تبلیغات
هنرهای شاخ نبات - سالاد فنجانی چند لایه
 
درباره وبلاگ


دوستان در اینجا سعی شده مطالبی در مورد آموزش های انواع هنرهای دستی و خانگی،آموزش آشپزی،مطالب پزشکی و سلامت،آرایش و زیبائی،مد و لباس،شعر ارائه بشه.امیدوارم براتون مفید باشه و بتونم رضایت خاطرتون رو جلب کنم.کپی برداری از مطالب ممنوعه مگر با ذکر منبع

مدیر وبلاگ : ماریا
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
________________ Twitter
هنرهای شاخ نبات
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
● مواد لازم: 
▪ مقدار کمی روغن مایع یا اسپری مخصوص برای کف قالب 
▪ ¾ فنجان ماهی تن-یا ماهی دودی نمک گرفته- ریز خرد شده 
▪ ¼ فنجان پیازچه ریز خرد شده 
▪ ½ فنجان فلفل دلمه زرد خرد شده 
▪ ۱ و ۳/۱ فنجان گوجه فرنگی دانه گرفته خرد شده 
▪ ¼ فنجان پیاز خرد شده 
▪ ۲ فنجان خیار خرد شده 
▪ سس لیمو 
● روش تهیه: 
۱) ۴ فنجان یا کاسه گرد را با اندکی روغن مایع یا اسپری چرب کنید. مواد را جداگانه به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده، به ترتیب زیر و لایه لایه در فنجانها قرار دهید: ماهی، پیازچه، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیاز و خیار. روی آن را با پوشش نایلونی بپوشانید و مواد را به کمک یک قوطی کنسرو که اندکی از قالب کوچکتر باشد، محکم به داخل قالب فشار دهید. 
۲) برای سرو، قالبها را در ۴ بشقاب برگردانید، فنجانها را با احتیاط بردارید و سس را روی آن داده، سرو کنید. 
● روش تهیه سس: 
▪ ۲ ق.س. روغن زیتون، ۲ ق.چ. پوست لیموی ریز رنده شده، ۲ ق.س. آب لیمو، ½ ق.چ. شکر، ¼ ق.چ. نمک و کمی سس تند را داخل یک ظرف درب دار-مانند ظرف ترشی یا خیارشور- میریزیم، خوب تکان میدهیم و قبل از سرو روی سالادها میریزیم.




نوع مطلب : انواع دسر، 
برچسب ها : سالاد فنجانی چند لایه، روش تهیه انواع سالاد، آموزش تهیه سالاد، آموزش انواع سالاد و دسر، آموزش آشپزی،
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب