درباره وبلاگ


دوستان در اینجا سعی شده مطالبی در مورد آموزش های انواع هنرهای دستی و خانگی،آموزش آشپزی،مطالب پزشکی و سلامت،آرایش و زیبائی،مد و لباس،شعر ارائه بشه.امیدوارم براتون مفید باشه و بتونم رضایت خاطرتون رو جلب کنم.کپی برداری از مطالب ممنوعه مگر با ذکر منبع

مدیر وبلاگ : ماریا
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
________________ Twitter
هنرهای شاخ نبات
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
1393/11/1 :: نویسنده : ماریا

ماهی کبابی● مواد لازم (برای ۴ نفر)
▪ ماهی درشت ۱ عدد 
▪ آب لیمو تازه نیم پیمانه 
▪ روغن زیتون نیم پیمانه 
▪ گشنیز ۵۰ گرم 
▪ جعفری ۵۰ گرم 
▪ نعناع ۵۰ گرم 
▪ زعفران ۲/۱ قاشق مربا خوری 
▪ نمک و فلفل سیاه 
● طرز تهیه:
تخم داخل شکم ماهی را بعد از خالی کردن و شستن جدا می نماییم و با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری پیاز کمی سرخ می کنیم بعد سبزی را بدقت تمیز و ریز خرد می کنیم و با تخم ماهی مخلوط می کنیم و باز هم کمی سرخ می کنیم و کمی نمک و فلفل به مایه می زنیم آنگاه گردو و زرشک را داخل این مایه میریزیم و ظرف را از روی آتش بر می داریم (سپس شکم ماهی را چاک کوچکی میدهیم محتویات داخل آنرا خارج کرده تمیز می شوییم ) و داخل شکم ماهی را با مایه فوق پر می کنیم بعد ته سینی را کمی چرب می کنیم و ماهی را بهمان حالتی که در آب شنا می کند در سینی قرار می دهیم و با حرارت ۴۰۰ درجه در فر قرار میدهیم و بعد از یک ربع بیرون می آوریم پوست آنرا می کنیم و روغن زیتون و آب لیمو و نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و به ماهی می زنیم و در حدود یکساعت ماهی را طبخ میکنیم وقتی پخته و آماده شد ماهی را از فر خارج می کنیم و از سینی برمی داریم و در دیس قرار می دهیم و اطراف آنرا با جعفری و حلقه های لیمو ترش تزیین می کنیم . مقداری از سس را روی ماهی میدهیم و بقیه را درسس خوری بر سر میز میبریم . ماهی معمولا با سبزی پلو در روز اول عید در ایران صرف می شود.




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : آموزش پخت ماهی کبابی، آموزش آشپزی، آموزش پخت انواع غذاهای دریائی، طبخ، ماهی،
لینک های مرتبط :


1393/11/1 :: نویسنده : ماریا

● مواد لازم 
▪ ماهی قزل آلا ۳-۲ عدد 
▪ قارچ ۲۰۰ گرم 
▪ كره ۷۵ گرم 
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم 
▪ سس سفید غلیظ نصف پیمانه 
▪ آب لیمو نصف استكان 
● چگونگی تهیه
ابتدا قارچ را خرد می كنیم و می شوئیم و با ۵۰ گرم كره كمی تفت می دهیم بطوریكه آب قارچ كاملاٌ كشیده شود سپس با سس سفید مخلوط می كنیم و دو قاشق آبلیمو و كمی نمك و فلفل هم می زنیم زیر گردن ماهی را تا زیر دم با یك كارد تیز یا قیچی خارج می نمایی و ماهیها را می شوییم و كمی نمك و فلفل و آبلیمو می زنیم و دم ماهی ها را قطع می كنیم و از مایه سس و قارچ داخل ماهی می ریزیم و آنرا رول می كنیم سپس كره را قطعه قطعه كرده وبا بقیه آبلیمو روی ماهی قرار می دهیم در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم تا آب آن تبخیر شود و سس ماهی حدود دو سه قاشق باقی بماند. این مقدار مواد برای ۳ نفر در نظر گرفته شده است.
▪ توجه : بهتر است ماهی ها را قبل از طبخ یك روز قبل در نمك و آبلیمو بخوابانیم تا مزه دار شود .




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : ماهی قزل آلا رول شده، آموزش آشپزی، آموزش پخت انواع غذاهای دریائی، ماهی، طبخ، انواع غذاها با ماهی،
لینک های مرتبط :



ماهی قزل آلا با سس مرزه● مواد لازم: 
▪ ماهی قزل آلا به تعداد نفرات
▪ روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
▪ مرزه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
▪ سیر ۳حبه 
▪ پودر زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری
▪ پوست رنده شده لیموترش یک عدد
▪ نمک
▪ فلفل 
▪ آب لیمو به مقدار لازم
● طرز تهیه: 
ماهی ها را پس از تمیز کردن به طور کامل شستشو دهید. در روی شکم ماهی به طور طولی شکاف ایجاد کنید. پس از خالی کردن شکم ماهی آن را به طور کامل شستشو داده و آب آن را تخلیه کنید. سپس به طور عرضی و مورب با یک چاقوی تیز در روی ماهی چند شکاف ایجاد کنید. سپس در ظرفی روغن زیتون، مرزه، سیر، زنجبیل، نمک، فلفل، پوست لیمو و مقداری آب لیمو ریخته و به طور کامل مخلوط کنید. مواد آماده شده را روی ماهی بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. پس از گذشت نیم ساعت ماهی را روی کاغذ آلومینیوم گذاشته و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. در صورت تمایل و برای پخت بهتر ماهی می توانید روی آن را با یک ورق کاغذ آلومینیوم بپوشایند و بعد از پخت ماهی، کاغذ آلومینیوم را برداشته و با حرارت قسمت بالای فر( گریل) آن را به صورت برشته درآورید. مدت زمان پخت ماهی به اندازه آن بستگی دارد. به طور معمول یک عدد ماهی قزل آلای متوسط به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه آماده می شود. 
▪ نکته ها:
- این غذای کم چرب برای افراد با کلسترول و فشار خون بالا مناسب است. همچنین خوشمزه و سرشار از املاح معدنی و ویتامین هاست که برای کودکان و سالمندان غذای سالم و مفیدی است.
- در ضمن افرادی که دارای فشار خون بالا هستند، از افزودن نمک به این غذا خودداری کنند; چون دارای سایر طعم دهنده ها می باشد.




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، آموزش طبخ انواع غذاهای دریائی، ماهی، طبخ، ماهی قزل آلا با سس مرزه،
لینک های مرتبط :




طبخ ماهی بدون استخوان● مواد لازم
▪ ماهی قزل آلا ۱عدد (به تعداد نفرات)
▪ گوجه فرنگی حلقه شده ۲ عدد
▪ لیمو ترش تازه حلقه شده ۱ عدد
▪ نمک به مقدار لازم 
▪ پودر زنجبیل به مقدار لازم
▪ سیر و شوید تازه به مقدار لازم
● طرز تهیه 
بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، کمی سیر تازه بمالید ، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده ، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند . 
بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.
روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید ، بعد چند حلقه لیمو ترش ، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت ۲۵۰- ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید ؛ در مدت نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه ماهی آماده می شود ، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است . 
● نکته قابل توجه : 
افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند.




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، آموزش پخت انواع غذاهای دریائی، آموزش طبخ ماهی بدون استخوان، ماهی، طبخ،
لینک های مرتبط :




قزل‌آلا با سس لهستانیخوردن انواع و اقسام ماهی با سس معروف لهستانی، یکی از عادات غذایی زمستانی مردم کشور لهستان است.
البته آنها بیشتر ماهی مخصوصی به نام ماهی پیچ را به همراه این سس مصرف می‌کنند ولی شما می‌توانید به جای آن، ماهی قزل‌آلا یا هر نوع ماهی موردعلاقه خود را جایگزین کنید.
● مواد لازم برای ۴ نفر:
- ۴ عدد فیله ماهی کامل قزل‌آلا (هرکدام حدود ۲۲۵ گرم)
- ۷۵ گرم یا ۶ قاشق سوپ‌خوری کره
- ۲ عدد تخم‌مرغ [خواص تخم‌مرغ]
- ۲ قاشق سوپ‌خوری شوید تازه خردشده
- یک قاشق سوپ‌خوری آب لیموترش
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- چند برش لیمو ترش
- چند عدد هویج پخته
● طرز تهیه:
۱) ابتدا ماهی‌ها را پاک کرده و تیغ آن را به صورت یک تکه خارج کنید.
▪ نکته: برای این منظور شکم ماهی را به صورت طولی با چاقو ببرید، سپس با فشار انگشت شست روی ستون فقرات پشت، هم ستون فقرات و هم تیغ‌ها را به صورت کامل از گوشت جدا کنید.
پس از اینکه ماهی‌ها را پاک کردید، آنها را خوب بشویید و با دستمال حوله‌ای خشک کنید. سپس روی سینی فر یا تابه دسته‌فلزی‌ای – که با روغن چرب شده– از پشت پهن کنید؛ به‌صورتی که قسمت پوست ماهی روی تابه قرار گیرد.
۲ ) در کاسه کوچکی کره ریخته و روی شعله اجاق‌گاز آب کنید. کره آ‌ب‌شده را با قلم‌موی آشپزخانه روی گوشت ماهی‌ها بمالید و سپس آن را با نمک و فلفل سیاه طعم‌دار کنید. بعد گریل فر اجاق‌گاز را روشن کرده و روی شعله متوسط تنظیم کنید.
۳) تابه حاوی ماهی‌ها را روی سینی شبکه‌ای قرار داده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که گوشت ماهی بپزد، حرارت دهید. در این فاصله، تخم‌مرغ‌ها را به اندازه‌ای بپزید که کاملا سفت شود، سپس آنها را پوست کنده و ریز خرد کنید. 
در پایان ماهی‌ها را به ظرف دیگری منتقل کنید و مخلوط تخم‌مرغ خردشده و شوید لیموترش را پس از کمی تفت‌دادن در کره روی ماهی‌ها بریزید. حالا ماهی‌ها را با این مخلوط به همراه لیموترش و هویج پخته سرو کنید.




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، آموزش پخت انواع غذاهای دریائی، آموزش پخت قزل آلا با سس لهستانی، ماهی، طبخ،
لینک های مرتبط :



ماهی‌ شکم‌پر● مواد لازم‌:
▪ سبزیهای‌ معطر (جعفری‌، گشنیز، نعناع‌ و ترخون‌) خرده‌ شده‌: یك‌ پیمانه‌
▪ ماهی‌ سفید: یك‌ عدد
▪ آلو و قیسی‌ خرد شده‌: یك‌ دوم‌ پیمانه‌
▪ زرشك‌: یك‌ دوم‌ پیمانه‌
▪ گردوی‌ ساییده‌ شده‌: یك‌ پیمانه‌
▪ پیاز سرخ‌ شده‌: دو قاشق‌ غذا خوری‌
▪ نمك‌، فلفل‌ و آب‌ لیمو به‌ میزان‌ لازم‌
‌● طرز تهیه‌:
ابتدا به‌ ماهی‌ نمك‌ و فلفل‌ و آبلیمو می‌زنیم‌. سپس‌ سبزی‌ را تفت‌ داده‌ و با بقیه‌ مواد مخلوط كنید، پس‌ ازآن‌ سبزی‌ آماده‌ شده‌ را داخل‌ شكم‌ ماهی‌ بریزید و شكم‌ ماهی‌ را با نخ‌ بدوزید. سپس‌ ماهی‌ را داخل‌ فر یاماهی‌تابه‌ قرار دهید تا كمی‌ سرخ‌ شود، اگر ماهی‌ را در فر سرخ‌ می‌كنید می‌توانید مقداری‌ آبلیمو، زغفران‌و روغن‌ روی‌ ماهی‌ بریزید. در ضمن‌ ماهی‌ را در طبقه‌ وسط فر كه‌ از قبل‌ روی‌ ۳۰۰ درجه‌ سانتیگراد، گرم‌كرده‌اید قرار دهید. برای‌ تزیین‌ ماهی‌ می‌توانید از لیمو، جعفری‌ و سس‌ استفاده‌ كنید، همچنین‌ می‌توانیدسیب‌زمینی‌ سرخ‌ كنید و در كنار ظرف‌ ماهی‌ قرار دهید و در كنار خانواده‌ از این‌ غذا میل‌ فرمایید و لذت‌ببرید.




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، آموزش پخت انواع غذاهای دریائی، ماهی شکم پر، ماهی، آموزش پخت ماهی شکم پر،
لینک های مرتبط :



ماهی شکم‌پر● مواد لازم:
▪ ماهی درشت: یک عدد،
▪ سبزی (ترخان، نعناع، گشنیز): نیم کیلو،
▪ گردوی چرخ‌شده: ۲۵۰ گرم،
▪ زرشک: یک‌دوم پیمانه،
▪ آب‌لیمو: یک‌دوم پیمانه،
▪ سس گوجه‌فرنگی: یک پیمانه
▪ نمک و فلفل: به مقدار کافی
● طرز تهیه:
شکم ماهی را شکاف کوچکی می‌دهیم، سبزی را به‌دقت تمیز و ریز خرد می‌کنیم و با پیازداغ کمی سرخ می‌کنیم و کمی نمک و فلفل به آن می‌زنیم.گردو و زرشک را داخل این مایه می‌ریزیم و ظرف را از روی آتش برمی‌داریم و شکم ماهی را با مایه فوق پر می‌کنیم، بعد ته سینی را کمی چرب می‌کنیم و ماهی را به همان حالتی که در آب شنا می‌کند، در سینی فر قرار می‌دهیم و با حرارت ۴۰۰ درجه در فر قرار می‌دهیم و بعد از یک ربع بیرون می‌آوریم، پوست آن را می‌کنیم و روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم و به ماهی می‌زنیم و در حدود یک ساعت ماهی را طبخ می‌کنیم.
وقتی پخته و آماده شد، ماهی را از فر خارج می‌کنیم و از سینی برمی‌داریم و در دیس قرار می‌دهیم و اطراف آن را با جعفری و حلقه‌های لیمو تزئین می‌کنیم. مقداری از سس را روی ماهی می‌ریزیم و بقیه را در سس‌خوری سر میز می‌بریم. می‌توانیم با یک نخ و سوزن، دم ماهی را به دهانش وصل کنیم تا به شکل دایره درآید و بعد می‌پزیم. در این حالت، به آن گردپیچ می‌گویند.





نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : آموزش طبخ ماهی شکم‌ پر، آموزش آشپزی، آموزش پخت انواع غذاهای دریائی، ماهی، ماهی شکم پر،
لینک های مرتبط :



ریز نکته‌هایی راجع به ماهیاز آنجایی كه یكی از رسوم ما ایرانیان در شب سال تحویل خوردن سبزی پلو با ماهی است، این روزها به هریك از مراكز فروش این آبزی پرخاصیت كه سری بزنید با صفی طویل از افرادی مواجه می شوید كه منتظر خرید ماهی مورد نظرشان هستند ولی آنچه باید مورد توجه قرار بگیرد تنها انتخاب نوع ماهی مطابق با ذائقه اهالی خانواده نیست؛ بلكه خرید ماهی به لحاظ تازگی و كیفیت و همچنین انجام مراحل پس از آن یعنی پاك كردن و نگهداری نیازمند رعایت نكاتی است كه به پاره ای از آنها در ذیل خواهیم پرداخت. لازم به توضیح است این توصیه ها در مورد همه انواع ماهی ها فارغ از محل صیدشان، صدق می كند. 
۱- ماهی ای را خریداری كنید كه دارای پوستی براق، مرطوب و چشمانی روشن و شفاف و كمی برجسته باشد. چشم های فرورفته و پوششی كدر نشانه ماهی فاسد است. در ضمن در دور چشم های ماهی هرگز نباید طوقی همچون عینك به رنگ قرمز ایجاد شده باشد. این حلقه خونی از جمله نشانه های فساد ماهی است. 
۲ - پوشش روی آبشش ها را با دست بلند كرده و به رنگ آبشش ها دقت كنید. اگر رنگ آنها صورتی و یا صورتی مایل به قرمز باشد، ماهی تازه و سالم است. در صورتی كه این رنگ تیره بوده و به خاكستری متمایل گشته باشد، از خرید این ماهی بپرهیزید. 
۳- فلس های ماهی تازه محكم بوده و به راحتی با دست كنده نمی شوند. حال آنكه در ماهی های مانده و فاسد فلس ها با كوچكترین فشاری از طریق دست یا چاقو از بدن ماهی جدا می گردند. 
۴ - با انگشت دست خود به پوست بدن ماهی فشار وارد كنید. به طور طبیعی در محل این فشار فرورفتگی ایجاد می شود حال اگر این فرورفتگی به سرعت به حالت اولیه بازگشت، این نشانه یك ماهی سالم و تازه است ولی در صورتی كه به همان حالت باقی ماند به تازگی ماهی شك كنید. بهترین قسمت برای این امتحان، بخش زیرین آبشش ها است زیرا در این محل، گوشت فشرده تر است. 
۵ - همه ما با بوی نه چندان خوشایند ماهی آشنا هستیم ولی اگر ماهی انتخابی شما دارای بویی ناآشنا و تند و غیر قابل تحمل بود، این مهمترین اخطار برای یافتن دیگر علائم فساد ماهی به حساب می آید. 
۶ - ماهی را با توجه به ابعادش، بر روی چهار و یا دو انگشت یك دستتان بگذارید. ماهی تازه و سالم به حالت صاف و افقی بر روی انگشتان قرار می گیرد در صورتی كه ماهی مانده به حالت هلالی و Uشكل خمیده می شود.
۷ - ماهی های تازه دهانشان بسته است ولی وقتی ماهی مانده باشد دهانش نیز باز می ماند. 
۸ - مخرج ماهی های تازه فرورفته و به رنگ قرمز متمایل به صورتی است در حالی كه در ماهی های كهنه، مخرج بیرون آمده و تیره رنگ است.
۹- به عنوان آخرین امتحان اگر ماهی تازه را در آب سرد بیندازید ماهی در آب غوطه ور می شود. این مسئله نشانی از فاصله زمانی كم میان صید و عرضه آن است. 
● چند پیشنهاد برای پاك كردن ماهی 
۱ - دستانتان را به نمك آغشته كنید. این كار نه تنها از لیز خوردن ماهی جلوگیری می كند بلكه بوی بد آن را نیز از دستان شما می زداید. 
۲ - اگر ماهی یخ زده ای خریداری كرده و قصد دارید فلس آن را بكنید این كار را در همان حالت یخ زده انجام دهید. 
۳ - كندن فلس ماهی در زیر شیر آب یكی دیگر از راهكارهای تسریع در پاك كردن ماهی است.
۴ - سبدی بزرگ و گود را داخل كاسه ظرفشویی قرار داده و مرحله كندن فلس را در همان سبد انجام دهید. به این ترتیب مشكل لیز خوردن كمتر خواهد شد.




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : ریزه کاری های پخت ماهی، ریز نکته هایی راجع به ماهی، آموزش آشپزی، آموزش پخت انواع غذاهای دریایی،
لینک های مرتبط :


● برای تهیه ماهی به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید: 
ماهی دارای گوشت لطیف و لذیذ است که در هوای گرم خیلی زود فاسد می‌شود و برای انتخاب و نگهداری آن باید نهایت دقت بکار برد. 
● مشخصات انواع ماهی تازه: 
ماهی تازه دارای چشم‌های برجسته و براق و گوشت سفت است و فشار انگشت به هیچ وجه اثری روی سطح ماهی باقی نمی گذارد. زیر گوش ماهی تازه کاملاً قرمز است و نباید به هیچ وجه بوی نا مطبوعی بدهد. اما در صورتی که ماهی مانده باشد زیر گوش آن کبود رنگ و دارای بوی زننده است ماهی نر دارای گوشت بیشتر و خوشمزه تر از ماهی آماده می‌باشد. سر ماهی سفید نر دارای خال‌های سفید است و تنها علامت مشخص ماهی نر است.
ماهی سوف - شبیه ماهی سفید است که اندازه کوچک آن نیز برای فروش فراوان است. گوشت ماهی سوف بسیار لطیف و تیغ آن کمتر است.
ماهی آزاد - این ماهی یکی از بهترین انواع ماهی است که به اندازه‌های مختلف پیدا می‌شود، گوشت آن چرب و بدون تیغ است، و بهترین طرز طبخ آن کباب آن است.
ماهی قزل آلا - این ماهی نیز یکی از لذیذ ترین انواع ماهی است که گوشت ان کمی کم چربی و بدون تیغ ریز و فلس می‌باشد پشت ماهی قزل آلا دارای خال‌های ریز قرمز بسیار زیباست و در نوع دیگر آن مصنوعا پرورش داده می‌شود خالهای مزبور سیاه رنگ است.
ماهی اوزون برون - از این ماهی خاویار تهیه می‌شود و دارای پوست کلفت و چربی بسیار و بدون تیغ ریز است، برای طبخ آن باید پوستش را کاملاً گرفت و بهترین طرز طبخ این ماهی کباب کردن آن است.
ماهی سل یا حلوا - این ماهی معمولاً در جنوب ایران یافت می‌شود شکل آن گرد و پهن است و به اندازه‌های کوچک و بزرگ دیده می‌شود. چربی آن کم و بدون طیغ ریز و دارای فلس‌های ریز است که باید قبل از طبخ فلس آن را با لبه تیز کارد تراشید.
● آماده کردن ماهی برای طبخ: 
به‌طور کلی بهتر است ماهی را دو سه ساعت قبل از طبخ شست و تمیز کزد و مقداری نمک به آن زد تا گوشت آن خوشمزه‌تر شود. برای پاره کردن شکم ماهی و گرفتن پرهای آن بهتر است از قیچی استفاده نمود. 
در صورتی که بخواهیم فلس‌های ماهی را بگیریم بدون اینکه پوست آن گرفته شود، باید ماهی را قبل از پاره کردن شکم شست و خشک نمود و با لبه کارد فلس‌های آن را تراشید. 
● طریقه شوری گرفتن از ماهی دودی: 
فلس‌های ماهی را می‌گیریم سرو دم آن را می‌بریم و آن را به دلخواه به سه یا چهار قسمت تقسیم می‌کنیم، بعد قطعات ماهی را از قسمت ستون فقرات دو نیمه و استخوان ستون فقرات را می‌گیریم، ماهی را ممکن است یک شب در آب سرد بخیسانیم و دو سه بار آب آن را عوض می‌کنیم در صورت نبودن فرصت ماهی را دو بار در آب ساده می‌جوشانیم و آب آن را عوض می‌کنیم، بعد قطعات ماهی را با دستمال خشک می‌نمائیم و دو طرف هر قطعه ماهی را به کمی آرد آغشته می‌سازیم و در ورغن سرخ می‌کنیم. باید دقت کرد ماهی هنگام سرخ کردن زیاد خشک نشود.




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : نکاتی که برای پخت ماهی باید بدانیم، نکات مهم طبخ ماهی، آموزش آشپزی، آموزش پخت انواع غذاهای دریایی،
لینک های مرتبط :




( کل صفحات : 6 )    ...   3   4   5   6   
 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب
 
   
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic