تبلیغات
هنرهای شاخ نبات - آموزش پخت یک نوع ماهی‌ شکم‌ پر دیگر
 
درباره وبلاگ


دوستان در اینجا سعی شده مطالبی در مورد آموزش های انواع هنرهای دستی و خانگی،آموزش آشپزی،مطالب پزشکی و سلامت،آرایش و زیبائی،مد و لباس،شعر ارائه بشه.امیدوارم براتون مفید باشه و بتونم رضایت خاطرتون رو جلب کنم.کپی برداری از مطالب ممنوعه مگر با ذکر منبع

مدیر وبلاگ : ماریا
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
________________ Twitter
هنرهای شاخ نبات
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM

ماهی‌ شکم‌پر● مواد لازم‌:
▪ سبزیهای‌ معطر (جعفری‌، گشنیز، نعناع‌ و ترخون‌) خرده‌ شده‌: یك‌ پیمانه‌
▪ ماهی‌ سفید: یك‌ عدد
▪ آلو و قیسی‌ خرد شده‌: یك‌ دوم‌ پیمانه‌
▪ زرشك‌: یك‌ دوم‌ پیمانه‌
▪ گردوی‌ ساییده‌ شده‌: یك‌ پیمانه‌
▪ پیاز سرخ‌ شده‌: دو قاشق‌ غذا خوری‌
▪ نمك‌، فلفل‌ و آب‌ لیمو به‌ میزان‌ لازم‌
‌● طرز تهیه‌:
ابتدا به‌ ماهی‌ نمك‌ و فلفل‌ و آبلیمو می‌زنیم‌. سپس‌ سبزی‌ را تفت‌ داده‌ و با بقیه‌ مواد مخلوط كنید، پس‌ ازآن‌ سبزی‌ آماده‌ شده‌ را داخل‌ شكم‌ ماهی‌ بریزید و شكم‌ ماهی‌ را با نخ‌ بدوزید. سپس‌ ماهی‌ را داخل‌ فر یاماهی‌تابه‌ قرار دهید تا كمی‌ سرخ‌ شود، اگر ماهی‌ را در فر سرخ‌ می‌كنید می‌توانید مقداری‌ آبلیمو، زغفران‌و روغن‌ روی‌ ماهی‌ بریزید. در ضمن‌ ماهی‌ را در طبقه‌ وسط فر كه‌ از قبل‌ روی‌ ۳۰۰ درجه‌ سانتیگراد، گرم‌كرده‌اید قرار دهید. برای‌ تزیین‌ ماهی‌ می‌توانید از لیمو، جعفری‌ و سس‌ استفاده‌ كنید، همچنین‌ می‌توانیدسیب‌زمینی‌ سرخ‌ كنید و در كنار ظرف‌ ماهی‌ قرار دهید و در كنار خانواده‌ از این‌ غذا میل‌ فرمایید و لذت‌ببرید.




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، آموزش پخت انواع غذاهای دریائی، ماهی شکم پر، ماهی، آموزش پخت ماهی شکم پر،
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب