درباره وبلاگ


دوستان در اینجا سعی شده مطالبی در مورد آموزش های انواع هنرهای دستی و خانگی،آموزش آشپزی،مطالب پزشکی و سلامت،آرایش و زیبائی،مد و لباس،شعر ارائه بشه.امیدوارم براتون مفید باشه و بتونم رضایت خاطرتون رو جلب کنم.کپی برداری از مطالب ممنوعه مگر با ذکر منبع

مدیر وبلاگ : ماریا
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
________________ Twitter
هنرهای شاخ نبات
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM

شمع‌های شناور همانند شکوفه‌های گلتمام شمع‌ها اگر با آب کافی احاطه شوند شناور می‌شوند. و بیشتر برای شناورکردن شمع‌ها را کوچک و مخصوص می‌سازند و شما می‌توانید آنها را در یک کاسهٔ شیشه‌ای به‌صورت دسته‌جمعی با هم به همراه گل‌ها و برگ‌های تازه طوری تزئین کنید که شمع‌ها در بین آنها شناور شوند. زمانی که شمع‌ها در انتها نزدیک خاموش شدن هستند مواظب آنها باشید تا خطری پیش نیاید.
قالب برای شمع‌های شناور: برای ساختن این شمع‌ها بیشتر از قالب‌های کوچک کیک و شکلات که در انواع گوناگون و مدل‌ها زیبا وجود دارند استفاده می‌شود، و وقتی که آنها را از قالب خارج می‌کنید همانند گل‌های زیبا خودنمائی می‌کنند. از قوطی‌های کوچک هم می‌توانید برای ساختن این شمع‌های شناور استفاده نمائید به‌شرطی که سطح آنها صاف باشد و دهانهٔ آنها از ته آن پهن‌تر باشد تا شمع‌ وقتی که سفت شد به راحتی از قالب خارج شود. قالب‌های دیگر در شکل‌های زیبا نیز موجود است که چشم‌انداز خوبی خواهند داشت و عناوینی را در سطح شمع به‌طور برجسته درست می‌کند.
▪ مواد و لوازم مورد نیاز
اسید استیرین (به‌میزان ۱۰ درصد موم)، ظروف برای ذوب کردن موم به روش بن ماری، رنگ موم، قاشق برای هم‌زدن، موم پارافین، دماسنج مخصوص، قالب‌های فلزی کوچک، یک سینی فر، وزنه، فیتیلهٔ آماده شده، قیچی.
۱. اسید استیرین را به‌صورت بن‌ماری ذوب کنید و رنگ را اضافه نمائید و بزنید تا کاملاً مخلوط شوند و سپس پارافین را اضافه کنید و حرارت دهید تا پارافین ذوب شود و به ۸۲ درجه سانتی‌گراد (۱۸۰ درجه فارنهایت) برسد. اکنون با دقت موم ذوب شده را در قالب بریزید و آهسته به اطراف آن بزنید تا هوای آن خارج شود.
۲. قالب‌های پر شده را در یک سینی فر که پر از آب می‌باشد قرار دهید تا سریع‌تر سرد شوند و اگر لازم است روی آنها وزنه‌ای‌ قرار دهید تا معلق نشوند و ثابت در یک جا قرار بگیرند.
۳. وقتی که موم شروع به سفت‌شدن کرد و در وسط هر یک فرورفتگی فرم گرفت، دوباره موم را مانند قبل حرارت دهید و هر شمع را پر کنید.
۴. فیتیله‌ها را در وسط هر یک از شمع‌ها زمانی که موم هنوز نرم است و به‌ اندازهٔ کافی سفت نشده قرار دهید و به‌صورت عمودی نگه دارید، سپس بگذارید تا به‌طور کامل سفت شود و سپس شمع‌ها را با عقب کشیدن اطراف قالب‌ها بردارید و فیتیله‌ها را تا ۱ تا ۲ سانتی‌متر مرتب کنید و چند ساعتی شمع را قبل از روشن کردن کنار بگذارید.




نوع مطلب : شمع سازی، 
برچسب ها : آموزش شمع‌های شناور همانند شکوفه‌های گل، آموزش ساخت انواع شمع شناور، آموزش شمع سازی، پارافین، فتیله، موم،
لینک های مرتبط :


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات