درباره وبلاگ


دوستان در اینجا سعی شده مطالبی در مورد آموزش های انواع هنرهای دستی و خانگی،آموزش آشپزی،مطالب پزشکی و سلامت،آرایش و زیبائی،مد و لباس،شعر ارائه بشه.امیدوارم براتون مفید باشه و بتونم رضایت خاطرتون رو جلب کنم.کپی برداری از مطالب ممنوعه مگر با ذکر منبع

مدیر وبلاگ : ماریا
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
________________ Twitter
هنرهای شاخ نبات
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
سرکه  :  ۳ لیتر
نمک  :   قدری
پوست لیمو ترش  :  ۱۰۰۰ گرم
برای تهیه این ترشی می‌توانیم از پوست‌های لیمو ترش که آب آن را گرفته‌ایم استفاده کنیم. داخل پوست‌های لیمو را کاملاً خالی و تمیز می‌کنیم، برای هر یک کیلو پوست لیمو ۳ کیلو سرکه در نظر می‌گیریم. پوست‌های لیمو را دو بار در آب می‌جوشانیم و یکی دو روز در آب سرد قرار می‌دهیم و چند بار آب آن را عوض می‌کنیم تا تلخی آن گرفته شود. بعد لیموها را در صافی میریزیم و روی پارچه پهن می کنیم و دو سه روز می‌گذاریم بماند تا رطوبت آن کاملاً گرفته شود. 
ممکن است کمی نمک روی لیمو بپاشیم که رطوبت آن بهتر گرفته شود و احیاناً پوست لیمو ترش خراب نشود، پوست لیمو را در شیشه می‌ریزیم و سرکه را چند جوش می‌دهیم و داخل شیشه را از سرکه مزبور پر می‌کنیم.




نوع مطلب : انواع مربا و ترشیجات، 
برچسب ها : آموزش ترشی پوست لیمو ترش، آموزش انواع ترشی، ترشی پوست لیمو ترش، لیمو ترش،
لینک های مرتبط :


1393/10/28 :: نویسنده : ماریا
● مواد مواد لازم:
▪ خرمالو یک کیلوگرم
▪ هلو یک کیلوگرم
▪ پودر فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری
▪ ادویه ترشی یک قاشق مرباخوری
▪ سرکه سفید ۳تا۴ لیوان
● طرز تهیه: 
خرمالو را شسته، پوست کنده و آن را با یک لیوان سر پر سرکه سفید در قابلمه می‌ریزیم تا چند دقیقه بجوشد. سپس خرمالو را به شکل پوره له و نرم می‌کنیم. برای این کار می‌توان خرمالو را در مخلوط‌کن ریخته (با دور کند)، از صافی رد کرده یا آن را با رنده، له و نرم نمود.(دقت شود که اگر خرمالو هسته داشت، حتما آن را جدا کنیم.) هلو را نیز شسته و هسته آن را جدا می‌کنیم. سپس آن را مانند خرمالو در سرکه حرارت داده و پوره می‌کنیم. پوره هلو و خرمالو را با هم مخلوط کرده، فلفل، ادویه دلخواه و کمی‌ سرکه را به آن اضافه می‌کنیم. این مواد را خوب هم زده و در شیشه ریخته و در آن را می‌بندیم. ترشی خرمالو معمولا باید کمی‌ غلیظ باشد (مانند ماست) اما اگر بیش از حد سفت شد، کمی‌سرکه به آن اضافه می‌کنیم.





نوع مطلب : انواع مربا و ترشیجات، 
برچسب ها : روش تهیه ترشی خرمالو، آموزش تهیه انواع ترشی، ترشی خرمالو، سرکه، ادویه ترشی، پودر فلفل قرمز،
لینک های مرتبط :



ترشی لیته بادمجان کبابی● مواد لازم
▪ بادمجان درشت ده عدد
▪ نصف گل‌کلم متوسط
▪ هویج سه عدد بزرگ
▪ سیر بیست حبه
▪ فلفل سبز کمی ( مقدار فلقل بستگی به ذائقه خودتان دارد که تند دوست داشته باشید یا نه)
▪ نمک و زردچوبه به مقدار لازم
● طرز تهیه:
بادمجان‌ها را در فر یا کباب‌پز کبابی می‌کنیم تا کاملن پخته شود. (مثل بادمجان کبابی برای میرزاقاسمی)
سپس آن‌ها را پوست می‌کنیم و کمی نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌چینیم تا آب آن‌ها کاملن گرفته شود.
هویج‌ها را رنده کرده و نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آن گرفته شود.
گل کلم و سیر و فلفل را هم خرد کرده و نمک زده و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آنها هم گرفته شود.( یک نصف روز باید مواد به همین حالت بمانند)
سپس بادمجان‌ها را ساطوری کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد را به آن اضافه می‌کنیم و سرکه روی آن می‌ریزیم.
این ترشی چون با بادمجان کبابی درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابی را دارد ادویه ترشی به آن نمی‌ریزیم فقط کمی زردچوبه و سیاه دانه به آن اضافه می‌کنیم. نمک آن را هم بچشید چون مختلفات آن نمک زده بودند ممکن است به نمک کمی نیاز باشد.این لیته بسیار ملایم و خوش طعم است.




نوع مطلب : انواع مربا و ترشیجات، 
برچسب ها : روش تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی، ترشیه لیته، بادنجان کبابی، آموزش انواع ترشی،
لینک های مرتبط :


1393/10/28 :: نویسنده : ماریا
موسیر ترشی

موسیر به صورت خشک یا تازه در بازار سبزیجات یافت می شود.
موسیر تازه برای ترشی مناسب تر است.
موسیر گیاهی است از خانواده سیر با طبعی گرم و چربی سوز و برای افرادی که دارای عفونت های داخلی هستند، داروی خشک کننده عفونت ها است. این گیاه به عنوان تنظیم کننده فشار خون شناخته شده است. همچنین این گیاه به عنوان چاشنی غذا استفاده می شود.
● مواد لازم
▪ موسیر یک کیلو
▪ سرکه یک لیتر
(این ترشی نیازی به نمک ندارد)
● طرز تهیه
موسیر تازه را پوست کنده حلقه حلقه می کنیم بعد مغز وسط آن را که در مرکز این گیاه است بیرون می آوریم. 
این گیاه به دلیل تند بودن بهتر است سه یا چهار روز در ظرف آب سرد قرار داده و صبح و عصر آب آن را عوض کرده تا تندی آن کمی ملایم تر شود، سپس آن را آبکش کرده و بعد روی دستمالی خشک می ریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود بعد آن را در ظرف مورد نظر ریخته و سرکه روی آن می ریزیم. 
در این ترشی از نمک استفاده نکنید چون نمک های موجود در بازار دارای ید است و باعث سیاه شدن موسیرها می شود. 
ممکن است این ترشی بعد از سرکه ریختن سیاه رنگ شود ولی دوباره بعد از یک هفته به رنگ اولیه خود برمی گردد.
همچنین شما می توانید موسیر خشک را دو یا سه روز در آب جوشیده ولرم خیس کرده و دو بار آب آن را عوض کنید بعد از عوض کردن با روش بالا آب آن را گرفته و آنها را در سرکه بریزید.





نوع مطلب : انواع مربا و ترشیجات، 
برچسب ها : روش تهیه موسیر ترشی، ترشی موسیر، سرکه، آموزش انواع ترشیجات،
لینک های مرتبط :


اولین عامل مؤثر در تهیه ترشی خوب سرکه آن است که باید خالص و بدون آب باشد و بهترین سرکه از انگور یا کشمش گرفته می‌شود. در صورتی‌که از خوبی و خالص بودن سرکه اطمینان نداشته باشیم بهتر است سرکه را قبل از تهیه ترشی چند جوش بدهیم چون علت کپک زدن ترشی خالص نبودن سرکه آن است.
سبزی‌هائی را نیز که در تهیه ترشی به‌کار می‌روند باید قبلاً تمیز کرد و شست و کاملاً خشک کرد و مصرف نمود انواع میوه‌هائی که به مصرف می‌رسد باید در سرکه پخته شوند و بعد از آنها ترشی درست کرد، ظرفی که ترشی در آن نگاهداری می‌کنیم باید دارای در محکم باشد و ترشی را باید در جای خشک محفوظ نگاهداشت تا خراب نشود.
اغلب این سئوال پیش می‌آید که چرا قدیم ترشی‌ها و مرباها محفوظ می‌ماندند و به آسانی خراب نمی‌شدند ، واضح است که وضع ساختمان‌های امروزی طوری است که با وجود بخاری و شوفاژ هوا همیشه گرم‌تر از ساختمان‌های سابق می‌شود زیر زمین‌های وسیع و خشک سابق نیز که برای نگاهداری اغذیه و ترشی‌ها از آن استفاده می‌شد، امروز وجود ندارد. به هر حال برای نگاهداری این مواد باید از یخچال و یا جاهای خنک خارج از ساختمان مانند بالکن‌هائی که آفتاب نمی‌گیرند استفاده کرده و انواع ترش و مربا را در آن نگاهداری نمود.
قاشق یا ملاقه ای که با آن ترشی بر میداریم باید تمیز باشد چرب و آلوده نباشد. ممکن است ترشی را با آب غوره و آب لیمو تهیه کرده و میوه‌های پخته و چرخ شده و سبزی‌های ترشی را به شرحی آماده نمود و به‌جای سرکه روی آنها آب غوره یا آب لیمو ریخت در این‌صورت آب غوره باید قبلاً جوشانیده شود و آماده گردد.




نوع مطلب : انواع مربا و ترشیجات، 
برچسب ها : برای تهیه ترشی چه نکاتی را رعایت کنیم، آموزش انواع ترشیجات، آموزش انواع ترشی، نکات مهم برای تهیه ترشی،
لینک های مرتبط :


هندی‌ها به شانه‌ کردن موها اهمیت زیادی می‌دهند، سرخط همه توصیه‌های آنها سفارش به شانه کردن موهاست، آنها می‌گویند وقتی موها به طور مرتب شانه شوند، احتمال شکننده شدن آنها کاهش می‌یابد. اما شانه کردن هم از نظر آنها اصول خاص خود را دارد؛ اول از همه می‌گویند که موهای خیس را نباید شانه کرد، زیرا وقتی مو خیس است بیش از هر زمانی ضعیف و شکننده می‌شود و به همین دلیل نباید به هیچ‌وجه موهای خیس را شانه کرد. البته حواستان باشد بهتر است موها به‌طورطبیعی خشک شوند تا آسیب کمتری ببینند. از سشوار و خشک‌کننده‌ها تنها زمانی استفاده کنید که مجبورید در زمانی کوتاه موها را خشک کنید یا بخواهید آنها را برای مراسمی خاص حالت دهید. البته باید گفت بهتر است موها را قبل از شستن، شانه کرده و گره‌های آن را باز کنید. 

قدیمی‌ترین روغن‌های هندی‌ها :


طب سنتی هندی اعتقاد فراوانی به قدرت روغن نارگیل در احیای مو دارد و در واقع این روغن، یکی از رایج‌ترین مواد طب آیورودا یا همان طب هندی است و چون مغذی است و خاصیت مرطوب‌کنندگی فراوان دارد، از آن اغلب به عنوان یک درمان برای کمک به رشد مو استفاده می‌کنند. برای مصرف روغن نارگیل باید آن را با روغن کرچک و عطر مخلوط کرده و به طور مرتب در ماساژ پوست سر به کار برد. قابل ذکر است که ماساژ دادن موها توسط روغن نارگیل می‌تواند شما را از شر شوره سر، موخوره و ریزش مو نیز نجات دهد. بیشتر محصولات تجاری مخصوص رشد موی آیورودا حاوی روغن نارگیل هستند. علاوه بر این هندی‌ها چند قرن است که از روغن نارگیل به عنوان ماده‌ای برای جلوگیری از پیری و رهایی از استرس استفاده می‌کنند. همچنین عطر نارگیل حس تازه‌ای را در شما متولد می‌کند. 

بقیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب


نوع مطلب : سلامت،پزشکی و روانشناسی، 
برچسب ها : چرا هندی‌ها موهای پرپشتی دارند، چه روغن گیاهی برای ریزش مو مفید است، روغن مار، روغن نارگیل، روغن اسطوخودوس، جوانه گندم،
لینک های مرتبط :


ریزش موها یکی از مشکلاتی است که همواره فکر ما را مشغول می کند و باعث نگرانی می‌شود! اما راه‌حل‌های طبیعی و بی‌خطری برای مقابله با این مشکل وجود دارد که به راحتی ریزش مو را متوقف می‌کنند و باعث تقویت آنها می‌شوند. به این منظور توصیه می‌کنیم مطلب زیر را بخوانید. 

بقیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب


نوع مطلب : سلامت،پزشکی و روانشناسی، 
برچسب ها : ریزش موها را متوقف کنید، درمان ریزش مو در زنان، داروهای گیاهی و تاثیر آن بر ریزش مو، تاثیر روی و آهن بر ریزش مو،
لینک های مرتبط :


مطالبی رو  که راجع به این مسئله میخوام براتون بذارم درواقع تجربیات خانم هاییست که ریزش موی شدید داشتن و از این راه ها تونستن مشکلشون رو حل کنن.من این مطالب رو از یکی از انجمن های سایت نی نی سایت جمع کردم که اعضا اومدن و توی یه تاپیک این تجربیاتشون رو در اختیار خواننده ها گذاشتن.امیدوارم براتون قابل استفاده باشه

تجربه های شیدا جون که امتحانش رو پس داده:


بچه ها ،وقتی من اولین بار رفتم دکتر مو شاید ١٠ ،١١ سال پیش بود که ،اون موقع ها جز قرص زینک و آهن و ویتامین A ,بکمپلس چیزی نبون،ولی ریزش موی من با امتحان تمام اینا ادامه داشت،بعد دکترای مو که نتیجه نمی گرفتند میفرستادن دکتر زنان ،اونجا هم به من قرص های هرمونی داده می شد که تاثیر نداشت . 
بعد کم کم ماینوکسیدل اومد ،یهو تمام دکتر ها ،لیست اول نسخشون ماینوکسیدل بود . 
مامانم تا یه دکتری تو تلویزیون حرف می زد و یا تو روزنامه از یه دکتری یه مقاله مو می دید ،هفته بعد من تو مطبش نشته بودم ،من هر ٤ ماه یه بار تو یه مطب بودم، 
تا اینکه بلاخره یه دکتر که به روز بود و باسواد ،به من اسپیرو نولاکتون و فیناستراید و ماینوکسیدل و مکمل داد ، 
که موهای من ریزشش قطع شد و شروع کرد به در اومدن . 
ولی بعد ٩ سال دیگه بدن من به تمام این ها عادت کرد و شروع کرددوباره موهام به ریختن ،حتی دیگه موهام به ماینوکسیدیل ٥ درصد هم عادت کرده بود و میریخت. 
تا اینکه شهریور که دوباره رفتم مطب دکترم گفت ،دیگه همون موهایی که موندرو میشه نگه داشت ،باید فیناستراید ٥ و دیان و یه قرص هورمون دیگه استفاده کنم،و فکر موهای جدید هم نباید بکنم ولی من دیگه نمی خواستم انقدر دوز بالا برده بشه تازه فقط موهام حفظ بشه ،برای همین شروع کردم به تحقیق ،تک تک ویدوهای یوتیوب ،هندیا چیکار می کنند ،چینی ها چیکار می کنند.گوگل رو روی تاریخ 1 ماه پیش تنظیم می کردم و مقاله محقق ها رو می خوندمو تماشا میکردم . 
تا اینکه با این راها موهامو که حفظ کردم هیچی ،حتی در هم اومد !!برای همین شاید عکس های ٦ ماه پیش من به نظرتون زیاد بد نیاد ولی برای کسی که از ماینوکسیدیل ٥ و فیناستراید ١ استفاده می کرده ،همونم خیلیه !! 
چون من در ابتدا خیلی زود درمان شیمیایی رو شروع کردم ،بدون حتی امتحان کردن روشهای گیاهی ،دیگه درمان شیمیایی آخره خط بود برای من . 
ولی همه شما الان این شانسو دارید که از گیاهی شروع کنید و اگر به احتمال یک هزارم درصد جواب نگرفتید برید سراغ شیمیایی تا ٨_٩ سال هم موهاتون رو با شیمیایی حفظ کنید تا اون موقع هم انقدر علم پیشرفت می کنه که دیگه جای نگرانی نیست ، 
منکه که دیگه تنها شانسم این روشا بود نا امید نشدمو جواب گرفتم وشما چطور می تونید خیلی چیزها رو امتحان نکرده ,نا امید بشید!!!!!!!! 


هیچ وقت ناامید از دوباره در اومدن موهاتون نشید، تا حالا دو تا دکتر به من گفتند که ؛ 
این ژن توئه ،یکی تو جوب زندگی می کنه و سرش شیپیش داره ولی موهاش نمی ریزه !!!ولی تو هر کاری کنی وعضیتت همینه 
اون یکی هم گفت ،من نمی تونم کاری کنم موی جدید در بیاری ولی همینایی که موندرو می شه تا حدی نگه داشت 
برای همین من شروع کردم به تحقیق و تمام راه هایی که برای دیگران جواب داده بود رو امتحان کردم و موهای جدید شروع به در اومدن کردن 

بقیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب


نوع مطلب : سلامت،پزشکی و روانشناسی، 
برچسب ها : ریزش موی خانم ها و درمان آن، قهوه، ریزش مو در زنان و درمان آن، تاثیر روغن های گیاهی بر ریزش مو، ماسک مو، روغن کرچک، ایوروشه ضد ریزش مو،
لینک های مرتبط :



شمع‌های لایه‌ایشمع های لایه ای ظاهری بسیار زیبا داشته و بدان جهت لایه ای نامیده می شوند كه طی مراحلی پی درپی پارافین های رنگی بر روی یكدیگر ریخته شده و پس از سردشدن به صورت لایه لایه در می آیند.
برای ساخت این شمع ها می توان از باقی مانده پارافین های رنگی از شمع سازی های قبلی استفاده كرد.بدین طریق می توانید هر لایه را از یك رنگ یا رنگهای مختلف انتخاب كنید. به صورتی كه لایه انتهایی، تیره ترین حالت رنگ مورد نظر و در نهایت در نوك شمع رنگ لایه آن به روشن ترین شكل آن پایان پذیرد.
باید خاطرنشان كرد برای ساخت شمع های لایه ای، قالبهای فلزی بهترین به شمار می آیند زیرا با استفاده از آنها پارافین بسیار راحت تر از قالب جدا می شود.
البته این نوع شمع سازی، به تمرین و مهارت بیشتری نسبت به دیگر شمع ها نیاز دارد. 
دستور ساخت:
۱ ـ طبق روش معمول برای شمع های قالبی، فتیله گذاری را انجام دهید، سپس پارافین را ذوب كرده و رنگ دلخواه را به آن اضافه كنید (این پارافین رنگی اولین لایه شمع را تشكیل می دهد).
۲ ـ پارافین ذوب شده را درون قالب بریزید، این كار را با احتیاط انجام دهید، به صورتی كه پارافین به دیواره داخلی باقی مانده از قالب پاشیده نشود (میزان پارافین بستگی به نظر و سلیقه شما برای قطر هر لایه دارد).
اگر شما می خواهید شمع لایه ای گوشه دار تهیه كنید باید پس از هر بار ریختن پارافین مذاب، قالب را با قراردادن جسمی در زیرگوشه ای از آن كج كرده و به همان صورت ثابت نگه دارید تا پارافین به همان شكل كمی سرد و سفت شود ولی به یاد داشته باشید محل قرار گرفتن فتیله نباید در اثر كج شدن قالب از مركز، تغییر یابد.
۳ ـ در فاصله ای كه پارافین قبلی در حال سرد شدن است، پارافین رنگی دیگر را به رنگ دلخواه ذوب كرده و آن را پس از سفت شدن لایه قبلی در قالب بریزید.
اگر می خواهید این لایه نیز گوشه دار قرار گیرد، همان روش قبل را تكرار كنید.
می توانید جهت مایل كردن، ظرف را نسبت به حالت قبلی تغییر دهید تا تنوعی در ظاهر شمع ایجاد شود.
توجه داشته باشید زاویه ایجاد شده در بین ظرف و سطح میز ویا هر مكانی دیگر نباید از حدود ۲۵ درجه تجاوز كند، زیرا در غیر این صورت ممكن است پارافین مایع تا لبه قالب و یا بیشتر از حد مشخص سرازیر شده و شكل مورد نظر ایجاد نشود.
(اگر قصد ندارید كه لایه ها به صورت گوشه دار و زاویه ای درآیند، نیاز به مایل كردن قالب نبوده و همان روش را بدون كج كردن آن انجام دهید.)
۴ ـ این كار را تا زمانی تكرار كنید كه قالب از پارافین پرشود، پس از سرد شدن آخرین لایه پارافین می توانید آن را مانند شمع های قالبی دیگر بیرون آورید.





نوع مطلب : شمع سازی، 
برچسب ها : آموزش ساخت شمع‌های لایه‌ای، آموزش ساخت انواع شمع، آموزش شمع سازی، شمع لایه لایه، پارافین، موم، فتیله،
لینک های مرتبط :




( کل صفحات : 24 )    1   2   3   4   5   6   7   ...   
 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic