درباره وبلاگ


دوستان در اینجا سعی شده مطالبی در مورد آموزش های انواع هنرهای دستی و خانگی،آموزش آشپزی،مطالب پزشکی و سلامت،آرایش و زیبائی،مد و لباس،شعر ارائه بشه.امیدوارم براتون مفید باشه و بتونم رضایت خاطرتون رو جلب کنم.کپی برداری از مطالب ممنوعه مگر با ذکر منبع

مدیر وبلاگ : ماریا
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
________________ Twitter
هنرهای شاخ نبات
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
در گل­آرایی انتخاب نوع روبان و رنگ آن بسیار مهم است. روبان‌های اسكاچی برای گل‌هایی كه بصورت دسته هستند مناسبند و روبان‌های حریری در همه رنگ و سایز نیز وجود دارند. 
درست كردن پاپیون 
یك تكه از روبان را بصورت سه طبقه روی هم فرم می­دهیم و بعد یك دنباله كوتاه را از آن قطع كرده و با منگنه محكم می­كنیم. سپس یك تكه دیگر از روبان را روی آن فرم می­دهیم كه این تكه قسمت مركزی آن را كامل می­كند باز هم با یك دنباله دیگر آنرا برش می­زنیم و این را هم با چسب محكم می­كنیم. در آخر تكه­های اضافه را به حالت چین مانند در زیر پاپیون منگنه می­زنیم. 
از روبان‌هایی كه رنگ ملایمی دارند در كارهای تزیینی با رنگ آرام و ملایم استفاده می‌شود. برای كارهای فانتزی از روبان‌های دو رنگ و ملایم استفاده می­كنیم. 
هنگام درست كردن پاپیون از روبان توری و حریر تعداد چین­ها را بدلیل انعطاف زیاد روبان حریری، زیاد در نظر می‌گیریم. همچنین می­توان دنباله­های بلندتری برای آن در نظر گرفت. همیشه یك دنباله را فرم می­دهیم و یك دنباله دیگر را به آن اضافه می­كنیم.





نوع مطلب : روبان دوزی، 
برچسب ها : انتخاب نوع روبان و رنگ آن، آموزش روبان دوزی، نوع روبان، روبان دوزی، انتخاب، رنگ،
لینک های مرتبط :



توضیحات در ادامه مطلب


ادامه مطلب


نوع مطلب : آموزش بافتنی، 
برچسب ها : وسایل بافتنی، آشنایی با وسایل بافتنی، کاموا، رج شمار، متر، خیاطی،
لینک های مرتبط :


روش انگلیسی :

دست چپ : میله همراه با دانه ها را در دست چپتان طوری که انگشت شست شما در امتداد 
میل و انگشت اشاره شما در بالا نزدیک نوک میل و بقیه انگشت ها در زیر میل به صورت خمیده 
قرار بگیرد و اون رو نگه داره ... انگشت اشاره و شست دانه ها و نوک میل رو کنترل میکنن .
دست راست : نخ رو روی انگشت اشاره زیر انگشت وسط و روی انگشت سوم عبور دهید.
نخ بین ناخن و اولین اتصال مفصل و انگشت اشاره ( حالت قلاب ) و نخ اطراف میل دست راست
زمانیکه دارید می بافید قرار می گیرد نخ باید به راحتی حرکت کند و بین انگشت وسط و سومین
انگشت کشیده شود . 
میل خالی از دانه ها را در دست راست طوری که انگشت شست شما در امتداد میل و انگشت 
اشاره ی شما نزدیک نوک میل و بقیه ی انگشتان در زیر میل به صورت خمیده قرار بگیرد و میل
را نگه دارد .


روش اروپایی 

دست چپ : نخ را اطراف انگشت کوچکتان زیر دو انگشت وسط و سپس روی انگشت اشاره 
بین ناخن و اولین اتصال مفصل بپیچید ... نخ محکم بین انگشت اشاره و میل قرار میگیرد میل را
با انگشت شست خوابیده در امتداد میل نگه دارید انگشت اشاره نزدیک نوک میل و بقیه 
انگشتان به صورت خمیده در زیر میل قرار می گیرد .
دست راست : میل خالی را در دست راست خود طوری که انگشت شستتان در امتداد میل و
انگشت اشاره نزدیک نوک میل و بقیه ی انگشتان در زیر به صورت خمیده قرار می گیرد .




نوع مطلب : آموزش بافتنی، 
برچسب ها : روش به دست گرفتن میل بافتنی، انگلیسی، اروپایی، آموزش گام به گام بافتنی، آموزش بافتنی،
لینک های مرتبط :


1393/10/21 :: نویسنده : ماریا


کیک چای کشمشی۲۲۵ گرم آرد سفید ،نصف قاشق چایخوری زنجبیل،نصف قاشق چایخوری دارچین۱۰۰، گرم مارگارین۱۰۰، گرم شكر قهوه ای۱۰۰، گرم كشمش پلویی۱۰۰، گرم كشمش سبز۵۰، گرم میوه خشك،یك عدد تخم مرغ درشت۵، قاشق سوپخوری شیر
آرد را الك كنید و با ادویه ها در كاسه ای بریزید. كره را اضافه و مخلوط كنید تا به صورت خرده های مغز نان درآید. كشمش ها، میوه خشك و شكر را اضافه كنید. تخم مرغ را با شیر مخلوط كرده و به مواد بالا اضافه نمایید و خوب بزنید.مایه حاصل را در قالب كیك گردی به قطر ۱۵ سانتیمتر كه از قبل چرب كرده و كف آن را با كاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به مدت یك ساعت و ربع تا ۵/۱ ساعت در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید. سپس قالب را خارج كرده و بگذارید كیك ۵ دقیقه در قالب بماند. آن را از قالب خارج كنید و روی شبكه سیمی سرد كنید.




نوع مطلب : آموزش انواع کیک و شیرینی، 
برچسب ها : کیک چای کشمشی، آموزش انواع کیک و شیرینی، طرز تهیه کیک چای کشمشی، روش پخت انواع کیک،
لینک های مرتبط :


1393/10/21 :: نویسنده : ماریا
کیک سیب زمینی● مواد لازم برای ۲۴ عدد کیک کوچک
▪ دو فنجان آرد سفید
▪ دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
▪ یک قاشق چایخوری پودر دارچین
▪ نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
▪ ربع قاشق چایخوری نمک
▪ یک فنجان کره
▪ یک و نیم فنجان شکر
▪ سه عدد تخم مرغ
▪ ۴۸۰ گرم سیب زمینی پخته و له شده
▪ نصف قاشق چایخوری وانیل
▪ خامه یا پنیر خامه ای برای تزئین
▪ خلال پوست پرتقال برای تزئین
● زمان تهیه: ۶۵ دقیقه
● طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید و قالب های کاغذی کیک را درون سینی فر بچینید. در یک کاسه متوسط آرد، بیکینگ پودر، دارچین، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری کره را له کرده و با شکر آنقدر بزنید تا پف کند، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید. حال سیب زمینی و وانیل را به آن افزوده و خوب هم بزنید. سپس مخلوط آرد را با آن مخلوط کنید. خمیر را درون قالب های کاغذی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید. پس از خنک شدن روی آن را با خامه یا پنیر خامه ای و خلال پوست پرتقال تزئین کنید.




نوع مطلب : آموزش انواع کیک و شیرینی، 
برچسب ها : کیک سیب زمینی، آموزش انواع کیک و شیرینی، روش پخت کیک سیب زمینی، سیب زمینی، طرز تهیه کیک سیب زمینی،
لینک های مرتبط :


1393/10/21 :: نویسنده : ماریا

کیک شکلاتی ترد● مواد لازم:
▪ ماست=۱ لیوان
▪ روغن=۱ لیوان
▪ شکر=۱ لیوان
▪ آرد=۳ لیوان
▪ تخم مرغ=۶ عدد
▪ نسکافه=۲ قاشق غذاخوری
▪ پودر کاکائو=۴ قاشق غذاخوری
▪ بیکینگ پودر=۱ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
۱) تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب هم می زنیم.سپس ماست،روغن،شکر،نسکافه،پور کاکائو را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
۲) آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم. پس از اضافه کردن آرد،مواد کیک نباید زیاد هم زده شود.
۳) ظرف مخصوص کیک را چرب کرده آرد می پاشیم. مایع کیک را در ظرف ریخته و آن در فر که از قبل گرم کرده ایم به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد می پزیم. برای اینکه کیک شما پف کند ابتدا با حرارت پائین و سپس با حرارت بالا کیک را بپزید و در حین پخت به هیچ وجه در فر را باز نکنید.




نوع مطلب : آموزش انواع کیک و شیرینی، 
برچسب ها : کیک شکلاتی، آموزش پخت کیک شکلاتی، آموزش انواع کیک و شیرینی، ترد، طرز تهیه،
لینک های مرتبط :


1393/10/21 :: نویسنده : ماریا

کیک خرمایی با گردوزمان تهیه: ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
زمان طبخ: ۴۵ دقیقه
مواد لازم
۲۲۵ گرم آرد سفید
نصف قاشق چایخوری نمك
یك قاشق چایخوری جوش شیرین
۱۷۵ گرم خرمای هسته گرفته و خرد شده
۱۰۰ گرم گردوی درشت خرد شده
۲۵۰ میلی لیتر آب جوش
۵۰ گرم كره یا مارگارین
۱۰۰ گرم شكر قهوه ای (یا معمولی)
یك عدد تخم مرغ زده شده
پنج قاشق سوپخوری شیر
آرد را با نمك و جوش شیرین در ظرف گود مناسبی الك كنید. خرما و گردو را در ظرفی ریخته و آب جوش را روی آنها بریزید. این مخلوط را كنار بگذارید تا كمی سرد شود.
كره را با شكر مخلوط كرده با همزن بزنید تا سبك و روشن شود. تخم مرغ را افزوده و خوب مخلوط كنید. آن را با خرما و گردو به مخلوط آرد و نمك و جوش شیرین بیفزایید و هم بزنید. در آخر شیر را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن آنها با هم مایه را در یك قالب كیك صبحانه ۴۵۰ گرمی كه از قبل آن را چرب كرده و كمی آرد در آن پاشیده اید بریزید و در فر كه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كرده اید قرار دهید. كیك را ۴۵ دقیقه یا تا زمانی كه مغزپخت شود بپزید. سپس از فر خارج كرده و از قالب بیرون بیاورید. كیك را روی شبكه سیمی سرد كرده به صورت برش های نازك ببرید و سرو كنید.




نوع مطلب : آموزش انواع کیک و شیرینی، 
برچسب ها : کیک خرمایی با گردو، آموزش انواع کیک و شیرینی، آموزش پخت کیک، طرز تهیه کیک خرمایی با گردو،
لینک های مرتبط :


1393/10/21 :: نویسنده : ماریا
کیک موز▪ مواد لازم: 
تخم مرغ (دو عدد)، شكر (یك لیوان)، كره (یك چهارم لیوان)، لیموترش (یك عدد)، پوست لیمو رنده شده (یك قاشق)، آرد (دو لیوان)، بیكینگ پودر (یك قاشق مرباخوری)، نمك (مقدار كمی).
▪ مواد لازم برای داخل كیك:
موز (سه عدد)، خامه زده شده (دو و یك سوم لیوان)، وانیل (یك چهارم قاشق چای خوری).
▪ مواد لازم برای رویه كیك:
خامه زده شده (یك لیوان)، وانیل (یك چهارم قاشق چای خوری)، مغز پسته خرد شده (دو قاشق).
▪ طرز تهیه:
ابتدا فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن كنید. برای تهیه خمیر كیك، كره را حرارت دهید تا قدری آب شود، سپس كمی صبر كنید تا سرد گردد. آب لیمو را بگیرید، تخم مرغها را با شكر و نمك توسط همزن برقی بزنید تا به صورت كف در بیاید و حجمش دو برابر شود.
پوست لیمو را رنده كنید و با آرد و بیكینگ پودر مخلوط نمایید. بعد بتدریج به تخم مرغها بیفزایید و به آرامی هم بزنید. اكنون كره ذوب شده را كم كم به مواد اضافه كنید و به آرامی زیر و رو كنید تا یك دست شود.
در قالبی گرد به قطر ۲۵ سانتی متر كه قبلاً كف آن را چرب كرده اید، مایه را بریزید و در طبقه وسط فر به مدت یك ساعت بپزید. سپس كیك را از قالب خارج كنید و روی پنجره فلزی بگذارید تا خنك شود.
دو عدد از موزها را پوست گرفته، خرد كنید و به مدت ۱۵ دقیقه درون آب لیمو قرار دهید، بعد در آبكش بریزید، ولی آب آن را دور نریزید و كنار بگذارید.
خامه را با وانیل توسط همزن برقی بزنید تا سفت شود. دو سوم لیوان خامه را با موزها مخلوط كنید.
كیك را به دو لایه مساوی تقسیم كنید. هر لایه را با آب لیموهایی كه كنار گذاشته اید، آغشته كنید (با برس مخصوص كیك یا قاشق چوبی برای روی سطح اولیه كیك از مخلوط خامه و موز استفاده كنید و لایه دوم را روی آن قرار دهید و روی این لایه هم از بقیه مواد خامه و موز بریزید. سپس كناره های كیك را هم خامه بزنید. اكنون موز سوم را پوست گرفته، حلقه حلقه كنید. یك لیوان خامه را با مقداری وانیل توسط همزن برقی بزنید تا سفت شود. بعد آن را در قیف مخصوص خامه بریزید و روی كیك را با آن شكوفه بزنید و روی هر كدام یك حلقه از موز بگذارید وسط كیك را هم با مغز پسته خرد شده تزیین كنید.





نوع مطلب : آموزش انواع کیک و شیرینی، 
برچسب ها : کیک موز، آموزش انواع کیک و شیرینی، طرز تهیه کیک موز، آموزش روش پخت کیک موز، آموزش پخت انواع کیک،
لینک های مرتبط :


1393/10/21 :: نویسنده : ماریا
کیک سیب با گردو● مواد لازم
▪ آرد ۲۵۰ گرم
▪ تخم مرغ ۴ عدد
▪ شکر ۲۰۰ گرم
▪ روغن مایع یک پیمانه
▪ شیر نصف فنجان
▪ گردوی چرخ کرده یک فنجان 
▪ سیب رنده شده یک فنجان 
▪ دارچین یک قاشق چایخوری 
▪ پودر جوزهندی نصف قاشق چایخوری
▪ نمک نصف قاشق چایخوری
▪ بکینگ پور یک قاشق مرباخوری
● طرز تهیه
آرد، بیکینگ پودر، دارچین و جوزهندی را الک کرده و کنار می گذاریم. تخم مرغ ها و شکر را با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع پف کرده و سفید شود. سپس شیر و روغن را مخلوط کرده و در سه مرحله به مایع تخم مرغی اضافه می کنیم. آرد و بقیه مواد الک شده را نیز در سه مرحله به مواد فوق اضافه می کنیم و گردو و سیب را هم در مخلوط می ریزیم. سپس مایع کیک را در قالب چرب شده و آردپاشی شده می ریزیم. قالب را در وسط پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۶ درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت قرار می دهیم تا کیک بپزد. سطح این کیک را می توانیم با مقداری مارمالاد، سیب و گردو تزئین کنیم.





نوع مطلب : آموزش انواع کیک و شیرینی، 
برچسب ها : کیک سیب با گردو، آموزش انواع شیرینی و کیک، طرز تهیه کیک سیب با گردو، طرز تهیه انواع کیک،
لینک های مرتبط :


1393/10/21 :: نویسنده : ماریا
پودینگ زردآلو

پودینگ زردآلومعمولا پودینگ‌ها دارای چربی اشباع‌شده بسیار بالایی هستند؛ درحالی که در آنها از حداقل میزان روغن استفاده‌شده و ضمنا در مواد لازم آن تخم‌مرغ نیز به‌کار نرفته است.
پس اگر مشکل چربی خون دارید، این دسر خوشمزه را با خیال راحت درست کنید و بخورید.
● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ عسل؛ ۲ قاشق سوپ‌خوری
▪ زردآلوی کاملا رسیده؛ ۴۰۰ گرم
▪ آرد گندم؛ ۱۵۰ گرم
▪ بیکینگ‌پودر؛ یک قاشق چای‌خوری
▪ خمیر تازه نان فانتزی؛ یک و نیم پیمانه
▪ شکر؛ دوسوم پیمانه
▪ پودر دارچین؛ یک قاشق چای‌خوری
▪ روغن مایع؛‌۲ قاشق سوپ‌خوری
▪ شیر کم‌چرب؛ سه‌چهارم پیمانه
● روش تهیه:
۱) فر اجاق‌گاز را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت با شماره ۴ روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله، زردآلوها را خوب بشویید و با چاقو نصف کنید. سپس هسته‌های آنها را بیرون بیاورید. حالا کاسه بلوری متوسطی آماده کرده، دیواره و کف آن را با کمی روغن چرب کنید، سپس عسل را در کاسه بریزید.
۲) ۸ عدد از نیمه زردآلوها را روی عسل داخل کاسه بچینید. سپس بقیه زردآلوها را در دستگاه خردکن بریزید و به پوره تبدیل کنید. پوره را کناری بگذارید تا در پایان کار مورد استفاده قرار گیرد.
۳) ظرف گود دیگری آماده کنید و آرد، خمیر نان، شکر و دارچین را باهم مخلوط کنید. پس از آن، روغن و شیر را به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۴) این مخلوط را روی نیمه‌های زردآلو بریزید و مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی‌رنگ شده و خودش را بگیرد، در فر حرارت دهید. در پایان این مدت، این پودینگ را از فر خارج کرده و به همراه پوره زردآلو به‌عنوان سس میل کنید.
منبع : همشهری آنلاین




نوع مطلب : آموزش انواع کیک و شیرینی، 
برچسب ها : پودینگ زردآلو، آموزش انواع کیک، طرز تهیه انواع پودینگ، طرز تهیه پودینگ زرد آلو، انواع کیک، آموزش انواع کیک و شیرینی،
لینک های مرتبط :




( کل صفحات : 24 )    ...   6   7   8   9   10   11   12   ...   
 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic