تبلیغات
هنرهای شاخ نبات - سالا‌د هاوایــی
 
درباره وبلاگ


دوستان در اینجا سعی شده مطالبی در مورد آموزش های انواع هنرهای دستی و خانگی،آموزش آشپزی،مطالب پزشکی و سلامت،آرایش و زیبائی،مد و لباس،شعر ارائه بشه.امیدوارم براتون مفید باشه و بتونم رضایت خاطرتون رو جلب کنم.کپی برداری از مطالب ممنوعه مگر با ذکر منبع

مدیر وبلاگ : ماریا
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
________________ Twitter
هنرهای شاخ نبات
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
1393/12/5 :: نویسنده : ماریا

سالا‌د هاوایــی● مواد لازم: 
▪ برنج قهوه‌ای یا زعفرانی: دو پیمانه 
▪ خیار: یک عدد 
▪ تربچه: چهار عدد 
▪ کنسرو آناناس: یک قوطی 
▪ گوجه‌فرنگی: دو عدد 
▪ فلفل‌دلمه سبز یا قرمز: یک عدد 
▪ نخودفرنگی: نصف پیمانه 
▪ ذرت: نصف پیمانه 
▪ ساقه کرفس: دو عدد 
▪ کاهو گرد: یک عدد 
▪ روغن زیتون: مقداری 
▪ فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری 
▪ جعفری: ۴ قاشق غذاخوری 
▪ سس سالاد ایتالیایی: یک پیمانه 
▪ آبغوره: مقداری 
● طرز تهیه: 
ابتدا تمامی سبزیجات، خیار پوست گرفته و خرد شده، تربچه حلقه شده، کنسرو آناناس تکه شده، گوجه‌فرنگی مکعبی خردشده، فلفل‌دلمه‌ای نگینی، نخودفرنگی، ذرت پخته، ساقه کرفس خرد شده، کاهوی گرد خرد شده و جعفری تازه را در کاسه بزرگی مخلوط می‌‌کنیم روغن زیتون را داغ کرده لحظاتی آبغوزه را تفت داده روی پلو و سبزیجات می‌‌ریزیم و بعد با سس ایتالیایی خوب مخلوط کرده و سپس تزیین کرده و سرو می‌‌کنیم.




نوع مطلب : انواع دسر، 
برچسب ها : آموزش انواع سالاد، آموزش سالاد هاوایی، آموزش انواع دسر و سالاد، آموزش آشپزی، روش تهیه انواع سالاد،
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب