درباره وبلاگ


دوستان در اینجا سعی شده مطالبی در مورد آموزش های انواع هنرهای دستی و خانگی،آموزش آشپزی،مطالب پزشکی و سلامت،آرایش و زیبائی،مد و لباس،شعر ارائه بشه.امیدوارم براتون مفید باشه و بتونم رضایت خاطرتون رو جلب کنم.کپی برداری از مطالب ممنوعه مگر با ذکر منبع

مدیر وبلاگ : ماریا
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
________________ Twitter
هنرهای شاخ نبات
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
برگاموت نام گونه ای از مرکبات است که در جنوب شرقی آسیا و کشور ایتالیا رشد میکند و معمولا برای طعم دار کردن چای ارل گری (Earl Grey) از آن استفاده میشود. بهتر است به دنبال چایی باشید که عصاره طبیعی و خالص ترنج در فهرست مواد اولیه آن باشد تا طعمی بهتر به آن بدهد

برگاموت: از خانواده مرکبات است که در زمستان شکوفه می دهد.به ترشی لیمو نمیباشد ولی از گریپ فروت تلختر است و بیشتر در درمان بیماری مالاریا استفاده میشود.اندازه میوه به اندازه پرتقال است ولی پوست آن زرد مایل به سبز میباشد و بیشتر در ایتالیا و فرانسه یافت میشود و در ترکیه از آن مارمالاد درست می کنند.

مواد لازم:

شکر     یک چهارم پیمانه(60 گرم)

چای کیسه ای ارل گری با طعم برگاموت       یک عدد

نارنگی     750 گرم (در حدود 8 عدد)

آب لیمو ترش(گرفته شده از لیمو سنگی)       یک و یک دوم قاشق مربا خوری

نمک     یک پنسه


آموزش در ادامه مطلب



طرز تهیه:


  • شکر و یک دوم پیمانه آب را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید و روی شعله نسبتا زیاد قرار دهید تا به مرز جوشیدن برسد.هر از چند گاهی مخلوط را به هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و شربتی غلیظ حاصل آید.ظرف را از زوی شعله بردارید و بلافاصله چای کیسه ای را به آن اضافه کرده و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود.

  • در حالیکه مخلوط شربت و چای در حال خنک شدن است پوست یک نارنگی را کاملا ریز رنده کنید.سپس آب تمامی نارنگی ها را بگیرید به طوریکه در آخر باید در حدود یک و یک دوم پیمانه آب نارنگی داشته باشید.آب نارنگی بدست آمده را به کمک یک قیف در یک پیمانه اندازه گیری 500 میلی لیتری بریزید.سپس پوست نارنگی رنده شده و آب لیمو ترش و نمک را به آن اضافه کنید.در آخر نیز شربت خنک شده را به آن بیافزائید و آب موجود در چای کیسه ای را بگیرید و به آن اضافه کنید و در آخر چای کیسه ای را دور بیاندازید.

  • اگر از قالب های استاندارد استفاده می کنید مخلوط بدست آمده را بین قالبهای بستنی تقسیم کنید و روی آن ر بپوشانید.سپس به مدت حداقل 4 ساعت یا حداکثر 3 روز در فریزر قرار دهید اگر مایلید از چوب بستنی استفاده کنید پس از اینکه قالبها به مدت یک ساعت در یخچال بودند آنها را خارج و چوب بستنی ها را در آنها فرو کنید.مجددا قالبها را به مدت 3 ساعت یا بیشتر در فریزر قرار دهید تا منجمد و آماده سرو شوند

  • اگر از دستگاه بستنی ساز نیز استفاده می کنید طبق دستورالعمل موجود بر روی آن برای پرکردن قالب ها و منجمد سازی آنها عمل کنید.




نوع مطلب : انواع دسر، 
برچسب ها : آموزش بستنی زمستانی، بستنی میوه ای، بستنی، آموزش، نارنگی، ترنج، دستگاه بستنی ساز،
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب
 
   
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو