گردن زیبا و رنگی را بدون استفاده از قلاب بافتنی و تنها با دست ببافید.


آموزش در ادامه مطلب


ادامه مطلب


نوع مطلب : آموزش بافتنی، 
برچسب ها : آموزش بافتنی، بافت شال گردن، بافت شال گردن با دست، بافتنی، آموزش، کاموا،
لینک های مرتبط :


1393/09/28 :: نویسنده : ماریا
مواد لازم :
سینه مرغ
1 عدد
سبزی ( گشنیز و شوید و ترخون و جغفری و ریحان )
6 قاشق غذا خوری خرد شده
هویج
2 عدد
آبلیمو
5 لیوان
پیاز درشت1 عدد
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
دارچینبه مقدار لازم
پودر فلفل سیاهبه مقدار لازم
پودر فلفل قرمزبه مقدار لازم
روغن زیتون2 قاشق غذا خوری
آب گوجه فرنگی2 لیوان


طرز تهیه :سینه مرغ را به دو تکه از سمت استخوان جناغ به سمت طرفین با کارد بدون آنکه آسیب ببیند از استخوان جدا کنید . و هر تکه را از وسط با کارد باز کرده تا کاملا ًبه یک تکه پهنی تبدیل شود. سپس نمک و زردچوبه و آبلیمو و پیاز رنده شده و روغن زیتون اضافه کنید وکاملاً قطعات مرغ را به آن ها آغشته کنید .گوشت باید چند ساعت در این حالت درون یخچال بماند اگر رولت را برای ناهار میخواهید درست کنید بهتر است که شب قبل این کار را انجام دهید. هویج ها را درسته بپزید. گوشت را درون سلوفون و یا نایلکس قرار دهید طوری که هم زیر وهم روی آن را پوشش دهد و سپس چندبار با گوشت کوب به گوشت ضربه بزنید واز نایلکس خارج کنید و آن را کف سینی پهن کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و دارچین بپاشید و یک لایه سبزی خرد شده بریزیدبعد هویج را قرار دهید .
لبه گوشت را روی هم بیاورید و برای اینکه باز نشود با نخ تمیز و سفیدی ببندید. رولت های آماده را در ظرفی بگذارید و آب گوجه فرنگی ونمک و زردجوبه به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید. وقتی پخته شد نخها را باز کنید و برش دهید و در دیس بچینید.




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : طرز تهیه رولت مرغ، رولت مرغ، طرز تهیه، آشپزی، غذا، مرغ، رولت،
لینک های مرتبط :


در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه این جوجه کباب آشنا می شوید.

مواد لازم برای 4 نفر :


فیله سینه مرغ4 عدد
آب پرتقال و رنده پوست آننصف یک عدد
نصف یک عددآب لیمو ترش و رنده پوست آن
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
نعناع تازه خرد شده2 قاشق غذاخوری
زیره4/1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم


طرز تهیه :
مرحله 1 - فیله های مرغ را به قطعات مکعبی حدود 5/2 سانتیمتر برش دهید.
مرحله 2 - مابقی مواد لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را به آن افزوده و به مدت 2 ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.
مرحله 3 - تکه های مرغ را به سیخ کشیده، روی منقل و یا روی گاز کباب کنید. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با کاهو و نعناع تازه تزئین کرده و همراه با برنج یا نان سرو کنید.



نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : جوجه کباب با طعم مخصوص، جوجه کباب، طرز تهیه، آشپزی، طعم مخصوص، غذا،
لینک های مرتبط :




( کل صفحات : 16 )    1   2   3   4   5   6   7   ...   
 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب
 
   
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو