درباره وبلاگ


دوستان در اینجا سعی شده مطالبی در مورد آموزش های انواع هنرهای دستی و خانگی،آموزش آشپزی،مطالب پزشکی و سلامت،آرایش و زیبائی،مد و لباس،شعر ارائه بشه.امیدوارم براتون مفید باشه و بتونم رضایت خاطرتون رو جلب کنم.کپی برداری از مطالب ممنوعه مگر با ذکر منبع

مدیر وبلاگ : ماریا
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
________________ Twitter
هنرهای شاخ نبات
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
1393/09/28 :: نویسنده : ماریا
مواد لازم

مواد لازم
مقدار
1‏‏بره تمیز شده١ ‏عدد
2برنج۴ ‏لیوان
3‏گوشت چرخ*کرده١ ‏کیلو
4پیاز٢ ‏عدد
5‏فلفل دلمه*ای٢ ‏عدد
6زعفران١ ‏قاشق چای*خوری
7‏روغن و نمک و فلفلبه مقدار لازم
طرز تهیه

‏پیازها را خردکرده و در روغن به همراه خلال بادام و پسته سرخ می*کنیم.سپس برنج پاک*شده را به گوشت سرخ*شده اضافه می*کنیم و نمک و فلفل را به همراه فلفل دلمه*ای و زعفران داخل مواد فوق ریخته و تفت می*دهیم.‏شکم بره را از مواد ترکیب*شده پر کرده و داخل فر می*گذاریم. فقط باید دقت داشت که گاهی روی بره را کره یا روغن زیتون بمالید. بعد از گذشت حدود یک ساعت بره را از فر خارج کرده و پس از تزئین روی میز ببرید. 






نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : آشپزی، غذا، طرز تهیه بره شکم پر، بره، طرز تهیه،
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic