درباره وبلاگ


دوستان در اینجا سعی شده مطالبی در مورد آموزش های انواع هنرهای دستی و خانگی،آموزش آشپزی،مطالب پزشکی و سلامت،آرایش و زیبائی،مد و لباس،شعر ارائه بشه.امیدوارم براتون مفید باشه و بتونم رضایت خاطرتون رو جلب کنم.کپی برداری از مطالب ممنوعه مگر با ذکر منبع

مدیر وبلاگ : ماریا
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
________________ Twitter
هنرهای شاخ نبات
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
1393/10/21 :: نویسنده : ماریا


کیک چای کشمشی۲۲۵ گرم آرد سفید ،نصف قاشق چایخوری زنجبیل،نصف قاشق چایخوری دارچین۱۰۰، گرم مارگارین۱۰۰، گرم شكر قهوه ای۱۰۰، گرم كشمش پلویی۱۰۰، گرم كشمش سبز۵۰، گرم میوه خشك،یك عدد تخم مرغ درشت۵، قاشق سوپخوری شیر
آرد را الك كنید و با ادویه ها در كاسه ای بریزید. كره را اضافه و مخلوط كنید تا به صورت خرده های مغز نان درآید. كشمش ها، میوه خشك و شكر را اضافه كنید. تخم مرغ را با شیر مخلوط كرده و به مواد بالا اضافه نمایید و خوب بزنید.مایه حاصل را در قالب كیك گردی به قطر ۱۵ سانتیمتر كه از قبل چرب كرده و كف آن را با كاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به مدت یك ساعت و ربع تا ۵/۱ ساعت در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید. سپس قالب را خارج كرده و بگذارید كیك ۵ دقیقه در قالب بماند. آن را از قالب خارج كنید و روی شبكه سیمی سرد كنید.




نوع مطلب : آموزش انواع کیک و شیرینی، 
برچسب ها : کیک چای کشمشی، آموزش انواع کیک و شیرینی، طرز تهیه کیک چای کشمشی، روش پخت انواع کیک،
لینک های مرتبط :


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic