درباره وبلاگ


دوستان در اینجا سعی شده مطالبی در مورد آموزش های انواع هنرهای دستی و خانگی،آموزش آشپزی،مطالب پزشکی و سلامت،آرایش و زیبائی،مد و لباس،شعر ارائه بشه.امیدوارم براتون مفید باشه و بتونم رضایت خاطرتون رو جلب کنم.کپی برداری از مطالب ممنوعه مگر با ذکر منبع

مدیر وبلاگ : ماریا
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
________________ Twitter
هنرهای شاخ نبات
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
1393/10/30 :: نویسنده : ماریا
1393/10/30 :: نویسنده : ماریا
4f31siq92lain24witm.jpg

آموزش در ادامه مطلب


ادامه مطلب


نوع مطلب : خیاطی، 
برچسب ها : چادر ملی دانشجویی، آموزش خیاطی، روش رسم الگوی چادر ملی، دوخت انواع چادر و مقنعه،
لینک های مرتبط :


اندازه گیری صحیح اولین قدم و یکی از مهمترین قدمها ست برای اینکه یه خیاط حرفه ای بشید و لباسهای زیبا و بدون عیبی بدوزید.لذا از دوستانی که میخوان خیاطی رو با آموزشهای من شروع کنن ، میخوام که به شکل اندازه گیریها و توضیحاتی که میدم خیلی دقت کنن.

در مرحله اول قبل از اندازه گیری یه لباس چسبون و ترجیحا نازک بپوشی که ضخامت لباس رویاندازه اندامتون تاثیر نداشته باشه.

لباس زیرتون هم باید مناسب باشه.اگه میخواید لباس راحتی و خونگی بدوزید که هیچ ، ولی اگه تصمیم دارید لباس چسبون یا مجلسی بدوزید لباس زیری که موقع اندازه گیری می پوشید بسیار مهمه،چون در متد متریک قالب سینه روی لباس مشخص میشه.مثلا اگه از یه لباس زیر شل و آزاد استفاده کنید در نهایت قالب همون س-و-ت-ین روی لباس درمیاد و باعث میشه لباس مجلسی تون بدفرم بشه.

در مرحله بعد یه نوار باریک مثل کش نیم سانتی یا نوار کرسله دور کمرتون ببندید طوری که این نوار دقیقا تو گودی کمرتون قرار بگیره.دقت کنید که نوار رو محکم ببندید که در طی مراحل اندازه گیری از جاش تکون نخوره.

و حالا شروع اندازه گیری:(شکل اول رو نگاه کنید.


بقیه در ادامه مطلب



ادامه مطلب


نوع مطلب : خیاطی، 
برچسب ها : نحوه ی اندازه گیری در متد متریک خیاطی، آموزش اندازه گیری درخیاطی، اندازه گیری متریک، آموزش اندازه گیری لباس به روش متریک، اندازه گرفتن بدن برای دوخت لباس، تهیه لباس برای انواع اندام ها، اندازه گیری اندام در خیاطی،
لینک های مرتبط :


1393/10/30 :: نویسنده : ماریا

پلوی میگومیزان فسفر این جانور بسیار زیاد است و اگر درست پخته شود لذیذ خواهد بود.تجربه نشان داده است که کودکان نیز این غذا را درست دارند.قبل از خواندن دستور پخت «پلو میگو» یک کار را فراموش نکنید. حتماً میگوها را در آب بجوشانید.این کار باعث می‌شود که بوهای نامطبوع آن برای همیشه از بین برود. حالا «پلومیگو» را بر طبق دستور تهیه کنید و لذت ببرید.
● مواد لازم:
▪ برنج خیس کرده ۳ پیمانه 
▪ میگوی پاک کرده ۵۰۰ گرم
▪ پیاز خرد شده ۲ عدد
▪ سبزی ساطوری ۲۵۰ گرم
▪ زردچوبه، نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
● طرز تهیه:
ابتدا برنج را به همراه ۵ پیمانه آب و مقدار نمک در ظرف ریخته و روی حرارت قرار دهید. پس از به جوش آمدن، برنج را آب‌کش نمایید، در ظرف دیگری پیاز را کمی تفت دهید تا طلایی شود. سپس میگو را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
پس از ۵ دقیقه مواد را از داخل ماهی‌تابه خارج کرده و سبزی را در باقیمانده روغن تفت داده و مجدداً میگو را با پیاز به ماهی‌تابه برگردانده و زیر و رو کنید. برنج آماده شده را درون ظرفی ریخته و مایه میگوی آماده شده را بین برنج ریخته، در ظرف را گذاشته و دم‌کن را روی ظرف قرار دهید و اجازه دهید برنج کاملاً دم بکشد.




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، آموزش انواع غذاهای دریایی، آموزش پخت انواع غذاها، آموزش پخت پلوی میگو، روش تهیه پلوی میگو،
لینک های مرتبط :


1393/10/28 :: نویسنده : ماریا
آجیل جزو تنقلات خوشمزه و پرطرفدار است. بچه ها هم این نوع خشکبار را دوست دارند. درست کردن این نوع ترشی علاوه بر مقبول بودن پیش اعضای خانواده، سفره را رنگین و زیبا تر می کند.
● مواد لازم
▪ گردوی پوست کنده تازه مغز شده ۲۰۰ گرم
▪ بادام پوست کنده شده ۲۰۰ گرم
▪ فندق ۲۰۰ گرم
▪ پسته ۲۰۰ گرم
▪ سرکه و نمک و تخم گشنیز به میزان لازم
● طرز تهیه
بادام، فندق، پسته و گردو را یک ساعت قبل از شروع تهیه ترشی در آب گذاشته و خیس می کنیم، سپس آن را از آب خارج کرده و در ظرف ترشی با نظم و ترتیب می چینیم، بعد در هر ردیف لابه لای مواد کمی تخم گشنیز پاشیده و یک قاشق مرباخوری نیز نمک به مواد اضافه می کنیم و در پایان سرکه را روی مواد تهیه کرده ریخته بطوری که تمام مواد را پوشش دهد. این ترشی بسیار لذیذ است و بعد از چهار، پنج روز قابل استفاده می شود.





نوع مطلب : انواع مربا و ترشیجات، 
برچسب ها : آموزش تهیه انواع ترشیجات، روش تهیه آجیل ترشی، گردو، پسته، فندق، نمک، ادویه،
لینک های مرتبط :


1393/10/28 :: نویسنده : ماریا
انبه میوه ای است که بیشتر در مناطق گرمسیر رشد می کند. طبع این میوه گرم است در فواید انبه سخن بسیار گفته اند از جمله این که این میوه تمیزکننده خون، مفید برای درمان اسهال، رفع بوی بددهان، ضدعفونی کردن دستگاه گوارش، ادرارآور، پائین آوردن تب، برطرف کردن عطش، از بین بردن سرفه و تنگی نفس و تقویت کننده روحیه و آرامبخش است. این میوه سرشار از ویتامین A است و برای تقویت چشم، دندان ها، پوست و ‎.‎.‎. بسیار مفید است که البته بهتر است زنان باردار به میزان کمتری از آن استفاده کنند. انبه در ابتدا طعمی گس دارد، بعد ترش مزه شده و بعد از این که رسیده می شود طعمی شیرین دارد. از این میوه جهت تهیه ترشی استفاده می شود. این نوع ترشی به دفع سنگ کلیه و مثانه کمک کرده و اشتها آور است. ضمناً این میوه فاقد کلسترول و چربی اشباع شده است و سدیم کمی دارد. 
● مواد لازم
▪ انبه دو عدد بزرگ
▪ آب لیموی تازه یک لیوان
▪ رب گوجه ۱۰۰ گرم
▪ زعفران ساییده به میزان دلخواه
▪ شکر به میزان دلخواه
▪ دارچین به میزان دلخواه
▪ جوزهندی به میزان دلخواه
▪ نمک یک قاشق غذاخوری سرصاف
● طرزتهیه
ابتدا انبه را خرد و بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم سپس یک لیوان آب لیمو را به مواد اضافه کرده و بعد هم نمک، شکر، دارچین و زعفران را به مواد اضافه می کنیم در پایان سرکه را ریخته و بهم می زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند و ترشی جا بیفتد. این ترشی باید کمی سفت و غلیظ باشد.





نوع مطلب : انواع مربا و ترشیجات، 
برچسب ها : روش تهیه انبه ترشی، انبه ترشی، آموزش انواع ترشی، ترشیجات، جوز هندی، زعفران،
لینک های مرتبط :


سرکه  :  ۱ لیتر
نمک  :   قدری
پوست پرتقال  :  ۴۰۰ گرم
فلفل  :   قدری
پوست نارنج  :   قدری
پوست پرتقال یا نارنج بدون گرفتن قسمت سفیدی آن دو بار در آب می‌جوشانیم و ۲۴ ساعت در آب سرد می‌گذاریم بماند و گاهی آب آن را عوض می‌کنیم تا تلخی آن کاملاً گرفته شود. بعد پوست‌ها را روی پارچه پهن می‌کنیم تا رطوبت آن از بین برود بعد آن را از چرخ رد می‌کنیم و مقداری سرکه به‌طوری که روی پوست‌ها را بگیرد روی آن می‌ریزیم و چند جوش می‌دهیم تا سرکه کاملاً به خورد پوست‌ها برود و کمی غلیظ شود، مقدار کمی نمک و فلفل در آن می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم.
ممکن است به این ترشی مقداری خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته اضافه کنیم، در این صورت وقتی پوست‌های تلخی گرفته را چرخ کردیم با کمی خلال مخلوط می‌نمائیم و می‌جوشانیم.




نوع مطلب : انواع مربا و ترشیجات، 
برچسب ها : روش تهیه ترشی پوست پرتقال، آموزش انواع ترشیجات، پرتقال، سرکه، فلفل،
لینک های مرتبط :




( کل صفحات : 24 )    1   2   3   4   5   6   7   ...   
 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب
 
   
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو