درباره وبلاگ


دوستان در اینجا سعی شده مطالبی در مورد آموزش های انواع هنرهای دستی و خانگی،آموزش آشپزی،مطالب پزشکی و سلامت،آرایش و زیبائی،مد و لباس،شعر ارائه بشه.امیدوارم براتون مفید باشه و بتونم رضایت خاطرتون رو جلب کنم.کپی برداری از مطالب ممنوعه مگر با ذکر منبع

مدیر وبلاگ : ماریا
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
________________ Twitter
هنرهای شاخ نبات
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
مواد لازم :
گوشت مرغ
2 کیلو گرم 
پیاز
4 عدد 
روغن زیتون
5 قاشق سوپخوری 
رب گوجه فرنگی
1 فنجان 
قارچ1 فنجان
فلفل هندی1 عدد
آرد سفید0.5 فنجان
سیر1 عدد
فلفل و نمکبه مقدار لازم



طرز تهیه : مرغ را قطعه قطعه کرده به آن فلفل و نمک افزوده و آن را در آرد بغلتانید. سپس روغن را در ماهیتابه داغ کرده تقریبا به مدت ۱۰ دقیقه مرغ ها را سرخ کنید تا ۲ طرفش پخته شود تخم های فلفل را در آورده و آن را از طول برش زده و آن را به همراه پیاز و سیر و گوجه فرنگی در داخل مرغ ریخته و در پوش را بگذارید و به مدت ۴۰ دقیقه آن را آهسته هم بزنید . بعد از ۴۰ دقیقه قارچ ورقه شده را اضافه میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه آن را با مرغ تفت میدهیم تا اینکه مرغ نرم شود. سپس آن را گرماگرم نوش جان کنید .



نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : طرز تهیه، خوراک مرغ، مرغ، خوراک مرغ ایتالیایی، آشپزی، غذا،
لینک های مرتبط :


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic